Ross rykkes op i Superligatruppen

9. oktober 2018 kl. 11:19 af Brian Andersen

Mathias Ross skiftede som U/13-spiller til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM, og for blot 15 måneder siden var han på U/17-niveau ikke en del af førsteholdet.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Mathias har gennemgået og gennemgår stadig en kolossal udvikling, og han er et tydeligt bevis på, at en målrettet og seriøs indstilling kan flytte meget.

- Vi ser i dag Mathias som et ekstraordinært forsvarstalent, og det er selvfølgelig i det lys, at vi i en enig trænergruppe på såvel Superliga- som talentniveau vurderer, at det vil være bedst for Mathias’ udvikling, at han allerede nu indgår i Superligatruppen, men stadig som udgangspunkt skal spille kampe i U/19 Ligaen – i hvert fald året ud, fortæller Allan Gaarde.

- At Mathias er moden af sin alder, så vi ikke mindst, da han 2. september i Randers optrådte uimponeret og med stor omtanke i forbindelse med sin debut, og hans velovervejede personlighed følger ham også på banen, hvor han er forudseende, hurtig, nærkampsstærk, hovedspilsstærk og sætter en ære i at forsvare sit eget mål, fremhæver Allan Gaarde.

Mathias Ross, der inden den kommende uges U/19-landskampe mod Finland, Estland og Italien, er noteret for 13 U-landskampe for Danmark, ser frem til at fortsætte sin udvikling:

- Jeg er utrolig glad og stolt over allerede nu at blive tættere tilknyttet Superligatruppen, men jeg er samtidig meget ydmyg omkring det.

- For mig er det en disposition, der forpligter, og jeg er opsat på at præstere og lære hver eneste dag, så jeg kan fortsætte min positive udvikling, siger Mathias Ross.

- Det gælder om, at jeg skal suge til mig af de erfarne spillere, så jeg på længere sigt kan få opfyldt de ambitioner om at spille på AaB’s førstehold, som jeg naturligvis også har, lyder det fra Mathias Ross.  

AaB’s Superligatrup består af 23 spillere, hvoraf hele 15 har spillet ungdomsfodbold i klubben.

Mathias Ross er foreløbig noteret for to officielle kampe for AaB og er tildelt trøje nummer 24.

Tags på denne nyhed

Hele Nordjyllands Hold besøger Hadsund i dag

9. oktober 2018 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

Efterårets første klubbesøg finder sted i dag, når Hele Nordjyllands Hold kl. 15.00 besøger partnerklubben Hadsund Boldklub.

Her vil Superligaholdet fra kl. 15.00 træne på Hadsund Boldklubs baner, og ca. kl. 16.15 vil der være autografskrivning med spillerne, og de første 300 børn får udleveret AaB-goodiebags. Autografskrivningen fortsætter ca. indtil kl. 17.00. 

Alle er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi Hadsund Boldklub i tidsrummet. Adressen er: Stadionvej 29. 9560 Hadsund.

Tags på denne nyhed

Ochs udtaget til Tysklands U/21-landshold

8. oktober 2018 kl. 13:30 af Rasmus Estrup

Tyske Philipp Ochs er igen udtaget til det tyske U/21-landshold, der i den kommende uges tid skal spille to EM-kvalifikationskampe på hjemmebane. Først venter der et opgør mod Norge 12. oktober, og 16. oktober er tyskernes modstander Irland. 

Inden de to sidste kvalifikationskampe indtager Tyskland førstepladsen i sin pulje med fem point ned til både Norge og Irland.

Philipp Ochs har hidtil spillet seks U/21-landskampe for Tyskland.  

Tags på denne nyhed

Magnus Christensen på U/21-landsholdet

8. oktober 2018 kl. 10:43 af Rasmus Estrup

Midtbanespiller Magnus Christensen er i dag blevet efterindkaldt til det danske U/21-landshold på grund af skadesafbud fra Mathias Jensen og den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle. 

Den blonde midtbanespiller indgår dermed i landsholdstruppen, der blandt andet også omfatter holdkammerat Oliver Abildgaard og den tidligere klubkammerat Jannik Pohl. 

Det danske U/21-landshold står foran to afgørende EM-kvalifikationskampe, der begge spilles på Aalborg Portland Park. 

På fredag kl. 18.00 møder Danmark Polen i en direkte duel om førstepladsen i puljen. Danmark fører lige nu puljen med et point ned til Polen og kan med en sejr sikre sig kvalifikation til EM-slutrunden næste sommer.

På tirsdag spiller Danmark mod Færøerne i den sidste kvalifikationskamp, der også spilles på Aalborg Portland Park. 

Magnus Christensen har tre U/21-landskampe i rygsækken og 12 ungdomslandskampe i alt. 

Tags på denne nyhed

Danmarksserieholdet tog point i Holstebro

8. oktober 2018 kl. 09:51 af Rasmus Estrup

Søndag spillede AaB's Danmarksseriehold på udebane mod Holstebro Boldklub, der inden opgøret havde to point flere end AaB. Dermed kunne AaB med en sejr stryge forbi hjemmeholdet, men nordjyderne måtte nøjes med et point i opgøret, der endte 1-1. 

AaB havde forberedt sig på at stå dybt og kompakt og satse på omstillinger, og i første halvleg havde Holstebro Boldklub bolden meget, men hjemmeholdet fik ikke skabt de store muligheder. Det gjorde de gæstende nordjyder heller ikke, og derfor gik mandskaberne målløst til pausen. 

I anden halvleg ændrede AaB lidt i formationen for at få skabt lidt mere pres på Holstebro Boldklub, og efter 65 minutter lykkedes det gæsterne at komme foran, da Mathias Andersen slog et indlæg ind til den spillende træner, Nickolaj Jonstrup, som sendte bolden ind til 1-0. 

Hjemmeholdet fik dog udlignet 12 minutter før tid på en flot soloaktion, der satte både AaB's midtbane, forsvar og målmand til vægs med gode driblinger og et par tunneller. 

Mod slutningen havde AaB to gode muligheder for at snuppe alle tre point, blandt andet med en friløber til Ebrima Ceesay i de døende minutter, men afslutningen fra AaB-topscoreren gik lige forbi opstanderen. 

- Inden kampen havde vi gerne solgt kampen for et point, da det var en svær udekamp, men når man kommer foran 1-0 og egentlig har mulighederne til allersidst for at tage sejren, så er det selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke vinder, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB ligger på 8. pladsen i Danmarksserien og spiller igen på lørdag på hjemmebane mod VSK Aarhus kl. 13.00. 

Tags på denne nyhed