Ved en afstemning kunne fansene stemme om udseendet på den nye Håndsrækningstrøje; skal den være sort- eller bordeauxfarvet?
Med 57% af stemmerne lancerer AaB til jul en bordeauxfarvet Håndsrækningstrøje. De tilhørende shorts og strømper bliver i samme farve.

Som i de forgangne år vil hovedsponsor Spar Nord og beklædningssponsor hummel i samarbejde med AaB donere 100 kr. pr. solgt trøje til et særligt formål.

AaB TV: Sammendrag af Randers FC-AaB 2-2

3. september 2018 kl. 06:28 af Rasmus Estrup

I videoen oven for kan du se et fyldigt sammendrag af opgøret mellem Randers FC og AaB. Et opgør der endte 2-2.

Hele Nordjyllands Hold, der nød stor opbakning fra tribunen, kom bedst fra land med Rasmus Thellufsens scoring til 1-0 efter 10 minutter.

Føringen holdt dog kun seks minutter før André Rømer sparkede udligningen i nettet fra distancen, og to minutter senere headede Saba Lobzhanidze hjemmeholdet foran 2-1.

Efter pausen scorede Oliver Abildgaard opgørets sidste scoring, da han kanonerede kuglen i nettet fra kanten af feltet.

Se alle målene og opgørets øvrige chancer i sammendraget øverst.

Målrig remis i Randers

2. september 2018 kl. 15:55 af Rasmus Estrup

Der var debut til Tom van Weert og Mathias Ross Jensen og comeback til Lucas Andersen, da AaB spillede 2-2 på udebane mod Randers FC. Rasmus Thellufsen bragte AaB i front, inden André Rømer og Saba Lobzhanidze fik vendt opgøret på hovedet. I anden halvleg udlignede Oliver Abildgaard til slutresultatet.

AaB blev fra start hjulpet godt fra lægterne, da mange rød-hvidklædte AaB-fans havde taget turen til Randers for at støtte Hele Nordjyllands Hold. Allerede i løbet af opgørets første minut forsøgte de nordjyske gæster sig også med to indlæg fra højresiden, men i begge tilfælde blev bolden clearet.

Hjemmeholdet fik kampens første gode chance efter otte minutter, da Saba Lobzhanidze kom frem til en mulighed på kanten af det lille målfelt. Hårdt presset af Kasper Pedersen kunne Randers-spilleren ikke få ordentligt træf på afslutningen, der sad lige på Jacob Rinne, der i dag bar anførerbindet.

10 minutter inde i duellen kunne Hele Nordjyllands Hold så bringe sig i front. Oliver Abildgaard brød bolden højt på gæsternes halvdel, og debutant Tom van Weert kunne med hælen sende Philipp Ochs i frit løb mod mål. Den tyske lejesvend viste stort overblik og trillede bolden på tværs til en helt fri Rasmus Thellufsen, der køligt sparkede bolden ind til 1-0 ved nærmeste stolpe.

Den nordjyske glæde varede dog ikke længe. Efter 16 minutter tog André Rømer sigte fra distancen, og via indersiden af stolpen tordnede han scoringen til 1-1 i nettet.

Blot to minutter senere kom hjemmeholdet så foran 2-1. Kevin Cowboy slog et indlæg ind tæt under mål, hvor Saba Lobzhanidze kunne heade læderet i nettet.

Efter 21 minutter trykkede Filip Lesniak af fra distancen i kølvandet på et kantfrispark, men bolden blev afrettet til hjørne. Ved det forudgående indlæg kom Jakob Blåbjerg til skade, og han blev efter et par minutters behandling båret fra banden til klapsalver fra både AaB's og Randers FC's fans. Ind i hans sted kom blot 17 år gamle Mathias Ross, der dermed fik sin Superligadebut på Hele Nordjyllands Hold.

Et kvarter senere fik Randers FC gennem noget klumpspil i AaB-feltet flere store muligheder for at udbygge sin føring, men med heroisk forsvarsspil blev alle hjemmeholdets afslutninger tacklet lige i skudøjeblikket.

I stedet kunne AaB teste Patrik Carlgren to minutter efter, da Philipp Ochs tog sig af et frispark et par meter uden for feltet. Tyskerens forsøg gav dog ikke Randers-keeperen de store problemer.

I første halvlegs tillægstid forsøgte AaB sig med to yderligere afslutninger. Først sparkede den velspillende indskifter Mathias Ross forbi, inden Kasper Kusk fra feltets kant forsøgte sig, men forsøget blevet reddet af Randers-målmanden på stregen.

