AaB TV: Kasper Risgård og AaB forlænger

24. september 2018 kl. 12:00

I går blev det offentliggjort, at Kasper Risgård har forlænget sin aftale med Hele Nordjyllands Hold frem til sommer. I dette indslag med AaB TV taler truppens alderspræsident ud omkring bevæggrundene for sit valg. 

Kasper Risgård kommer også omkring forholdet til fansene og klubben, samt sin nuværende rolle på Hele Nordjyllands Hold. 

Hidtil har Kasper Risgård spillet 326 officielle kampe for AaB og scoret 46 mål. 

Tags på denne nyhed

U/17 tog sæsonens første ligasejr over Brøndby I.F.

24. september 2018 kl. 10:40 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB 2-1 Brøndby I.F.

Lørdag vandt AaB’s U/19-ligahold med en scoring få sekunder før tid 2-1 over Brøndby I.F. 

AaB dominerede stort i første halvleg, men de gulklædte gæster kom foran efter 14 minutter, da en ripost i et tætpakket område af feltet førte til et føringsmål. 

AaB var i løbet af hele halvlegen tæt på en udligning med flere rigtig store chancer og et annulleret mål.

Kort inden pause kom udligningen endelig. Et kantfrispark blev slået over mod bagerste stolpe, hvor Mathias Ross headede bolden ind på Brøndby-målmanden, som gav en ripost til Mikkel Kaufmann, der tæt under mål kunne sende bolden det sidste stykke over stregen til 1-1. 

Anden halvleg blev en mere rodet affære, men få minutter før slutfløjtet blev gæsterne reduceret til 10 mand på grund af et rødt kort, og herfra satsede AaB stort på at snuppe sejren. 

Det lykkedes få sekunder før dommerens sidste fløjt. Lukas Klitten drev bolden op i venstresiden og spillede den videre til tvillingbror Oliver Klitten. Han fandt Mikkel Kaufmann, som med et fremragende vip spillede Oliver Klitten helt fri med Brøndby I.F.’s målmand, som køligt blev passeret, og så vandt AaB 2-1. 

- Det er altid en supersejr, når man få sekunder før slutfløjt scorer sejrsmålet mod Brøndby I.F. Kampen havde ellers været svingende, for vi dominerede klart i første halvleg, mens Brøndby I.F. var bedst efter pausen. Men for anden kamp i træk vandt vi efter at have været bagud, og det er et sundhedstegn for truppen, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard.

Det var AaB’s fjerde sejr i de første fem U/19-ligakampe i denne sæson, hvilket rækker til en andenplads i U/19 Ligaen efter FC Midtjylland. De to tophold møder hinanden på lørdag kl. 11.00 i Ikast. 

 

U/17 Ligaen: AaB 2-0 Brøndby I.F.

AaB’s U/17-ligahold fik sæsonens første sejr, da Brøndby I.F. gæstede Hornevej i lørdags. 

De to hold lagde jævnbyrdigt fra land, dog med gæsterne mest på bolden. Men på et hjørnespark midtvejs i første halvleg kunne AaB bringe sig foran. På en ripost fra hjørnesparket sparkede Marcus Hannesbo fra kanten af målfeltet bolden i nettet til 1-0. 

AaB gik ind til pausen med et godt udtryk, men fra anden halvlegs start kom nordjyderne til at stå lidt for langt tilbage. Til gengæld var de bolsjetstribede kampen igennem farlige på omstillinger, og kom generelt frem til flere afslutninger end de mere boldbesidende gæster, der blev holdt fra flere store målchancer. 

Med lidt over et kvarter tilbage lukkede AaB kampen på netop en omstilling. Oliver Børsting fandt Oliver Overgaard i et overlap. Sidstnævnte slog bolden på tværs til kanten af feltet, hvor Casper Gedsted Hansen tog bolden til sig, og efter et træk til højre sparkede han resolut bolden højt i målet til slutresultatet. 

