Safranko solgt til Sepsi

1. august 2019 kl. 21:13 af Brian Andersen

Den slovakiske angriber blev hentet til AaB for to år siden fra FC DAC 1904 Dunajska Streda, og efterfølgende blev det til 33 officielle kampe og tre scoringer i AaB-dragten.

I sidste sæson var Pavol Safranko udlejet til skotske Dundee United FC, hvor Safranko i 40 officielle kampe nettede 15 gange.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi må konstatere, at Pavols ophold i AaB aldrig udviklede sig, som både vi og han havde håbet på.

- Men kendetegnende for Pavol er, at han hele tiden har været hårdtarbejdende og professionel, og vi ønsker ham held og lykke i sin videre karriere, siger Allan Gaarde.

24-årige Pavol Safranko har spillet to A-landskampe for Slovakiet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i juli

1. august 2019 kl. 12:10 af Rasmus Estrup

Da Tom van Weert modtog bolden på egen banehalvdel efter et hurtigt indkast fra Lucas Andersen og med en fodfinte snød Svenn Crone, inden han sprintede ned mod Silkeborg-målet og chippede bolden over målmand Oscar Hedvall og ind i målet, bragte han ikke blot AaB foran 2-0 mod Silkeborg I.F. Han scorede også månedens bedste AaB-mål i juli. 

Det har AaB's fans besluttet, for med hele 76 procent af de samlede stemmer vandt Tom van Weerts 2-0-scoring afstemningen om månedens mål. På andenpladsen var Mikkel Kaufmanns scoring til 3-0 mod Silkeborg I.F., som fik 15 procent af stemmerne. 

Alle fans, der afgav en stemme i konkurrencen, deltog også i lodtrækningen om en kampbrugt og signeret Superligabold fra Select. Vinderen af lodtrækningen blev Nikolai, som kontaktes direkte af AaB over mail. 

AaB takker alle, der har stemt i konkurrencen. 

Tags på denne nyhed

Over 500 AaB-fans har købt billet til søndag

1. august 2019 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

AaB-fans har vist stor interesse for udekampen mod FC Midtjylland i 3F Superligaen på søndag kl. 18.00. Således er der solgt over halvdelen af billetterne til afsnittet for udebanefans på Sportmaster Tribunen på MCH Arena. 

545 AaB-fans har allerede købt billet, så der er kun 505 billetter tilbage, som kan købes her. 

Hvis du er hurtig, kan du også nå at tilmelde dig AaB Support Clubs bustur via dette link. Der er tilmeldingsfrist i aften kl. 20.00. 

Vesttribunen arrangerer også en bustur, som du kan læse mere om her. 

Læs flere praktiske information om, hvordan du på søndag kan støtte Hele Nordjyllands Hold i Herning her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Poul Erik Andreasen siger farvel

31. juli 2019 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

I morgen har udviklingschef Poul Erik Andreasen sidste dag i AaB efter 25 års ansættelse. I forbindelse med 3F Superligakampen mod Esbjerg fB 11. august på Aalborg Portland Park, vil der blive taget officiel afsked med udviklingschefen. 

Den nuværende udviklingschef har også en fortid som spiller i klubben fra 1973 til 1978. 

I 1990 blev han ansat som cheftræner. Den rolle besad han også, da han i 1995 vandt det danske mesterskab og dermed blev AaB's første mestertræner i klubbens historie. 

Fra 2000 og frem til nu har han været ansat som ITU-træner og udviklingschef, og har i den nævnte periode også vikarieret som både cheftræner og assistenttræner. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre om Poul Erik Andreasens tid i klubben fra hovedpersonen selv samt sportsdirektør Allan Gaarde, tidligere sportsdirektør Lynge Jakobsen, cheftræner Jacob Friis, anfører Lucas Andersen, tidligere anfører og assistenttræner Thomas Augustinussen og tidligere anfører og nuværende mentaltræner Rasmus Würtz. 

Tags på denne nyhed

Superligatræning for ASC Junior 7. august

31. juli 2019 kl. 10:03 af Rasmus Estrup

Om en uge, onsdag 7. august, arrangerer AaB og AaB Support Club en særlig træning for 20 af medlemmerne i AaB Support Clubs juniorklub, ASC Junior. Arrangementet starter kl. 11.20 og slutter cirka 12.30. 

Programmet er som følger: 
- Børnene starter med at se slutningen af Superligatræningen.
- Herefter deltager børnene i træningen, hvor der vil være små øvelser sammen med AaB-spillerne, inden der arrangeres en lille kamp. 
- Efter kampen er der fælles foto og autografskrivning.

Det anbefales, at man kommer omklædt hjemmefra, men der vil også mulighed for at klæde om i et af omklædningsrummene.

Da der er et begrænset antal pladser, trækkes der lod blandt de børn, der tilkendegiver, at de ønsker at deltage i kommentarfeltet på AaB Support Clubs Facebookside. 

Det er kun medlemmer af ASC Junior, der kan deltage. 

Er dit barn endnu ikke medlem, kan de blive tilmeldt ASC Junior her. I hele 2019 er det gratis at være medlem af ASC Junior. Herefter koster det 99 kr. om året.

ASC Junior er for børn mellem 0 og 14 år. Du kan læse meget mere om ASC Junior her. 

Tags på denne nyhed
'