Tre minutter inde i anden halvleg tvang hjemmeholdet Jacob Rinne til en redning, da der fra kanten af feltet blev trykket på, men den svenske målmand fik afværget den svære afslutning.

Otte minutter efter pausen fik Lucas Andersen sit comeback i AaB-trøjen, da han erstattede Jakob Ahlmann.

To minutter senere afleverede den netop hjemvendte Aalborg-dreng bolden til Kasper Kusk, som slog et præcist indlæg ind midt i feltet, hvor Rasmus Thellufsen nåede op, men hovedstødet fra målscoreren gik lige over mål.

Yderligere to minutter senere var Randers FC farlige. En afslutning fra kanten af feltet afrettede Benjamin Stokke tæt under mål, men afretningen sendte læderet lige på dagens AaB-anfører.

Jacob Rinne var også på plads kort efter, da Randers FC var centimeter fra en scoring til 3-1. Et indlæg fra Mads Aaquist blev headet på tværs, hvorfra Emil Riis headede mod mål. Men inde på stregen leverede Jacob Rinne en stor refleksredning, og riposten blev efterfølgende sparket over mål fra en meters afstand af Benjamin Stokke.

Hjemmeholdet fik en ny god mulighed efter 63 minutter, hvor Saba Lobzhanidze sparkede et frispark fra buen tæt forbi den ene opstander.

67 minutter inde i kampen fik AaB så bragt balance i stillingen. Efter et par gode driblinger af Kasper Kusk, lagde kantspilleren bolden på tværs til Oliver Abildgaard, der lige omkring feltets kant midt for mål kanonerede udligningen i netmaskerne til 2-2.

Med et kvarter igen vandt Lucas Andersen bolden på kanten af hjemmeholdets felt, og efter et træk ind i banen kom lejesvenden fri til afslutningen, men forsøget gik forbi.

Med lidt over ti minutter tilbage var det så Randers FC's tur til at være tæt på et mål. Et hjørnespark blev taget kort og blev så sendt ind i feltet til Kasper Enghardt, der headede læderet på stolpen.

Kort efter var Emil Riis også tæt på en hovedstødsscoring. Jacob Rinne havde ikke fuld kontrol på et indlæg mod bagerste stolpe. Den svenske målmand fik kun fingerspidserne på, men det var nok til at forvirre Emil Riis, der stod helt fri ved bagerste stolpe men headede forbi.

Kampen bølgede mod slutningen, men flere store chancer bød opgøret ikke på. Derfor endte opgøret 2-2.

Med det ene point indtager AaB tredjepladsen i Superligaen med 14 point.

På grund af den forestående landskampsperiode venter AaB's næste opgør i Alka Superligaen først mandag 17. september, når Hele Nordjyllands Hold tager i mod Vejle Boldklub på Aalborg Portland Park. Køb billetter til opgøret her.

Matchfacts - Superligaen, 8. spillerunde

Randers FC-AaB 2-2 (2-1)
11. min 0-1 Rasmus Thellufsen, 17. min 1-1 André Rømer, 19. min 2-1 Saba Lobzhanidze, 68. min 2-2 Oliver Abildgaard
Advarsler Randers FC: Kevin Conboy (20), Jonas Bager (37)
Advarsler AaB: Kasper Pedersen (19)
4.506 tilskuere på BioNutria Park

Randers FC (4-4-2): Patrik Carlgren, Johnny Thomsen (62: Joel Allansson), Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy, Mads Aaquist (78: Marvin Egho), Nicolai Poulsen, André Rømer,  Saba Lobjanidze, Benjamin Stokke (64: Kasper Enghardt), Emil Riis.

AaB (4-4-2): Jacob Rinne, Frederik Børsting, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg (25: Mathias Ross), Jakob Ahlmann (53: Lucas Andersen), Kasper Kusk (79: Kasper Risgård), Oliver Abildgaard, Filip Lesniak, Rasmus Thellufsen, Philipp Ochs, Tom van Weert.

Dommer: Jens Maae

AaB TV: Vinder af månedens mål i august

2. september 2018 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

Med 89 procent af stemmerne valgte AaB's fans at kåre Philipp Ochs' sejrsmål i sin debut mod FC Nordsjælland på Aalborg Portland Park til månedens mål i august.

AaB takker alle, der har stemt i konkurrencen og samtidig deltog i lodtrækningen om en signeret AaB-udebanetrøje.

Vinderen af lodtrækningen blev Ove, som bliver kontaktet direkte over mail.