Brødrene Klitten udtaget til U/19-landskamp

3. april 2019 kl. 13:56 af Rasmus Estrup

16. april spiller Danmarks U/19-landshold en venskabskamp på udebane mod Tyskland. Med i den danske trup på 16 spillere er tvillingerne Lukas Klitten og Oliver Klitten. 

Inden kampen i Tyskland har Lukas Klitten 28 ungdomslandskampe bag sig. 18 af disse har været for U/19-landsholdet. Oliver Klitten er noteret for 14 ungdomslandskampe, der alle har været for U/19-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i marts

3. april 2019 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

AaB's fans har stemt og besluttet, at månedens mål i marts blev scoret 1. marts på Aalborg Portland Park mod Hobro I.K., da Lucas Andersen med et kraftfuldt og præcist spark sendte læderet op i fjerneste målhjørne. 

Scoringen fik 44 procent af fansenes stemmer og vandt foran Lucas Andersens mål til 3-1 mod AGF 17. marts og Lucas Andersens udligning til 3-3 mod Brøndby I.F. 10. marts. På en fjerdeplads kom Kasper Kusks hjørnesparksscoring mod Brøndby I.F.

AaB takker alle fans, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Tom van Weerts signerede og kampbrugte Håndsrækningstrøje. Vinderen af trøjen blev Kasper, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om Brøndby I.F. og AaB…

2. april 2019 kl. 13:34 af Rasmus Estrup

- at AaB ved 13 tidligere lejligheder har mødt Brøndby I.F. i Sydbank Pokalen. Hidtil er det blevet til to sejre, fire uafgjorte samt syv nederlag.

- at AaB er uden nederlag i de seneste fire pokalkampe mod Brøndby I.F. 

- at de 13 tidligere pokalkampe mellem AaB og Brøndby I.F. svarer til, at de to klubber har mødt hinanden i 20 procent af udgaverne af den danske pokalturnering. Det er endda på trods af, at det er knap 10 år siden, at de to klubber sidst mødtes i Sydbank Pokalen.

- at både Patrick Kristensen og Kasper Risgård var med i AaB’s startopstilling i de seneste to semifinaleopgør mod Brøndby I.F. i april 2009.

- at Kasper Risgårds første mål i AaB-trøjen blev scoret i en pokalkamp mod netop Brøndby I.F. 8. maj 2003, og han er den eneste nuværende AaB-spiller, der har scoret et pokalmål for AaB mod Brøndby I.F.

- at ingen af de 13 indbyrdes pokalkampe har ført til hverken forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence.

- at de seneste seks pokalmøder mellem AaB og Brøndby I.F. alle har været semifinaler i Sydbank Pokalen ligesom torsdagens kamp.

- at AaB og Brøndby I.F. derudover har spillet yderligere to semifinaler mod hinanden, mens de resterende pokalkampe har været fire kvartfinaler og et opgør i fjerde runde.

- at AaB med en sejr over Brøndby I.F. kan spille sig i finalen i Sydbank Pokalen for 12. gang og for første gang siden 2013/14.

- at Brøndby I.F. er forsvarende pokalmestre og har været i pokalfinalen de seneste to år.

- at siden seneste pokalkamp mod Brøndby I.F. i april 2009 har AaB spillet 14 Superligakampe på udebane mod Brøndby I.F. Statistikken er på AaB’s side med fire sejre, syv uafgjorte og kun tre nederlag.

- at der blot er blevet scoret et enkelt mål mod AaB i indeværende sæson af pokalturneringen, hvor det er blevet til tre sejre på sammenlagt 9-1. De ni scoringer er krediteret Tom van Weert (3), Kasper Risgård (2), Wessam Abou Ali (2), Magnus Christensen samt et selvmål.

- at Brøndby I.F.’s vej til semifinalen har budt på udesejre over Hillerød (4-1), Marienlyst (4-1) og Vendsyssel F.F. (2-0).

- at der til AaB’s første pokalmøde med Brøndby I.F. i 1989 var 1.471 tilskuere til kampen i Brøndby, mens det seneste pokalmøde i 2009 blev overværet af 12.068 tilskuere på Aalborg Portland Park.  

- at AaB tre gange tidligere har vundet pokaltitlen. Det skete i 1966, 1970 og 2014.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Alle mand til Hobro!

2. april 2019 kl. 11:26

Navn: DS Arena
Kapacitet: 10.700
Kapacitet udebaneafsnit: 1.200
Placering udebaneafsnit:  Pajo-Bolte Tribunen

Billetpriser i forslag:
U/6 år: Gratis
Børn U/16 år: 60 kr.
Voksen: 120,-

Pensionist: 60,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag:
U/6 år: Gratis
Børn U/16 år: 70 kr.
Voksen: 130,-

Pensionist: 70,-

Transport til og fra Hobro:

 

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen samt opvarmningen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer ligeledes bus kampen samt opvarmningen. Læs mere på www.facebook.com/Vesttribunen

Kør selv:

Adresse: Amerikavej 22, 9500 Hobro

Parkering: Der er et begrænset antal parkeringspladser ved udebaneafsnittet, som forventes at være hurtigt optaget. Dertil er der parkeringsmuligheder på Amerikavej ved Mariagerfjord Gymnasium og ved Hobro Idrætscenter. Ydermere kan der være mulighed for parkering på villavejene i området. Vær dog opmærksom på gældende parkeringsregler. Det anbefales at komme i god tid. 

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB-talent udtaget til Future-landsholdet

2. april 2019 kl. 09:35 af Rasmus Estrup

AaB har en spiller med, når U/16 Future-landsholdet mødes i midten af april. Mathias Vægter, der spiller for AaB's U/15-hold og flere gange om ugen træner med U/17-ligaholdet, er således udtaget til en firenationers turnering i Belgien. 

16. april spiller Danmark mod Tjekkiet, dagen efter er modstanderen Sverige og 19. april afslutter Danmark turneringen mod Belgien. 

U/16 Future-landsholdet er for de unge spillere, som måske ikke er vokset lige så meget fysisk som sine jævnaldrene. I disse Future-landskampe bliver spillerne dermed matchet mod internationale talenter med en jævnbyrdig fysik. 

Tags på denne nyhed
'