Se Viasats indslag med Würtz og Risgård

8. april 2019 kl. 13:02 af Rasmus Estrup

Inden kickoff på søndagens kamp mod Hobro I.K. havde Viasats reporter, Stine Jensen, sat Rasmus Wurtz og Kasper Risgård stævne til en snak om mindeværdige øjeblikke fra AaB-tiden. 

De vender blandt andet Kasper Risgårds interview i Slagelse i 2014, Champions League-opgøret på Old Trafford i 2008 og pokalfinalen i 2014. 

Se hele interviewet her.

Tags på denne nyhed

AaB-firkløver udtaget til U/18-landsholdet

8. april 2019 kl. 11:21 af Rasmus Estrup

Danmarks U/18-landshold deltager senere i april i Porto International Tournament i Portugal, hvor modstanderne er Mexico, Frankrig og Portugal. 

Til landholdstruppen er fire AaB-talenter udtaget: Mathias Ross, Mikkel Kaufmann, Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen. 

Danmark indleder turneringen 17. april mod Mexico, inden mødet med Frankrig 19. april. 21. april afsluttes turneringen mod værtsnationen. 

Selvom de fire AaB-talenter altså er unge nok til at spille med U/18-landsholdet, har alle fire tidligere optrådt på U/19-landsholdet, men der er mulighed for, at Mathias Ross kan få debut på U/18-landsholdet, hvor de tre andre tidligere har optrådt. 

I forvejen er Lukas Klitten og Oliver Klitten udtaget til U/19-landsholdet, der står foran en venskabskamp mod Tyskland. 

Reserveholdet møder AGF kl. 14.00

8. april 2019 kl. 09:44 af Rasmus Estrup

AaB's reservehold spiller i dag tredje kamp i forårets reserveholdsturnering, når AGF kl. 14.00 gæster Hornevej. 

Begge hold har inden kampen tre point efter to kampe. 

Assistenttræner Allan K. Jepsen har sammen med udviklingschef Poul Erik Andreasen og assistenttræner Lasse Stensgaard valgt følgende startopstilling til dagens kamp: 

Michael Lansing
Patrick Kristensen, Mathias Ross, Jakob Blåbjerg, Filip Lesniak
Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Robert Kakeeto, Rasmus Thellufsen
Mikkel Kaufmann (U/19 Liga), Søren Tengstedt (U/19 Liga)

På bænken sidder U/19-ligaspillerne Thomas Albert Christiansen, Lukas Klitten, Oliver Klitten, Malthe Højholt, Nicolai Bech Laursen og Marcus Bundgaard. 

Det er gratis for alle interesserede at overvære kampen, der spilles på AaB's anlæg på Hornevej. 

Tags på denne nyhed

Udesejr over Brøndby I.F. i U/19 Ligaen

8. april 2019 kl. 09:29 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 2-3

AaB spillede lørdag eftermiddag på udebane mod Brøndby I.F., og efter en tempofyldt indledning, hvor AaB dominerede fuldstændigt og havde flere store chancer, kom hjemmeholdet pludselig foran 1-0 på en fejl i den nordjyske defensiv efter en halv times spil.

AaB måtte derfor lettere lamslået gå til pause bagud 1-0. Fra anden halvlegs start blev AaB ved med at skabe muligheder, og det gav endelig pote, da Søren Tengsted sparkede et indlæg ind til Oliver Klitten, der stod for scoringen til 1-1. 

Herefter fulgte endnu en periode med mange AaB-muligheder, men med en halv time igen scorede Brøndby I.F. til 2-1 på et imponerende spark.  

Nordjyderne svarede straks tilbage med et 2-2-mål af Søren Tegnstedt, og seks minutter før tid sendte en hårdt presset Brøndby-spiller bolden i eget net til en AaB-føring på 3-2. 

Selvom Brøndby I.F. forsøgte at presse på til sidst, holdt AaB skansen og tog alle tre point med hjem. 

