Ross, Kaufmann og Christiansen på U/19-landsholdet

26. august 2019 kl. 16:25 af Rasmus Estrup

Mathias Ross og Mikkel Kaufmann samt U/19-ligaspiller Thomas Albert Christiansen er udtaget til det danske U/19-landshold, der i september spiller en miniturnering på Lolland-Falster.

Danmark åbner turneringen mod Wales 6. september i Nakskov, og mandag 9. september spiller Danmark mod enten Sverige eller Norge i Nykøbing Falster.

Mikkel Kaufmann og Mathias Ross, der har henholdsvis 19 og 21 ungdomslandskampe i bagagen, har begge tidligere optrådt på det danske U/19-landshold, mens Thomas Albert Christiansen, der har 26 ungdomslandskampe under huden, har sin U/19-landsholdsdebut til gode.

Tæt på udsolgt af siddepladser mod FC København

26. august 2019 kl. 13:55 af Rasmus Estrup

Over 7.600 billetter er på nuværende tidspunkt ude til 3F Superligakampen på søndag kl. 16.00 mod FC København, hvor der fejres jubilæumsfest for mesterskabet i 1999, og på Weber Tribunen er der ved at være udsolgt på siddepladserne.

På søndag markeres det, at der er 20-års jubilæum for mesterskabet i 1999. I den anledning koster billetter til Spar Nord Tribunen og 3F tribunen kun 19 kr. for børn og pensionister samt 99 kr. for voksne. Du kan købe billetter til opgøret her.

Som en del af fejringen kommer en lang række af personerne på og omkring det danske mesterhold fra 1999. Blandt andre Hans Backe, Frank Strandli, Anders Andersson, Torben Boye og Henrik "Mini" Rasmussen, som sammen med mange af deres holdkammerater fra 1999 bliver hyldet i pausen.

Inden kampen besøger mange af profilerne fra mesterholdet i 1999 også fanzonen bag Weber Tribunen, og Jens Jessen og Jozo Matovac deltager blandt andet i en quiz om mesterskabet i 1999, inden AaB's nye fanmoasik også bliver offentliggjort på søndag kl. 15.15.

Husk også, at du allerede på onsdag kl. 19.00 i Nordisk Film Biografer City Syd kan være med til at genopleve mesterskabet i 1999, når guldkampen mod Lyngby Boldklub vises i sin fulde længde. Før kampen og i pausen vil kamprekordindehaver Torben Boye, administrerende direktør Thomas Bælum og sportsdirektør Allan Gaarde også være til stede og fortælle om oplevelserne omkring kampen og mesterskabet. Læs mere og køb billet til biografoplevelsen her.

AaB TV: Tilbageblik på AC Horsens-AaB

26. august 2019 kl. 10:01 af Rasmus Estrup

I aften kl. 19.00 gæster AaB AC Horsens på Casa Arena Horsens. Inden kampen kan du i dette tilbageblik fra AaB TV se eller gense 10 af AaB's tidligere 3F Superligascoringer i Horsens.

Se blandt andet et mål fra 2012, hvor Lucas Andersen efter gode driblinger lagde bolden til rette for Kasper Kusk, som scorede til 1-0.

Kasper Kusk scorede i øvrigt to mål i den kamp, som AaB vandt 4-0, og den anden fuldtræffer kan du også finde i dette tilbageblik.

Nederlag i U/19 Ligaen og U/17 Ligaen

26. august 2019 kl. 09:19 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: OB-AaB 4-0

AaB led sæsonens første pointtab i U/19 Ligaen, da det i tredje kamp endte med et 4-0-nederlag på udebane mod OB.

Kampen blev på grund af lange køer på motorvejen udskudt med halvanden time, men AaB-spillerne var knap nok nået ud af bussen, før de var bagud 1-0 efter en omstilling.

Cirka midt i første halvleg kom hjemmeholdet også fortjent foran 2-0 på et direkte frispark.

Efter pausen fortsatte OB med sit høje pres under den varme sensommersol og 77 minutter inde i kampen blev det 3-0 til OB, da AaB-defensiven ikke fik afværget en lang bold.

I kampens sidste minut slog hjemmeholdet det sidste søm i kisten med scoringen til slutresultatet 4-0.

- De var bedre end os. Kigger man på boldbesiddelse og antal afslutninger, var det egentlig meget tæt, men OB var bare skarpere og spillede med større intensitet end os, og de vandt kampen yderst velfortjent, siger U/19-ligatræner David Olsen.

AaB har efter tre kampe seks point, hvilket rækker til en foreløbig tredjeplads, inden hjemmekampen på lørdag kl. 13.00 mod FC Midtjylland.

U/17 Ligaen: OB-AaB 3-2

Også i U/17 Ligaen blev det til et nordjysk nederlag, da AaB lørdag spillede sæsonens første kamp i Odense.

AaB kom ellers først på scoringstavlen med en hovedstødsscoring af Noah Holmstrøm til 1-0 efter 13 minutter. Få minutter senere kom der balance i stillingen, da hjemmeholdet udnyttede dårlig opdækning ved et hjørnespark til at udligne til 1-1.

Med cirka ti minutter til pausen kom AaB igen i front. Oliver Henriksen slog et indlæg ind i panden på Jakob Gaardsøe som med endnu et hovedstødsmål gjorde det til 2-1.

Lige inden pausen udlignede OB dog igen. Denne gang til 2-2 efter et indlæg. Den stilling holdt indtil 89. minut, hvor OB efter endnu er indlæg udnyttede for passivt forsvarsspil til at score sejrsmålet til 3-2 efter lidt klumpspil.

- Generelt spillede vi ikke en særlig god kamp. Vi lykkedes ikke med at skabe det spil, vi gerne vil på bolden. Til gengæld kan drengene blive rost for at de kæmpede godt. Det var desværre bare ikke nok til at tage point mod et afklaret OB-hold, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

På lørdag kl. 15.15 spiller AaB sæsonens anden kamp i U/17 Ligaen, når FC Midtjylland gæster Hornevej.