AaB TV: Vinder af månedens mål i august

2. september 2018 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

Med 89 procent af stemmerne valgte AaB's fans at kåre Philipp Ochs' sejrsmål i sin debut mod FC Nordsjælland på Aalborg Portland Park til månedens mål i august. 

AaB takker alle, der har stemt i konkurrencen og samtidig deltog i lodtrækningen om en signeret AaB-udebanetrøje. 

Vinderen af lodtrækningen blev Ove, som bliver kontaktet direkte over mail. 

Gense månedens mål i videoen ovenfor. 

Tags på denne nyhed

Gratis tryk på Ochs-, van Weert- og Andersen trøjer

1. september 2018 kl. 19:25

Du kan hele weekenden skaffe dig en spillertrøje med gratis navn og nummer på de tre nye AaB-spillere.
Tilbuddet gælder til og med søndag kl. 23.59 både på hjemmebanetrøjen, udebanetrøjen og Håndsrækningstrøjen.

Bemærk der kan være op til 10 dages leveringstid på disse trøjer.

 

Tags på denne nyhed

Tom van Weert foran debut – Lucas Andersen kan gøre comeback

1. september 2018 kl. 13:35 af Brian Andersen

Efter en ellers glimrende indledning på sæsonen tabte både AaB og morgendagens modstander fra Randers FC deres respektive opgør i den seneste spillerunde, hvorfor det er to sejrssultne mandskaber, der mødes på Bionutria Park Randers.

AaB-cheftræner Morten Wieghorst udtaler:

- Ligesom Randers så tabte vi også vores kamp i den seneste runde, og derfor vil man i morgen se to hold, der hurtigst muligt ønsker at komme tilbage på sporet.

- Først og fremmest så handler det for os om at præstere optimalt, så vi kan muliggøre chancen for at hente de tre point, og i den forbindelse har truppen også fået et løft med de spillere, der er kommet til klubben, siger Morten Wieghorst.

- At der efter mødet med Randers venter en landskampsperiode er blot et yderligere incitament til at levere en indsats, så vi kan vinde i morgen, påpeger Morten Wieghorst, der lørdagens træningspas har udtaget følgende 20 spillere:

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Wessam Abou Ali, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi og U/19 Ligaspiller Mathias Ross.

På skadeslisten har AaB Rasmus Würtz og Marco Ramkilde.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på Randers FC-AaB

1. september 2018 kl. 08:57 af Rasmus Estrup

I dette tilbageblik kan du gense hele 16 tidligere udebanescoringer mod søndagens modstander, Randers FC. 

Se blandt andet et hattrick fra Kasper Kusk, en fornem dribletur fra Rasmus Thellufsen og en følt indersideafslutning fra Kasper Risgård. 

Det er kl. 14.00, at AaB i morgen gæster Randers FC på BioNutria Park.

Tags på denne nyhed

AaB udlejer Kakeeto

31. august 2018 kl. 14:30 af Brian Andersen

Robert Kakeeto rejste fra hjemlandet Uganda i sommeren 2013 og har været tilknyttet Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev, mens han i sine første år i AaB optrådte i U/19 Ligaen.

Den i dag 23-årige midtbanespiller har kontrakt med AaB indtil udgangen af 2020.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Robert er i øjeblikket blevet en smule klemt af den store konkurrence, vi har om pladserne på den centrale midtbane, og derfor har vi vurderet, at et lejeophold – i første omgang den næste halvsæson – vil være godt for hans fortsatte udvikling.

- I den forbindelse er vi glade for at have fundet en løsning med en god klub som Jammerbugt FC, og det er naturligvis vores forhåbning at aftalen bliver optimal for alle parter, siger Allan Gaarde.

Robert Kakeeto ser frem til de kommende måneder hos Jammerbugt FC, der efter fem spillerunder er placeret på en fjerdeplads i 2. division:

- Jeg er glad for muligheden for at komme til Jammerbugt FC, hvor jeg forhåbentlig kan få tilkæmpet mig mere spilletid, så jeg med mere kamptræning og erfaring kan gøre et godt indtryk og være med til at skaffe gode resultater til klubben.

- Samtidig skal opholdet gerne styrke mig, så jeg kan komme tilbage til AaB i en endnu bedre udgave, lyder det fra Robert Kakeeto.

I AaB står Robert Kakeeto foreløbig noteret for 16 officielle kampe, mens det også er blevet til to A-landskampe for Uganda.

Tags på denne nyhed