AaB TV: Aktionærerne gav bemyndigelse til mulig kapitaludvidelse

10. december 2019 kl. 19:50 af Rasmus Estrup

Til dagens ekstraordinære generalforsamling på Aalborg Portland Park blev det med over 95 procent af stemmerne blandt AaB’s aktionærer vedtaget, at AaB’s bestyrelse får bemyndigelse til en mulig kapitaludvidelse de næste fem år.

Hør mere om dagens ekstraordinære generalforsamling fra bestyrelsesformand Torben Fristrup i dette indslag fra AaB TV.

Læs også fondsbørsmeddelelsen her. 

 

Tags på denne nyhed

Søren Krogh ny fodboldchef i AaB

10. december 2019 kl. 11:00 af Brian Andersen

Søren Krogh har siden sommeren 2015 været assistenttræner for FC Nordsjællands Superligamandskab, og forinden var han i fire år en del af trænerstaben omkring U/19 Ligamandskabet i den berømmede, Farum-baserede talentfabrik.

Oprindeligt er Søren Krogh fra Lemvig, og som aktiv fodboldspiller optrådte han på seniorniveau for Holstebro Boldklub, Brøndby I.F., Frem, FC Nordsjælland og BGA (Boldklubberne Glostrup Albertslund). Hos sidstnævnte sluttede den aktive fodboldkarriere i 2011 som spillende assistenttræner.

På landsholdsplan opnåede Søren Krogh 31 ungdomslandskampe for Danmark.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

- At hente Søren Krogh til AaB som fodboldchef betragter vi som et kæmpe scoop for vores klub, og vi har igennem længere tid tilstræbt at få præcis denne brik på plads.

- Søren Krogh kommer udover med sin sympatiske og seriøse personlighed med enorm erfaring fra et af Danmarks allerstærkeste talentmiljøer, hvor han i otte-ni år har været med til at producere et utal af spillere til højeste niveau og efterfølgende store spillersalg, hvilket er kompetencer og erfaringer vi ser frem til at kombinere med vores eget dygtige set up i AaB Talent, siger Thomas Bælum.

- Som fodboldchef får Søren Krogh ansvarsområder med tråde ind i Superligatruppen, Superliga-trænerstaben og ned gennem systemet i AaB Talent, og vi får nu tilført nye øjne og nye færdigheder til at udvikle og supplere vores i forvejen velkvalificerede folk i AaB, lyder det fra Thomas Bælum.

42-årige Søren Krogh glæder sig til sin nye udfordring:

- Helt grundlæggende er jeg igennem samtaler med forskellige folk i AaB, blevet bekræftet i det indtryk, jeg i forvejen havde af klubben, nemlig at AaB er en klub med en masse gode mennesker og ordentlige værdier.

- Den del er vigtig for mig, ligesom jeg ser et kæmpe potentiale i AaB, hvor jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer og arbejde sammen med en række dygtige mennesker, hvor vi som team skal flytte klubben fremad, påpeger Søren Krogh.

- Jeg er ydmyg og taknemmelig for den tid, jeg har haft i FC Nordsjælland, og nu går jeg lige så ydmygt og dedikeret ind til et forhåbentligt langt og givende samarbejde med AaB med vellykkede resultater på flere parametre, slutter Søren Krogh.

AaB har søgt efter en ny fodboldchef – i Dansk Boldspil-Union-regi kaldet Head of Coaching – siden navnkundige Poul Erik Andreasen tidligere på året meddelte sin afgang efter i alt 25 års ansættelse i klubben.

(Foto: fcn.dk)

Tags på denne nyhed

Kom til julefest inden årets sidste kamp

10. december 2019 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 20
Spilledato: Fredag 13. december 2019
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner kl. 18.00

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på fredag på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 18.00.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Complea Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Kom til julefest i stadionhal 2 inden AaB-FC Nordsjælland.