- Især i første halvleg dominerer vi Brøndby I.F. totalt og burde have været foran ved pausen. Efter pausen er vi også mest på bolden og skaber mest, men kommer igen bagud. Spillerne skal have stor ros for, at vi formår at slå igen og vinde en kamp, hvor vi trods massivt spilovertag kommer bagud hele to gange, siger U/19-ligatræner David Olsen. 

AaB ligger på andenpladsen i U/19 Ligaen med tre point op til FC Midtjylland på førstepladsen. De to tophold mødes på lørdag kl. 13.00 på AaB's anlæg på Hornevej. 

U/17 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 1-1

Efter U/19-ligasejren skulle AaB’s U/17-ligahold forsøge at følge op, og det startede godt for nordjyderne. Efter 12 minutter slap Casper Gedsted igennem på kanten og slog et præcist indlæg ind til Oliver Børsting, der med et veltimet løb bragte AaB foran 1-0. 

I en kamp, hvor det polerede fodboldspil var svært at få øje på på grund af mange fysiske dueller og Brøndbys høje pres, kunne Brøndby I.F. med med et kvarter igen udligne til 1-1 på et hovedstød. 

Herefter havde Brøndby I.F. endnu en mulighed for at score, men AaB-målmand Nicolai Christensen hev en stor redning ud af ærmet. 

I de døende minutter var AaB tæt på at stjæle sejren med en stor hovedstødschance, som desværre blev brændt, og derfor sluttede opgøret uafgjort. 

- Vi spillede en fin kamp ud fra de svære betingelser, Brøndby I.F. gav os med deres voldsomme pres. Ikke mindst er jeg glad for, at spillerne gav sig selv maksimalt i duellerne og kæmpede det ene point hjem, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.  

AaB indtager 10. pladsen i U/17 Ligaen og spiller først igen torsdag 18. april på udebane mod Esbjerg fB. 

Danmarksserien: AaB-Vatanspor 3-2

AaB tog et vigtigt skridt væk fra nedrykningstregen i weekendens hjemmekamp mod Vatanspor. Gæsterne havde ellers flere gode muligheder i de første ti minutter, men misbrugte dem. 

Dernæst misbrugte AaB også en række store tilbud, inden Johan Ejsing efter 23 minutter afsluttede en stærk AaB-omstilling med målet til 1-0. 

En halv time inde i opgøret kunne Vatanspor udligne til 1-1 på et straffespark, hvorefter AaB igen leverede nogle gode minutter, der fem minutter før pausen mundede ud i scoringen til 2-1. Ebrima Ceesay blev spillet igennem, trak ned mod keeperen og fuldendte chancen ved at sende bolden mellem benene på målmanden. 

En time inde i kampen blev det 3-1 til AaB, da Ebrima Ceesay efter dårligt forsvarsspil kunne afdrible målmanden og score i et tomt mål. 

Med en scoring fem minutter før tid fik Vatanspor skabt spænding til sidst, men AaB holdt stand og vandt kampen 3-2. En sejr, der betyder, at AaB hopper op på sjettepladsen i Danmarksserien. 

- Det var en vigtig sejr, og det er godt for spillernes selvtillid, at vi igen kunne snuppe tre point. Men selvom vi kan glæde os over at være rykket over nedrykningsstregen, har vi også en lidt ærgerlig fornemmelse, fordi vi brændte så mange chancer, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af Hobro I.K.-AaB

8. april 2019 kl. 07:05 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se AaB TV's sammendrag af lokalopgøret på DS Arena mellem Hobro I.K. og AaB. Et opgør, der endte 1-1. 

Hobro I.K. kom foran efter 19 minutter, da Pål Alexander Kirkevold udnyttede en fejl i AaB-defensiven og scorede til 1-0 ved at lægge bolden forbi Jacob Rinne, der stod langt ude af sit mål. 

Mod slutningen af opgøret pressede AaB på for en udligning, og det gav muligheder i begge ender. Sebastian Grønning misbrugte en stor chance til hjemmeholdet, og Wessam Abou Ali måtte se sin afslutning reddet på stregen i modsatte ende. 

I tillægstiden udlignede indskiftede Mikkel Kaufmann til 1-1, da han i kølvandet på et hjørnespark scorede sit første AaB-mål. 

Tags på denne nyhed
'