AaB TV: Med Nikolaj Ehlers på fodboldbanen

14. august 2019 kl. 17:36 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Hold fik til dagens træning besøg af AaB-ambassadør Nikolaj Ehlers. Ishockeyspilleren fra NHL-klubben Winnipeg Jets var nemlig opsat på at vise sine evner på en fodboldbane. 

Anfører Lucas Andersen og målmand Jacob Rinne tog sig kærligt af dagens gæst, der både fik vist lidt tricks, inden han blev udfordret i en straffesparkskonkurrence, en frispakrskonkurrence og en crossbar-challenge. 

Se hvordan det gik i videoen fra AaB TV. 

AaB TV: Projekt Undgå Madspild

14. august 2019 kl. 08:14 af Rasmus Estrup

I over et år er det overskydende mad fra VIP-loungerne på Aalborg Portland Park blevet uddelt til familier i Aalborg, som er med til projekt Undgå Madspild, der er søsat af foreningen Tjen Aalborg i samarbejde med blandt andre AaB.

Maden, som laves af Victors Køkken og Catering, bliver dagen efter hver hjemmekamp afhentet og opdelt af seks frivillige fra Tjen Aalborg, som hver gang uddeler maden til 12 forskellige familier i Aalborg. Familierne, der er med i projekt Undgå Madspild, er fundet af forskellige boligforeninger i byen, og Stadsing leverer emballagen til maden. 

I videoen ovenfor kan du se mere om projekt Undgå Madspild, der er en del af Hele Nordjyllands Håndsrækning og fortsætter i denne sæson. 

Alle mand til Brøndby!

13. august 2019 kl. 14:06 af Simon Vangsgaard Jensen

Området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion blev i 2017 optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 1400
Placering udebaneafsnit: J. Jensen-tribunen

Billetpriser i forsalg: 
u/16 år: 20,- + gebyr
Voksen: 110,- + gebyr
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag: 
u/16 år: 50,- 
Voksen: 140,-

Transport til og fra Brøndby

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer tur. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30 
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport:

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

Læs mere om udebaneafsnittet på Brøndby Stadion her. 

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

I dag er sidste frist for at komme på fanmosaik

13. august 2019 kl. 11:45 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland hylder igen i denne sæson AaB's sæsonkortholdere med en ny fanmosaik på soklen af AaB Tyren, som ses på billedet til højre.

Den nuværende fanmosaik skal derfor udskiftes, så alle de nuværende sæsonkortholdere får mulighed for at få sit eget billede med i mosaikken, der former et AaB-logo. 

 

Den nye fanmosaik offentliggøres i forbindelse 3F Superligakampen mod FC København 1. september på Aalborg Portland Park. 

Via knappen nedenunder kan du som sæsonkortholder indsende et billede af dig selv. Sidste frist for at indsende billedet er i aften kl. 24.00. 

Bemærk: Hvis du er på den nuværende fanmosaik og også ønsker at være med på den næste, skal du indsende billedet igen. 

 

Billedet skal...

- Være kvadratisk
- Minimum være 800 x 800 px
- Maksimum fylde 5 mb
- Kun indeholde én person og vise ansigtet.
- Ikke indeholde krækende materiale.

AaB forbeholder sig retten til at frasortere billeder, der ikke overholder ovenstående.

Er du endnu ikke sæsonkortholder, kan du blive det her. 

Tags på denne nyhed

Kakeeto udlejes til finsk klub

13. august 2019 kl. 10:00 af Brian Andersen

Lejemålet gælder indtil, den finske turnering slutter i begyndelsen af november.

Sidste efterår var den centrale midtbanespiller udlejet til Jammerbugt FC, og 24-årige Kakeeto har kontrakt med AaB til udgangen af 2020.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Robert gjorde det tilfredsstillende, da han blandt andet forrige søndag fik chancen i udekampen mod FC Midtjylland, men som det også var tilfældet, da han blev udlejet for et års tid siden, så har vi god konkurrence på de centrale midtbanepositioner, hvorfor vi sammen har vurderet, at det vil være mest hensigtsmæssigt for Roberts udvikling at tilføje endnu et lejeophold.

HIFK Fotboll er efter 18 spillerunder placeret på en syvendeplads i den bedste finske fodboldrække, og Robert Kakeeto kan få debut i sin nye klub, når holdet på fredag aften spiller på udebane mod Inter Turku.

I AaB står Robert Kakeeto foreløbig noteret for 20 officielle kampe, mens det også er blevet til to A-landskampe for Uganda.

Tags på denne nyhed