U/19-landshold med fem AaB'ere til Elite Round

17. oktober 2018 kl. 07:33 af Rasmus Estrup

Igen havde AaB fem talenter med i U/19-landsholdets startopstilling, da Danmark tirsdag tabte 1-0 til Italien i en EM-kvalifikationskamp. 

Ligesom i de to foregående kvalifikationskampe bar Anders Bærtelsen anførerbindet på U/19-landsholdet, og i går var flankeret af Mathias Ross til højre for sig og Lukas Klitten på venstrebacken. Mikkel Kaufmann var igen spydspids, mens Oliver Klitten lå foran sin tvillingebror på venstrekanten. 

Trods tre træf på træværket og flere andre gode muligheder til blandt andre Mikkel Kaufmann og Oliver Klitten tabte Danmark 1-0 til Italien.

Da det andet opgør i puljen mellem Estland og Finland endte uafgjort, slutter Danmark på andenpladsen i kvalifikationspuljen, hvilket sender Danmark videre til næste stadie i EM-kvalifikationen, Elite Round, der spilles i marts. 

Mandag var Casper Gedsted Hansen for anden gang i denne landskampsperiode på banen for U/17-landsholdet, der tabte 2-1 til Tyskland. 

Casper Gedsted Hansen startede inde på venstre kant, og spillede den første time af kampen, inden han blev udskiftet ved stillingen 1-1. 

Casper Gedsted Hansen har nu to U/17-landskampe på sit cv. På U/19-landsholdet har Lukas Klitten spillet ni kampe, Anders Bærtelsen syv kampe, Oliver Klitten fem kampe, Mathias Ross fire kampe og Mikkel Kaufmann fire kampe. 

Danmark og Tyskland EM-klar

16. oktober 2018 kl. 22:39 af Brian Andersen

Danskerne skulle i aftenens opgør på Aalborg Portland Park bruge en sejr mod Færøerne, og efter et opgør med total dominans og Oliver Abildgaard på banen i alle 90 minutter blev EM-billetten sikret via 3-0 efter scoringer af Jacob Bruun Larsen fra Dortmund, Mikkel Duelund fra Dynamo Kiev og som nævnt Magnus Christensen.

Tyskland havde allerede inden sidste spillerunde sikret sig adgang til EM-slutrunden, men aftenens dyst mod Irland blev alligevel vundet 2-0 og med fuld spilletid på midtbanen til Philip Ochs.

Slovakiet – med Filip Lesniak på bænken i hele kampen – missede til gengæld EM-slutrunden, da man på udebane i Nordirland i et direkte opgør om en i øvrigt kvalificerende andenplads tabte 1-0.

AaB TV: AaB på klubbesøg i Brønderslev

16. oktober 2018 kl. 19:00 af Rasmus Estrup

Fremmødet var stort, da AaB tidligere i dag lagde vejen forbi partnerklubben Brønderslev Idrætsforening for at træne og skrive autografer. 

For Jakob Ahlmann var det ekstra specielt at besøge Brønderslev Idrætsforening, da det er venstrebackens barndomsklub. 

Se tv-indslag fra klubbesøget i videoen ovenfor. 

Tags på denne nyhed

Sidste og afgørende kamp for U/21-landsholdet

16. oktober 2018 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

I aften kl. 18.00 fløjtes Danmarks sidste EM-kvalifikationskamp op på Aalborg Portland Park. Modstanderen er Færøerne og med en dansk sejr vil Danmark være sikret en plads ved EM-slutrunden, der afholdes i Italien og San Marino. 

Efter fredagens remis mod Polen indtager Danmark fortsat førstepladsen i kvalifikationspuljen med et point ned til Polen, der i aften spiller på hjemmebane mod Georgien. 

AaB's Magnus Christensen og Oliver Abildgaard er begge med i den danske trup til aftenens kamp på Aalborg Portland Park.

Der er fri entré til opgøret. 

Hele Nordjyllands Hold besøger Brønderslev tirsdag kl. 12.00

15. oktober 2018 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Hold tager i morgen, tirsdag, på klubbesøg i partnerklubben Brønderslev Idrætsforening. 

Fra kl. 12.00 vil Superligatruppen træne på BI's baner, og omkring kl. 13.30 vil spillerne skrive autografer til alle interesserede. Der bliver også udleveret AaB-goodiebags til de første 300 børn.

Alle er velkomne til at kigge forbi Brønderslev Idrætsforening i morgen. Adressen er Gl. Agdrupvej 17-23, 9700 Brønderslev.  

Tags på denne nyhed
'