Før fredagskampen er der stor og gratis julefest fra kl. 16.30 til 18.45 i stadionhallen med gratis adgang for alle. Festen holdes i samarbejde med Zwei Grosse Bierbar i Jomfru Ane Gade, der byder på feststemning med velkomstshots, DJ og aktiviteter som beerpong og slå-søm-i-stubben. De første 200 gæster får et armbånd til en gratis fadøl på Zwei Grosse Bierbar efter kampen.

Vis, at du deltager i festen her. 

Dobbelt op på øl og vand

Det bliver ikke svært at slukke tørsten, når barerne har dobbelt op på både fadøl og sodavand. Det vil sige to fadøl koster 40 kr. og to sodavand koster 25 kr.

Disse priser gælder både til julefesten og under hele kampen. 

Vesttribunen samler tøj ind til Aalborgs varmestuer

Til årets sidste hjemmekamp samler fanorganisationen Vesttribunen tøj ind til fordel for Aalborgs varmestuer. Det sker på det nordvestlige hjørne af Aalborg Portland Park fra kl. 16.30 til 18.30.

Det primære fokus er på så varmt tøj som muligt, hvilket ideelt set er jakker, varmere trøjer, varmt fodtøj, huer, halstørklæder og handsker, men alt tøj er velkomment.

Læs mere om det her.

Kom til julehygge i Theodors Familiezone

Igen på fredag kan børn og barnlige sjæle være med til at pynte Theodors juletræ i Theodors Familiezone på Complea Tribunen fra kl. 18.00.

Laver man et stykke julepynt til juletræet, får man lov til at dreje på Theodors lykkehjul, hvor man kan vinde en række forskellige præmier. 

Derudover kan man som altid blive ansigtsmalet, tegne en tegning eller skrive et brev til Theodors postkasse og hygge med Theodors venner i familiezonen.

Der er også mulighed for at låne et af Theodors venneflag, købe en AaB-slikkepind eller slushice i familieboden og meget mere.

Køb julegaverne i AaB Fanshop fra kl. 17.00

I AaB Fanshop  kan du fredag købe julegaver til en rigtig AaB-fan. Køb blandt andet AaB's julesweater eller en gaveæske med et halvt års sæsonkortabonnement. 

Du kan blandt andet også købe AaB-halstørklæder på tilbud til 150 kr. for to halstørklæder i både AaB Fanshop og AaB Souvenirbod, der åbner kl. 17.00 på fredag. 

Opvarmning i fanområdet fra kl. 17.00

Til dem der ikke ønsker at deltage i julefesten i stadionhallen er der som sædvanlig mulighed for at varme op til kampen ved AaB Tyren foran Complea Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for fredagskampen er #AaBFCN – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Complea Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Olsen og Ahlmann i karantæne

10. december 2019 kl. 09:51 af Rasmus Estrup

Da Patrick Olsen i 73. minut og Jakob Ahlmann 11 minutter senere modtog en advarsel i gårsdagens udekamp mod OB, blev begge AaB-spillere sendt op på 22 karantænepoint, hvilket betyder, at de begge har en spilledags karantæne.

Dermed er de to spillere ikke til rådighed for cheftræner Jacob Friis, når AaB fredag aften kl. 19.00 spiller årets sidste kamp på hjemmebane mod FC Nordsjælland. Du kan købe billetter til det opgør her.

Både Patrick Olsen og Jakob Ahlmann er igen disponible for AaB-mandskabet, når forårssæsonen skydes i gang i februar, hvor AaB gæster Silkeborg I.F.

AaB TV: Sammendrag af OB-AaB

10. december 2019 kl. 07:05 af Rasmus Estrup

AaB og OB løb ind i en pointdeling mandag aften, da Hele Nordjyllands Hold gæstede Nature Energy Park i et opgør, der endte uden scoringer. 

I videoen øverst kan du se sammendrag af det uafgjorte opgør. Se blandt andet et stolpeskud af Frederik Børsting og et par nærgående afslutninger fra Kasper Kusk og Lucas Andersen. 

Pointdelingen betyder, at AaB fortsat ligger på femtepladsen i 3F Superligaen inden efterårets sidste kamp, der spilles fredag mod FC Nordsjælland på Aalborg Portland Park. Køb billet til kampen her. 

Tags på denne nyhed