- Det er rigtig dejligt endelig at komme på tavlen. Vi har følt, at vi skulle have haft point tidligere i sæsonen, men der manglede vi den sidste skarphed i begge ender. Den havde vi i lørdags, og det var fortjent, at vi vandt. For selvom Brøndby I.F. var mest på bolden, kom vi frem til flere afslutninger, end de gjorde, på grund af stærkt omstillingsspil, mens vi i vores defensive struktur også så fine ud, siger U/17-ligatræner David Olsen. 

AaB har nu tre point i U/17 Ligaen og spiller igen på lørdag på udebane mod FC Midtjylland kl. 15.15. 

Danmarksserien: Vataspor 3-1 AaB

I Danmarksserien blev det til et nederlag for AaB’s unge mandskab, der søndag besøgte Vatanspor. 

AaB havde cirka midtvejs i første halvleg en friløber, som blev misbrugt, og i stedet kunne hjemmeholdet bringe sig foran 1-0 kort efter, da et frispark lige uden for feltet gav en ripost, som blev sparket i mål. 

Efter pausen forsøgte AaB at sadle om og få mere fart ind på banen, og små ti minutter efter pausen faldt udligningen, da Christian Søndergaard fik tacklet bolden forbi Vatanspors forsvar og sparket bolden over stregen. 

AaB fortsatte med at presse på for yderligere en scoring, men på et hjørnespark efter en times spil kom Vatanspor foran 2-1, da indlægget blev slået ind tæt under mål, hvorfra en Vatanspor-spiller kunne sende bolden i mål. 

Mod slutningen jagtede AaB en udlignende scoring, men det gav i stedet en omstillingsmulighed til hjemmeholdet, som førte til opgørets sidste scoring til 3-1. 

- Efter vores udligning valgt vi at køre på for at få endnu en scoring, men set i bakspejlet skulle vi måske have forsøgt at lukke af og få de ene point i stedet for. Vi har et meget ungt hold, og i går kunne vi godt se, at vi mangler noget erfaring i forhold til nogle af de andre modstander, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup.

AaB’s Danmarksseriehold spiller igen på søndag mod Viby I.F. kl. 13.00 på Hornevej. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hobro I.K.-AaB 0-5

24. september 2018 kl. 07:05 af Rasmus Estrup

I videoen oven for kan du se et fyldigt sammendrag af udebanesejren på 5-0 over Hobro I.K. på DS Arena søndag 23. september. 

Se blandt andet Kasper Pedersens føringsmål, Tom van Weerts to første scoringer i AaB-trøjen, Lucas Andersens første AaB-kasse siden comebacket til barndomsklubben og mange flere muligheder fra søndagskampen. 

Med søndagens storsejr ligger AaB på tredjepladsen i Superligaen med ét point færre FC Midtjylland på andenpladsen. 

AaB spiller Sydbank Pokalkamp på onsdag på udebane i Roskilde, og næste Superligakamp venter på søndag kl. 16.00 på hjemmebane mod OB. Køb allerede nu dine billetter til kampen her.  

Tags på denne nyhed

Alle mand til Roskilde!

23. september 2018 kl. 19:27 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Roskilde Idrætspark
Kapacitet: 6.000

Billetpriser:
Voksen: 80,-
Barn, studerende og pensionist: 40,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag:
Voksen: 100,-
Barn, studerende og pensionist: 50,-

Køb din billet her.

Transport:

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse: Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde

Parkering:  Der er udmærkede parkeringsforhold tæt ved Roskilde Idrætspark. Vi anbefaler vores gæster at parkere ved Roskilde Kongrescenter på Møllehusvej 15, som ligger 200 m. fra stadion.

Offentlig transport:

Roskilde Idrætspark ligger ca. 15 min. gang fra Roskilde station. Hvis man er svagt gående, kan man tage bus 201A mod Svogerslev eller bus 230R mod Frederiksund/Skibby. Begge stopper ved stoppestedet Rådmandshaven 200 m. fra stadion.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

AaB takker Jer alle for at støtte AaB på udebane.

Tags på denne nyhed