Sejr i Danmarksserien efter vild afslutning

15. oktober 2018 kl. 08:43 af Rasmus Estrup

AaB’s Danmarksseriehold kunne i weekenden forlade banen på Hornevej sejrsrigt, da holdet besejrede VSK Aarhus med 3-2. 

Første halvleg var lidt af en ørkenvandring for begge hold, hvor gæsterne dog havde en stor chance, som målmand Kristian Krogh flot fik reddet. 

Efter pausen kom AaB tidligt foran, da indskiftede Mads Bruun Davidsen afdriblede et par spillere, trak ind i banen og sparkede bolden i nettet via indersiden af stolpen. 

Kort efter fik gæsterne bragt balance i stillingen, men 20 minutter før tid kom AaB atter i front, da Oliver Knudsen scorede på et straffespark. 

Med fem minutter tilbage på dommerens ur fik AaB et nyt træf på indersiden af stolpen, da Christian Søndergaard forsøgte sig. Denne gang var det desværre stolpe ud. I stedet kunne gæsterne kort efter løbe op i den anden ende og udligne til 2-2. 

I de døende sekunder af kampen lykkedes det så AaB at tage sejren. I et kontrastød løb Mads Bruun Davidsen og en af gæsternes spillere sammen, og mens mange af udeholdets spillere havde travlt med at appellere for et frispark,  forblev dommerens fløjte tavs. I samme sekvens fik gæsterne fejlclearet bolden, som røg ind i fødderne på AaB’s Christian Søndergaard, der helt fri fra kanten af feltet kunne sende bolden i et tomt mål til slutresultatet 3-2. 

- Det er en af de kampe, vi nok kommer til at huske i lang tid. Det var virkelig en forløsning at tage endnu en sejr mod et af rækkens tophold, og nu er vi også over nedrykningsstregen igen, siger Danmarkserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB ligger nu på sjettepladsen i Danmarksserien, og næste kamp spilles på lørdag på udebane mod I.F. Lyseng kl. 13.15. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Aarhus!

14. oktober 2018 kl. 15:58

Navn: Ceres Park
Kapacitet: 19.500
Kapacitet udebaneafsnit: 1.400
Placering udebaneafsnit: Århus Charter-Tribunen 

 

Billetpriser i forslag:
Alle kategorier: 100 kr.
Køb din billet her. 

Billetpriser på kampdag:
Alle kategorier: 120 kr.

 

Transport til og fra Ceres Park

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur til kampen. Læs mere og bestil her. 

Vesttribunen arrangerer bustur til kampen samt en fælles opvarmning. Læs mere her: www.facebook.com/Vesttribunen

Kør selv:

Stadion Allé 70, 8000 Aarhus

Ruteplanlægger og yderligere informationer om udebaneafsnittet - klik her.  

 

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte AaB på udebane.

Tags på denne nyhed

Fire AaB-spillere i U/19-landsholdssejr mod Estland – debut til Casper Gedsted på U/17-landsholdet

14. oktober 2018 kl. 13:01 af Brian Andersen

Også Mikkel Kaufmann og Lukas Klitten blev indskiftet undervejs i EM-kvalifikationskampen, hvorimod der ikke var spilletid til Mathias Ross.

Den sidste EM-kvalifikationskamp under opholdet i Estland afvikles tirsdag, hvor danskerne møder Italien.

I U/17-landsholdssammehæng fik Casper Gedsted Hansen i går sin debut, da han to minutter før tid blev indskiftet i 1-1 testkampen på udebane mod Tyskland.

Fuld tid til Abildgaard i vigtigt dansk remis

13. oktober 2018 kl. 15:26

Foran hjemmepublikummet på Aalborg Portland Park bevarede det danske U/21-landshold med det uafgjorte resultat førstepladsen i gruppen, og dermed kan kvalifikationen til EM-slutrunden sikres på tirsdag, når Færøerne kommer på besøg i Aalborg.

Magnus Christensen sad på bænken i hele kampen, der havde Philip Billing fra Huddersfield som dansk målscorer.

Ej heller var der spilletid til Philip Ochs i Ingolstadt, da det tyske U/21-landshold ligeledes i aftes besejrede Norge med 2-1. Tyskland møder på tirsdag Irland.

Og heller ikke Filip Lesniak kom på banen, da Slovakiets U/21-landshold besejrede Estland med 2-0. Her er opgaven på tirsdag Nordirland på udebane.

U/21-landsholdets afgørende duel i Aalborg i aften

12. oktober 2018 kl. 10:12 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park lægger i dag græstæppe til en afgørende kamp for Danmarks U/21-landshold. Holdet, der har Oliver Abildgaard og Magnus Christensen med i truppen, møder i aften Polen, og med en dansk sejr vil Danmark være kvalificeret til EM 2019.

- Det er afgørelsens time. Vi har spillet godt indtil videre i kvalifikationen, men det er nu, det gælder. Det er nu, bolden skal trilles ind over stregen, siger AaB’s Oliver Abildgaard. 

Med to runder tilbage ligger Danmark på førstepladsen i kvalifikationspuljen med et point mere end netop Polen. Kun førstepladsen er direkte kvalificeret til EM-slutrunden. 

- Polen har et stærkt hold, der er gået ubesejret igennem kvalifikationen indtil videre. Men vi har en god spillertrup og en god stab omkring holdet, så vi har troen på, at vi kan levere den præstation, der kræves for at få sejren og dermed spille os til EM, siger Oliver Abildgaard, der glæder sig over, at kampen spilles på han og holdkammerat Magnus Christensens sædvanlige hjemmebane.

- Det er altid en fornøjelse at spille på Aalborg Portland Park. Vi får altid en god opbakning, og det ser vi også gerne er tilfældet i denne afgørende kamp, siger Oliver Abildgaard. 

Kampen mod Polen fløjtes i gang i aften kl. 18.00. Der er fri entré til kampen på Aalborg Portland Park. 

'