AaB inviterer alle sæsonkortholdere til fest

19. april 2019 kl. 14:24 af Simon Vangsgaard Jensen

Festen, som er støttet af Royal Unibrew, foregår på Spar Nord Tribunen fredag 26. april kl. 17.00 til 18.00. Sæsonkortholdere med sæsonkort til Weber- og 3F Tribunen kan specielt for denne kamp scanne sig ind på Spar Nord Tribunen og deltage i festlighederne.

I forbindelse med arrangementet vil man i boderne kunne få sine drikkevarer serveret af kendte AaB-ansigter.

Hvis du endnu ikke er sæsonkortholder, har du mulighed for at få adgang til arrangementet ved køb af et sæsonkortabonnement.

Kl. 18.00 åbner dørene for alle tilskuere som normalt, der har mulighed for at komme ind og være en del af den festlige opvarmning inden kampen fløjtes i gang kl. 19.00.

Af praktiske hensyn vil der blive udleveret én øl eller vand af gangen til sæsonkortholdere.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Spillere med Skyggebørn i Fårup Sommerland

19. april 2019 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Børnene fra Skyggebørn havde selskab af Jakob Blåbjerg, Magnus Christensen og Oliver Abildgaard, da de forleden var inviteret i Fårup Sommerland. 

Skyggebørn er en forening, som hjælper børn og unge, der lider af sorg efter at have mistet et nærtstående familiemedlem.

I dette forår modtager Skyggebørn AaB's pris Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvilket vil sige, at AaB og Spar Nord Fonden donerer 2 kr. pr. tilskuer til AaB's Superligahjemmekampe i dette forår til Skyggebørn.

I indslaget øverst af AaB TV kan du se, hvordan det gik, da børnene havde Superligaspillerne med på slæb.  

Tags på denne nyhed

AaB-nederlag til Esbjerg fB i U/17 Ligaen

19. april 2019 kl. 09:20 af Rasmus Estrup

Trods en god indsats måtte AaB's U/17-ligahold i går tage hjem fra Esbjerg med et 2-0-nederlag i sportstasken. 

Esbjerg fB lagde godt nok bedst ud og havde et træf på overliggeren, men herfra overtog AaB initiativet og kom frem til flere store muligheder. Blandt andet havde Christian Wagner to store chancer, men i det ene tilfælde var træværket i vejen, og anden gang blev hovedstødet ikke sendt i nettet. 

Derfor var pausestillingen 0-0 trods AaB-overtaget, og AaB skulle fortsætte takterne i anden halvleg, hvor Oliver Overgaard blandt andet fik en stor mulighed, der blev misbrugt. 

De brændte chancer blev kort efter dyre, da Esbjerg fB scorede til først 1-0 og siden 2-0. 

I slutminutterne forsøgte AaB at smide alt frem for at komme tilbage i kampen, men det lykkedes ikke at ændre på resultatet. 

Nederlaget betyder, at AaB ligger på 11. pladsen i U/17 Ligaen. Næste kamp spilles lørdag 27. april på udebane mod Silkeborg I.F., der fører U/17 Ligaen. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Randers!

18. april 2019 kl. 16:30 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Bionutria Park
Kapacitet: 10.300
Placering udebaneafsnit: Quickpot Tribunen
Kapacitet udebaneafsnit: 1.050
Indgang: D

Billetpriser:
U/4: Gratis
U/17: 30,-
Voksen: 100,-
Køb din billet her.

Transport til og fra Randers:   

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer fælles togtur til kampen. Læs mere om togturen her. 

Kør selv:

Adresse: Viborgvej 92, 8920 Randers NV

De nærmeste parkeringspladser findes ved Arena Randers og på grusparkeringen med indkørsel ad Viborgvej. Deruodver er der parkeringsmuligheder på Hvidemøllevej og på de gamle fodboldbaner ved Vasen samt visse dele af Parkboulevarden. Ved grusparkeringen på Viborgvej bedes vejen mellem tennisbanerne og Randers Water & Wellness benyttes. Stien begynder på Viborgvej midt i mellem Randers Water & Wellness og lyskrydset ved Viborgvej/Vester Boulevard. Yderligere information omkring parkering findes her

Cepheus Park er kontantløst
Der tages ikke mod kontanter, men derimod betalingskort, mobilepay eller Kontantkort på Cepheus Park. Kontantkort er en løsning, som man erhverve i området uden for Cepheus Park og benytte som betalingsmiddel som erstatning for kontanter.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

 

AaB takker Jer alle for jeres støtte til drengene og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Tre AaB-talenter i landsholdsejre onsdag

18. april 2019 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

På det danske U/18-landshold var Thomas Albert Christiansen med i startopstillingen, da Danmark vandt 3-1 over Mexico. 

Danskerne kom foran med 2-0 efter kun seks minutter, men kort efter blev danskerne med et rødt kort reduceret til 10 mand. Danmark fortsatte alligevel ufortrødent og kom foran 3-0, inden Jeppe Pedersen blev skiftet ind i slutningen af første halvleg. 

I anden halvleg reducerede Mexico til slutresultatet 3-1. Thomas Albert Christiansen fik fuld spilletid og Jeppe Pedersen spillede lidt over en halvleg, mens Malthe Højholt så til udefra under hele kampen. 

Mikkel Kaufmann og Mathias Ross var også udtaget til U/18-landsholdstruppen, men på grund af Superligaforpligtelser er de to spillere blevet i Aalborg. 

For U/16 Future-landsholdet var Mathias Vægter med fra start på højre back, og det unge AaB-talent fik fuld spilletid i Danmarks sejr på 4-1 over Sverige. 

Danskerne var foran 2-1 ved pausen, og i anden halvleg stod Mathias Vægter for assisten til 3-1-målet, da han kom til baglinjen og slog et indlæg ind i panden på Elias Jelert, som scorede til 3-1. 

Målet til 4-1 blev sat ind 20 minutter før tid. 

U/18-landsholdet spiller fredag eftermiddag mod Frankrig og U/16 Future-landsholdet spiller også i morgen mod Belgien.