AaB-talent indskiftet i U/17-sejr over Estland

28. oktober 2018 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold kvalificerede sig i går aftes til forårets Elite Round, da Danmark besejrede Estland med 5-2. Med cirka 20 minutter tilbage af opgøret blev AaB's Casper Gedsted Hansen ved stillingen 4-1 skiftet ind til sin tredje U/17-landskamp. 

Med en sejr over Georgien i onsdags og lørdagens sejr over Estland er Danmark allerede sikret en plads ved næste stadie i EM-kvalifikationen, Elite Round. 

På tirsdag spiller det danske U/17-landshold en ny EM-kvalifikationskamp mod Rusland. Det sker kl. 13.00 i Skive. 

Tags på denne nyhed

AaB trænger til en hjemmesejr

27. oktober 2018 kl. 15:47 af Brian Andersen

Den tendens skal meget gerne ændres, når det i morgen aften på Aalborg Portland Park gælder lokalopgøret mod Vendsyssel F.F., som AaB 6. august besejrede 1-0 i det omvendte opgør i Hjørring.

AaB-cheftræner Morten Wieghorst udtaler:

- Vi forventer en hård og tæt kamp, nøjagtig som det var tilfældet i vores første indbyrdes møde i sæsonen, og generelt skal Vendsyssel roses for at have leveret et fint indtryk i Superligaen, hvor man i alle kampe har været godt med.

- Når det er sagt, så har vi fokus på os selv og vores præstation, som skal udmønte sig i en hjemmesejr i morgen. Vi har noget at forbedre, og det er for lang tid siden, at vi har vundet på hjemmebane, men vi glæder os til kampen og ser frem til at optræde i en intens ramme med mange tilskuere på lægterne, siger Morten Wieghorst, der efter lørdagens træningspas har udtaget følgende 19 spillere:

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Wessam Abou Ali og 32 Kasper Pedersen.

Magnus Christensen og Marco Ramkilde er begge på skadeslisten.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går ubeskåret til Ønskeland i Brovst, som efter efterårets første seks hjemmekampe allerede er sikret en donation på 73.304 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod Vendsyssel F.F. her.

Tags på denne nyhed

Indsamling til AaB Tifo Kaos i morgen

27. oktober 2018 kl. 10:02 af Rasmus Estrup

I forbindelse med Superligalokalopgøret mod Vendsyssel F.F. i morgen vil medlemmer af AaB Tifo Kaos og AaB Support Club stå i dørene til Weber- og Spar Nord-tribunerne før og efter kampen for at samle ind til tifo-arbejdet.

AaB Tifo Kaos er en del af AaB Support Club og har eksisteret siden 2002. Det er AaB Tifo Kaos, der står for at organisere stemningen på Aalborg Portland Park med blandt andet flag, trommer og megafon.

AaB Tifo Kaos står også for de store rulleflag og bannere, der sætter kolorit på tribunerne, når AaB spiller. For eksempel lavede de den store tyr, som ses på billedet øverst, til seneste hjemmekamp mod Brøndby I.F. 

Alle indsamlede midler vil blive brugt på i fremtiden at lave en endnu større fest ud af AaB’s kampe, til gavn og glæde for alle AaB-fans.

Vi opfordrer alle tilskuere til at tage godt imod indsamlerne.

Er man forhindret i at komme på Aalborg Portland Park søndag, kan man også støtte AaB Tifo Kaos på Mobile Pay ved nummeret 85550 eller ved at støtte ”Ti Kroner til Tifo Kaos”, som findes på Facebook. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Superligaspillere underviste skoleelever

26. oktober 2018 kl. 14:45 af Rasmus Estrup

Torsdag eftermiddag var to 7. klasser fra Nibe Skole på skolebesøg på Aalborg Portland Park. Her fortalte Patrick Kristensen, Jores Okore, Rasmus Thellufsen og Jakob Ahlmann om tilværelsen som Superligaspiller, og alt hvad det indebærer af forventningspres, sund kost og korrekt søvn. 

Seks gange om året er der gennem Aalborg Kommune skolebesøg på Aalborg Portland Park, hvor fire spillere fortæller holder oplæg for folkeskoleeleverne og viser rundt på Aalborg Portland Park. 

Ønskeland cykler med søndagens kampbold fra Øland

26. oktober 2018 kl. 12:05 af Rasmus Estrup

Når bolden gives op til kampen mellem AaB og Vendsyssel F.F. på søndag kl. 18.00 på Aalborg Portland Park, har bolden været på lidt af en tur inden. 

Ønskeland, der modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning i dette efterår, cykler nemlig bolden til Aalborg Portland Park fra Øland. 

Cirka kl. 13.30 cykler 20 børn og unge samt 10 ledere og forældre fra Ønskeland sammen mod Aalborg Portland Park og med sig har de altså søndagens kampbold. 

Du kan købe dine billetter til søndagens lokalopgør her. For hver tilskuer på Aalborg Portland Park til Superligakampe i dette efterår donerer AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab 2 kr. til Ønskeland gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning. Hidtil er Ønskeland sikret en donation på 73.304 kr. 

Ønskeland er etableret for at give sårbare børn, unge og deres familier en håndsrækning i form af et ophold eller et længerevarende forløb. Ønskeland styrker børn og unge med udgangspunkt i værdierne: bevægelse, sund kost, mental styrketræning og natur. Bliv klogere på Ønskeland i dette tv-indslag fra AaB TV. 

'