Casper Gedsted Hansen på banen i ny U/17-sejr

31. oktober 2018 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold snuppede i går suverænt førstepladsen i sin EM-kvalifikationspulje, da Danmark vandt den tredje og sidste puljekamp med 1-0 over Rusland. Med tre sejre i de tre puljekampe vandt Danmark sin pulje og er sikret seedning til Elite Round, der er næste fase i EM-kvalifikationen og spilles til foråret. 

Ligesom i lørdags blev AaB's Casper Gedsted Hansen igen i går indskiftet. Denne gang kort før tid ved stillingen 1-0, som også blev slutresultatet. 

Casper Gedsted Hansen har nu spillet 11 ungdomslandskampe, heraf fire på U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB-trup udtaget til ottendedelsfinale

30. oktober 2018 kl. 16:20 af Brian Andersen

AaB skal i morgen aften forsøge at revanchere søndagens nederlag i Superligaen mod Vendsyssel F.F., og igen er Aalborg Portland Park ramme om begivenhederne.

Morten Wieghorst udtaler:

- Det er en ny turnering, og målet for os er naturligvis avancement til forårets kvartfinaler.

- Horsens er altid et kompetitivt mandskab, så der bliver givetvis tale om en hård fight i bestræbelserne på at komme videre, siger Morten Wieghorst, der efter tirsdagens træningspas har udtaget følgende 20 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi og U/19 Ligaspillerne Mikkel Kaufmann og Anders Bærtelsen.

AaB’s skadesliste omfatter Jores Okore, Wessam Abou Ali, Magnus Christensen, Mathias Ross og Marco Ramkilde.

Køb i forsalg billet her.

Tags på denne nyhed

Vind landskampbilletter i pausen til AaB-AC Horsens

30. oktober 2018 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Når AaB og AC Horsens mødes i pokalottendedelsfinalen i morgen onsdag, vil der i pausen blive sparket AaB-fodbolde ud på tribunerne.

På fire af fodboldene er der påklistret en præmiekupon, som kan konverteres til to landskampbilletter til kampen mellem Danmark og Irland 19. november i Aarhus.

Så vær klar til at gribe boldene i pausen af Sydbank Pokalkampen i morgen på Aalborg Portland Park. 

Husk i øvrigt, at du ved at købe en billet online til kampen i morgen også får en ekstra gratis billet til Superligakampen mod AC Horsens 9. december.

Tags på denne nyhed

Vidste du om pokalottendedelsfinalen…

30. oktober 2018 kl. 09:50 af Brian Andersen

- at ved at købe billet til pokalkampen, så får du også en gratis billet til dysten mod samme modstander i Superligaen søndag den 9. december. Læs mere her.

- at AaB ved flere lejligheder tidligere har mødt AC Horsens i Sydbank Pokalen. Hidtil er det blevet til tre sejre (to videre avancementer – grundet dobbelt semifinaleopgør) og et nederlag.

- at AaB med en sejr over AC Horsens vil spille sig i kvartfinalen i Sydbank Pokalen for sjette år i træk. Kvartfinalen har dog også været endestationen de to seneste år.

- at AC Horsens hvert år siden 1994/1995 har deltaget i Sydbank Pokalen. Klubbens bedste resultat er finalepladsen i 2011/2012 samt tre semifinaler, senest i 2013/2014.

- at det er første gang, at AaB og AC Horsens spiller i samme række ved et opgør i Sydbank Pokalen. I alle fire tidligere pokalopgør har AC Horsens spillet i den næstbedste række og AaB i den bedste række.

- AaB’s målscorere i pokalkampe mod AC Horsens omfatter Steffen Højer, Jari Pedersen, Søren Frederiksen, Allan Gaarde, Jozo Matovac, Tulio de Melo, Anders Due, Lukas Spalvis (3) og Kasper Kusk.

- at de otte seneste kampe mellem AaB og AC Horsens, syv i Superligaen og én i pokalturneringen, er endt uden nederlag til hjemmeholdet. Kampene er endt ligeligt med fire hjemmesejre og fire uafgjorte.

- at klubberne senest mødte hinanden 20. august 2018, hvor Superligaopgøret i Horsens sluttede uden scoringer.

- at AaB kvalificerede sig til ottendedelsfinalerne ved 26. september at besejre FC Roskilde med 5-0 efter et selvmål og dobbeltscoringer af Wessam Abou Ali og Kasper Risgård.

- at AaB tre gange har vundet pokaltitlen – i 2014, 1970 og 1966 – og yderligere har deltaget i finalen otte andre gange.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB's U/14-drenge vandt Göteborg-turnering

30. oktober 2018 kl. 09:19 af Rasmus Estrup

I forrige weekend fik AaB's U/15-hold bronze ved den internationale turnering IFK Göteborg Invitational U15, og i den forgangne weekend tog U/14-holdet så den samlede sejr i turneringen for U/14-hold. 

Alle kampene blev spillet i Serneke Prioritet Arena i Göteborg, hvor AaB mødte fem forskellige modstandere. AaB lagde ud med 0-0 mod FC Roskilde, 1-1 mod Torslanda I.K. og 2-2 mod IFK Göteborg. 

Men med to sejre i de sidste to kampe på 3-2 over FC Midtjylland og 2-1 over AIK Stockholm stod AaB ved turneringens afslutning som ubesejret med ni point, hvilket var nok til en førsteplads. 

AaB's U/14-hold er generelt inde i en god periode, hvor holdet er ubesejret i sine seneste 20 kampe. 

Tags på denne nyhed
'