Hele Nordjyllands Hold besøger Hadsund i dag

9. oktober 2018 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

Efterårets første klubbesøg finder sted i dag, når Hele Nordjyllands Hold kl. 15.00 besøger partnerklubben Hadsund Boldklub.

Her vil Superligaholdet fra kl. 15.00 træne på Hadsund Boldklubs baner, og ca. kl. 16.15 vil der være autografskrivning med spillerne, og de første 300 børn får udleveret AaB-goodiebags. Autografskrivningen fortsætter ca. indtil kl. 17.00. 

Alle er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi Hadsund Boldklub i tidsrummet. Adressen er: Stadionvej 29. 9560 Hadsund.

Tags på denne nyhed

Ochs udtaget til Tysklands U/21-landshold

8. oktober 2018 kl. 13:30 af Rasmus Estrup

Tyske Philipp Ochs er igen udtaget til det tyske U/21-landshold, der i den kommende uges tid skal spille to EM-kvalifikationskampe på hjemmebane. Først venter der et opgør mod Norge 12. oktober, og 16. oktober er tyskernes modstander Irland. 

Inden de to sidste kvalifikationskampe indtager Tyskland førstepladsen i sin pulje med fem point ned til både Norge og Irland.

Philipp Ochs har hidtil spillet seks U/21-landskampe for Tyskland.  

Tags på denne nyhed

Magnus Christensen på U/21-landsholdet

8. oktober 2018 kl. 10:43 af Rasmus Estrup

Midtbanespiller Magnus Christensen er i dag blevet efterindkaldt til det danske U/21-landshold på grund af skadesafbud fra Mathias Jensen og den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle. 

Den blonde midtbanespiller indgår dermed i landsholdstruppen, der blandt andet også omfatter holdkammerat Oliver Abildgaard og den tidligere klubkammerat Jannik Pohl. 

Det danske U/21-landshold står foran to afgørende EM-kvalifikationskampe, der begge spilles på Aalborg Portland Park. 

På fredag kl. 18.00 møder Danmark Polen i en direkte duel om førstepladsen i puljen. Danmark fører lige nu puljen med et point ned til Polen og kan med en sejr sikre sig kvalifikation til EM-slutrunden næste sommer.

På tirsdag spiller Danmark mod Færøerne i den sidste kvalifikationskamp, der også spilles på Aalborg Portland Park. 

Magnus Christensen har tre U/21-landskampe i rygsækken og 12 ungdomslandskampe i alt. 

Tags på denne nyhed

Danmarksserieholdet tog point i Holstebro

8. oktober 2018 kl. 09:51 af Rasmus Estrup

Søndag spillede AaB's Danmarksseriehold på udebane mod Holstebro Boldklub, der inden opgøret havde to point flere end AaB. Dermed kunne AaB med en sejr stryge forbi hjemmeholdet, men nordjyderne måtte nøjes med et point i opgøret, der endte 1-1. 

AaB havde forberedt sig på at stå dybt og kompakt og satse på omstillinger, og i første halvleg havde Holstebro Boldklub bolden meget, men hjemmeholdet fik ikke skabt de store muligheder. Det gjorde de gæstende nordjyder heller ikke, og derfor gik mandskaberne målløst til pausen. 

I anden halvleg ændrede AaB lidt i formationen for at få skabt lidt mere pres på Holstebro Boldklub, og efter 65 minutter lykkedes det gæsterne at komme foran, da Mathias Andersen slog et indlæg ind til den spillende træner, Nickolaj Jonstrup, som sendte bolden ind til 1-0. 

Hjemmeholdet fik dog udlignet 12 minutter før tid på en flot soloaktion, der satte både AaB's midtbane, forsvar og målmand til vægs med gode driblinger og et par tunneller. 

Mod slutningen havde AaB to gode muligheder for at snuppe alle tre point, blandt andet med en friløber til Ebrima Ceesay i de døende minutter, men afslutningen fra AaB-topscoreren gik lige forbi opstanderen. 

- Inden kampen havde vi gerne solgt kampen for et point, da det var en svær udekamp, men når man kommer foran 1-0 og egentlig har mulighederne til allersidst for at tage sejren, så er det selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke vinder, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB ligger på 8. pladsen i Danmarksserien og spiller igen på lørdag på hjemmebane mod VSK Aarhus kl. 13.00. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Brøndby I.F. 1-3

8. oktober 2018 kl. 07:14 af Rasmus Estrup

Se sammendrag af kampen søndag aften, hvor AaB hjemme på Aalborg Portland Park tabte 3-1 til Brøndby I.F..

Trods fine muligheder til blandt andre Lucas Andersen og Rasmus Thellufsen i første halvleg, var gæsterne foran med 1-0 ved pausen på en scoring af Superliga-topscorer Kamil Wilczek, der headede Brøndby I.F. foran i de døende sekunder af første halvleg. 

Anden halvleg var knap gået i gang, før Hany Mukhtar udbyggede føringen til 2-0 fra straffesparksfeltets bue. 

Godt halvvejs inde i anden halvleg gjorde indskiftede Lasse Vigen Christensen det til 3-0 til gæsterne, da han efter et langt drev med bolden sparkede læderet ind ved nærmeste stolpe. 

Kasper Risgård fik reduceret til 1-3 på et straffespark begået mod Tom van Weert, og trods et længere AaB-pres i slutminutterne sluttede opgøret med et nederlag på 3-1.

Trods nederlaget ligger AaB stadig på tredjepladsen i Superligaen. 

Tags på denne nyhed
'