Okore er tilbage for AaB

16. september 2018 kl. 17:28 af Brian Andersen

Oprykkerne fra Vejle Boldklub har ikke været modstander for AaB i Superligaen siden april 2009, men AaB-cheftræner Morten Wieghorst ser frem til duellen mod vejlenserne:

- Det er vores første kamp efter landskampsperioden, og det er vigtigt, at vi med det samme kommer tilbage på sporet – også set i lyset af at vi tabte vores seneste hjemmekamp (mod Esbjerg fB 27. august, red.).

- Velvidende at vi ikke må give lige så mange chancer væk som i vores opgør i Randers, så skal vi tage initiativet og angribe kampen mod en ganske vist kompetent modstander, der senest hentede point i Horsens, konstaterer Morten Wieghorst, der efter søndagens træningspas har udtaget følgende 20 spillere:

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Wessam Abou Ali, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi og U/19 Ligaspiller Mathias Ross.

Kun Marco Ramkilde er skadet hos AaB.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går ubeskåret til Ønskeland i Brovst, som efter efterårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 33.136 kr. Køb i forsalg billet til dysten mod Vejle Boldklub her.

Tags på denne nyhed

Fanmosaik præsenteres i morgen kl. 18.15

16. september 2018 kl. 08:35 af Rasmus Estrup

Som en hyldest til AaB's sæsonkortholdere har Aalborg Portland valgt at donere endnu et element til AaB Tyren, der står ved fagområdet bag Weber Tribunen. Således vil der i morgen kl. 18.15 blive præsenteret et AaB-logo udformet af en mosaik af billeder af hundredevis af AaB's sæsonkortholdere på AaB Tyrens sokkel. 

Sæsonkortholderne har selv haft mulighed for at indsende et billede til mosaikken, og den mulighed har flere hundrede sæsonkortholdere altså benyttet sig af. 

Ved offentliggørelsen vil der være et interview med AaB's administrerende direktør, Thomas Bælum, samt en af de sæsonkortholdere, der er afbilledet på AaB-logoet. 

Det hele starter 45 minutter før kickoff til AaB-Vejle Boldklub, altså kl. 18.15. Alle er velkomne til at komme forbi seancen inden kampen. 

Husk at du kan købe billet til opgøret i billethusene på Aalborg Portland Park i morgen fra kl. 18.00 eller i forsalg her på aabsport.dk. Ved din tilstedeværelse til kampen støtter du desuden Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvorigennem AaB og Spar Nord Fonden i dette efterår giver to kr. pr. tilskuer til Ønskeland i Brovst.  

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Vejle Boldklub…

15. september 2018 kl. 16:01 af Brian Andersen

- at den forestående duel er Superligakamp nummer 29 mellem AaB og Vejle Boldklub. Statistikken siger 18 sejre til AaB, syv uafgjorte og tre nederlag samt en målscore på 62-30 i AaB’s favør.

- at mandag aftens opgør er den første Superligakamp i godt ni år mellem de to klubber. Seneste kamp var i april 2009, hvor det på Aalborg Portland Park endte helt uden scoringer.

- at AaB blot har tabt til Vejle Boldklub i tre ud af 28 tidligere opgør i Superligaen, hvilket senest skete i oktober 2001! Alle tre nederlag har været i Vejle, hvorfor AaB er ubesejret mod Vejle Boldklub på Aalborg Portland Park, hvor det er blevet til 12 sejre og tre uafgjorte.

- at i de 15 foreløbige Superliga-hjemmekampe mod Vejle Boldklub har AaB ikke blot fået point hver gang, men det er også blevet til mange scoringer. Således er det blevet til ikke færre end 39 mål til AaB mod kun ni til Vejle Boldklub, hvilket har givet AaB ikke færre end ni clean sheets.

- at AaB har vundet de tre seneste Superliga-hjemmekampe afviklet i september og har kun et september-nederlag på hjemmebane siden 2013 (6V-2U-1T). Med en sejr over Vejle Boldklub vil AaB tage fire Superligasejre i træk i september for første gang siden 1995-1997.

- at hvis AaB mandag aften scorer det første mål, har det historisk været ensbetydende med (næsten) tre point. AaB har således vundet 15 ud af de 16 Superligakampe mod Vejle Boldklub, hvor AaB har scoret kampens første mål; den sidste kamp endte uafgjort.

- at tre spillere i AaB’s aktuelle Superligatrup tidligere har spillet mod Vejle Boldklub i Superligaen. Ingen af de tre spillere, Rasmus Würtz, Patrick Kristensen og Kasper Risgård, har tabt til Vejle Boldklub, og alle tre har endda scoret mod Vejle Boldklub. Sidstnævnte har scoret to gange for AaB mod vejlenserne, mens Rasmus Würtz og Patrick Kristensen begge har nettet en enkelt gang.

- at AaB på det seneste ikke har haft den store succes med mandags-hjemmekampe i Superligaen. De fire seneste er i tre tilfælde endt med nederlag, den sidste uafgjort, og det er kun lykkedes AaB at score ét mål i disse fire kampe.

- at AaB også i sidste sæson var i aktion på datoen 17. september; her blev facit 0-0 på udebane mod Brøndby I.F.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går ubeskåret til Ønskeland i Brovst, som efter efterårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 33.136 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod Vejle Boldklub her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Pokalkamp 26. september

14. september 2018 kl. 14:01 af Brian Andersen

I første omgang gælder det dog for AaB hjemmekampen i Superligaen på mandag kl. 19.00 mod Vejle Boldklub. Køb i forsalg din billet her.

Tags på denne nyhed

AaB-Vejle Boldklub kampinformation

14. september 2018 kl. 11:21 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 9

Spilledato: Mandag 17. september 2018

Kick-off: Kl. 19.00

Dørene åbner kl. 18.00

Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 18.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra Vejle Boldklub 

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 17.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Mosaik af sæsonkortholdere præsenteres kl. 18.15 ved AaB Tyren

Aalborg Portland ønsker at hylde AaB's sæsonkortholdere med en ny fanmosaik, der udgør AaB's logo. Den præsteres på sokkelen på AaB Tyren ved Weber Tribunen. Inden offentliggørelsen vil Thomas Bælum sætte et par ord på tankerne bag fanmosaikken, og kl. 18.15 løftes sløret for logoet bestående af billeder af sæsonkortholdere. 

Burgerbar på Weber Tribunen og sandwiches i boderne

Der bliver fortsat solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af Weber Tribunen, mens der i boderne på Aalborg Portland Park sælges frisklavet sandwich fra Nadias Sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBVB – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'