AaB TV: Fik du set Børsting og Fossums bagedyst?

23. december 2019 kl. 11:49 af Rasmus Estrup

Har du ikke helt styr på, hvordan man skal lave en roulade, kan du med fordel kigge med her. 

I efteråret var AaB TV nemlig med, da AaB-fan og Den Store Bagedyst-deltager, Beate Sørensen, fik Frederik Børsting og Iver Fossum med til en bagedyst, hvor de to spillere skulle forsøge at følge med i Beate Sørensens tempo, når hun lavede en roulade. 

Det underholdende indslag, der blev filmet i Victors Madhus i Nørresundby kan ses ovenfor eller via Facebook her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Peter Rosenmeier - AaB-ambassadør

22. december 2019 kl. 09:02 af Rasmus Estrup

Bordtennisspiller Peter Rosenmeier, der er regerende europamester, verdensmester og paralympisk mester, er blevet udnævnt til AaB-ambassadør. 

Dermed er han den syvende i rækken af AaB-ambassadører, da han gør Nikolaj Ehlers, Troels Mailling, Jens Ringberg, Glenn Ringtved, Søren Sko og Jesper Sørensen selskab. 

Peter Rosenmeier, der er fra Hadsund, blev AaB-fan som teenager efter et besøg på Aalborg Portland Park. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre nærmere om bordtennisspillerens tilknytning til Hele Nordjyllands Hold, om et minde med Frank Strandli og et ritual, der omfatter Thomas Augustinussen. 

Derudover er der også et løfte, såfremt det bliver til endnu et PL-guld til sommer i Tokyo. 

Tags på denne nyhed

eSuperligakaptajn: Frustrerende afslutning på god sæson

21. december 2019 kl. 13:25 af Rasmus Estrup

Da eSuperliga Finals blev afholdt i Forum Horsens, var AaB’s eSuperligakaptajn, Jacob Kragelund, med. Desværre ikke som deltager ved eSuperliga Finals. Men som prismodtager.

Den erfarne AaB-spiller fik nemlig overrakt eSuperligaens Community-pris, der gives til den spiller i hele ligaen, der har gjort mest for fællesskabet i eSuperligaen.

Selvom den pris lunede, kunne det ikke veje helt op for skuffelsen ved igen at have misset en plads blandt de otte finalister ved eSuperliga Finals med et nederlag til Vejle Boldklub i eSuperliga Playoffs.

- Følelsen lige efter at have tabt til min tidligere klub, Vejle Boldklub, var forfærdelig. Vores mål var at komme til eSuperliga Finals. Enten via direkte kvalifikation med en plads i Top-4 eller via eSuperliga Playoffs for holdene fra femte- til 12. pladsen. Men det lykkedes ikke, og det er ikke tilfredsstillende, siger Jacob Kragelund.

Inden sidste grundspilsdag lå AaB i Top-4. Men med nederlag til FC Nordsjælland og Brøndby I.F. blev AaB overhalet og faldt helt ned til ottendepladsen.

Dermed skulle AaB op i mod Vejle Boldklub, der fik niendepladsen, i en direkte duel om en plads i eSuperliga Finals. En duel AaB tabte.

- Set over hele sæsonen spillede vi godt. Vi har rykket os meget i forhold til de tidligere sæsoner. Vi har vundet flere kampe og fået flere point end tidligere, og vi er et af de hold, der er blevet talt om. Vi har spillet sindssygt gode kampe og slog som de eneste grundspilsvinderne Lyngby Boldklub i deres stærkeste formation. Men da det blev afgørende, var vi ikke skarpe nok, og derfor endte vi for tredje sæson i træk uden for det gode selskab. Det er frustrerende, siger Jacob Kragelund, der påpeger, at sæsonen i år har været tæt.

Det ses tydeligst ved, at AC Horsens, der endte på 12. pladsen i grundspillet, i sidste ende stod med trofæet efter en sejr over FC København i finalen.

Til næste år arbejder AaB-spillerne på at blive skarpere i de afgørende kampe.

- Vi skal bygge på det niveau, vi har vist hele året, og blive skarpere, når det gælder. For er man knivskarp i de få afgørende kampe, er det nok til at gå hele vejen i dette format, siger Jacob Kragelund, der sammen med holdkammeraterne Daniel “Shoppen” Mogensen, Oliver Ledet og Mads Skibsted er klar igen til foråret, hvis endnu en eSuperligasæson bliver aktuel.

- “Shoppen” og jeg har begge præsteret bedre end tidligere, og både Skibsted og Ledet har fået debut i eSuperligaen i denne sæson - og begge har fået point. Så de har prøvet at snuse til det og kan være med til at presse os og måske indtage en større rolle til foråret, hvis der kommer en fjerde sæson, slutter AaB-kaptajnen. 

Tags på denne nyhed

Rinne stemt ind på andenplads i Det Gyldne Bur

20. december 2019 kl. 10:03 af Rasmus Estrup

Jacob Rinne deler andenpladsen i Det Gyldne Bur for 2019 sammen med FC Københavns Kalle Johnsson. Vinderen af Det Gyldne Bur 2019 blev Jesper Hansen fra FC Midtjylland. 

Det er målmændene fra 3F Superligaen og NordicBet Ligaen, der hver især ranglister en top-tre over kollegaerne i de to bedste danske rækker. 

I afstemningen, som kan læses i dagens udgave af Tipsbladet, har Jacob Rinne blandt andet fået tre førstepladser. Heriblandt fra årets vinder, Jesper Hansen.

De tidligere holdkammerater Michael Lansing fra AC Horsens og Nicolai Larsen fra FC Nordsjælland har begge Jacob Rinne på deres andenplads. 

Det Gyldne Bur er blevet uddelt årligt siden 1984. Tre gange har en AaB-målmand vundet prisen. Jimmy Nielsen vandt både i 1998 og 2004, mens Nicolai Larsen vandt i 2014. 

Tags på denne nyhed

Tre AaB-talenter på landsholdstur til Cypern

20. december 2019 kl. 07:59 af Rasmus Estrup

Marius Jacobsen og Gustav Dahl er udtaget til U/16-landsholdet, mens Christoffer Ravn Jensen skal afsted med U/17-landsholdet. 

Begge landshold er på træningslejr på Cypern fra 10. til 17. januar, og begge landshold har to venskabskampe planlagt. 

U/16-landsholdet med Marius Jacobsen og Gustav Dahl spiller 13. januar mod Sverige og 16. januar mod Cypern. 

U/17-landsholdet med Christoffer Ravn Jensen skal op imod Grækenland i to omgange. Først 14. januar og igen 16. januar. 

Inden turen har Christoffer Ravn Jensen opnået 14 ungdomslandskampe, Gustav Dahl har spillet fem kampe for U/16-landsholdet og samme landshold har Marius Jacobsen optrådt for tre gange. 

'