U/19-ligaholdet tog sæsonens syvende sejr

5. november 2018 kl. 11:14 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-OB 2-0

I U/19 Ligaen tog AaB i weekenden efterårets syvende sejr, da OB måtte forlade Hornevej med et nederlag på 2-0. 

AaB var kampen igennem i kontrol mod fynboerne, og efter 36 minutter kom AaB flot foran, da Nicolai Bech Laursen flugtede et indlæg fra Jonathan Flindt i nettet til 1-0. 

Kort inde i anden halvleg blev AaB’s føring fordoblet. Efter et tilfældigt klumpspil i OB-feltet kunne Oliver Klitten sende sin ottende sæsonscoring i mål til 2-0. 

Få minutter efter AaB’s 2-0-scoring blev gæsterne ramt af en udvisning og var dermed reduceret til 10 mand. Herfra kunne AaB sikkert køre sejren i land. 

- Vi var i kontrol under hele kampen, og spillerne fik prøvet lidt af hvert, fordi OB forsøgte sig med forskelligt presspil gennem hele kampen. Dermed var det en meget udviklende kamp, og det var var fedt at være en del af, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

AaB’s U/19-ligamandskab ligger på andenpladsen med 21 point efter ni kampe. Næsten U/19-ligakamp spilles på lørdag på udebane mod FC Nordsjælland. 

U/17 Ligaen: AaB-OB 1-3

Efter en lang pause uden ligakampe var AaB’s U/17-ligahold tilbage i AaB’s bolsjestribede dragter, da OB besøgte Hornevej i en kamp fynboerne vandt 3-1. 

AaB stod ellers solidt defensivt i første halvleg, hvor gæsterne ikke havde åbne målschancer. Til gengæld havde AaB flere gode omstillingsmuligheder, der desværre ikke udmøntede sig i scoringer. 

Tidligt i anden halvleg scorede gæsterne så to hurtige mål på to minutter. Begge mål blev sat ind på langskud, og AaB-spillerne virkede efterfølgende rystede. 

Fem minutter efter OB’s anden scoring udbyggede fynboerne føringen yderligere med et hovedstødsmål til 3-0. 

AaB sadlede efterfølgende om og overtog initiativet i kampen. Fem minutter før tid kom AaB på tavlen med en flot reducering, hvor Casper Gedsted Hansen med en cutback-aflevering fandt Christian Wagner, der scorede til 3-1. 

Selvom nordjyderne pressede på mod slutningen, var der ikke yderligere gevinst, og derfor endte det med et nederlag på 3-1. 

- Egentlig er vi langt end ad vejen tilfreds med præstationen, for vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi står godt defensivt og er skarpe i omstillingerne. Men desværre mangler vi igen den sidste kvalitet i de afgørende situationer, siger U/17-ligatræner David Olsen. 

I U/17 Ligaen ligger AaB på tiendepladsen. Næste kamp spilles ligesom U/19-ligaholdet på lørdag på udebane mod FC Nordsjælland. 

Danmarksserien: Aarhus Fremad-AaB 3-2

I Danmarksserien fik AaB en ærgerlig afslutning på efterårssæsonen, da nordjyderne søndag tabte 3-2 til Aarhus Fremad, der dermed kravler tættere på AaB i tabellen. 

AaB holdt ellers hjemmeholdet fra åbne målchancer i store dele af første halvleg, men Aarhus Fremad kunne alligevel bringe sig foran 1-0 inden pausen, da en indlægsbold blev sparket i mål. 

Efter pausen forsøgte AaB at sadle om, men inden for anden halvlegs første kvarter havde det aarhusianske hjemmehold scoret yderligere to gange på to omstillinger. 

Midtvejs i anden halvleg fik AaB dog reduceret til 3-1, da Ebrima Ceesay halvflugtede et gennemspillet angreb i nettet. 

Ebrima Ceesay var også på pletten små ti minutter før tid, da et klumpspil endte med en friløber til målscoreren, der scorede sit andet mål i kampen til 3-2. 

I løbet af opgørets sidste ti minutter havde AaB flere store chancer, og nordjyderne fik også bolden over stregen endnu en gang, men målet blev annulleret for offside. Dermed endte det med et nordjysk nederlag. 

- Det var en rigtig trist afslutning på efterårssæsonen, for vi havde håbet, at vi vi kunne holde en større afstand til Aarhus Fremad, der ligger under stregen med et point færre end os. Så lige nu er vi skuffede, men vi må kigge frem mod forårssæsonen, hvor vores ambition er at blive i Danmarksserien, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB ligger på syvendepladsen i Danmarksserien og går på vinterferie nu. Holdet spiller derfor først igen 23. marts, hvor topholdet Nørresundby FB gæster Hornevej. 

Tags på denne nyhed

Reserveholdskamp mod Vendsyssel F.F. kl. 11.30 på Hornevej

5. november 2018 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

AaB og Vendsyssel F.F. mødes igen i dag i Reserveholdsturneringen. Kampen, der oprindeligt skulle være spillet på Vendsyssel F.F.'s baner, er flyttet til AaB's anlæg på Hornevej, hvor der er kampstart kl. 11.30. 

AaB indtager inden opgøret førstepladsen i puljen med fire sejre i fire kampe. 

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende startopstilling: 

Michael Lansing
Patrick Kristensen, Anders Bærtelsen (U/19 Liga), Jakob Blåbjerg, Frederik Børsting
Philipp Ochs, Kasper Risgård, Oliver Abildgaard, Bardhec Bytyqi
Mikkel Kaufmann (U/19 Liga), Oliver Klitten (U/19 Liga)

Bænken består af U/19-ligaspillerne Marcus Bundgaard Sørensen, Thomas Albert Christiansen, Gabriel Adriano Alves Christensen, Nicolai Bech Laursen, Malthe Højholt, Jeppe Pedersen, Lukas Klitten og Mikkel Konnerup. 

Det er som altid gratis at overvære kampen for alle interesserede. 

Tags på denne nyhed

Premiere på eSuperligaen i aften

5. november 2018 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

I dag spilles første runde i eSuperligaen, hvor AaB møder Vendsyssel F.F. kl. 20.45. En kamp der kan ses på Dplay.

AaB's eSuperligahold består af kaptajn Daniel "Shoppen" Mogensen, Asger Aagaard og Anders "Hansi" Hansen, mens trænerteamet for eSuperligaholdet omfatter Rikke V. Sørensen, Thomas Nygaard og Anette Pedersen, der alle er medlem af AaB Support Club København.

eSuperligaen kan følges på Canal 9 og Dplay, og spilles på mandage og tirsdage frem mod jul. Allerede i morgen spiller AaB således sin anden kamp i eSuperligaen mod AGF kl. 17.15. 

Hele AaB's kampprogram kan ses i grafikken til højre. Når alle hold har mødt hinanden en gang, kvalificerer de otte bedste mandskaber sig til slutspillet, der spilles 17. december. Her spilles kvartfinaler, semifinaler og Grand Final. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af FC Nordsjælland-AaB

5. november 2018 kl. 07:15 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor kan du se et fyldigt sammendrag af den chancerige søndagskamp mod FC Nordsjælland. Et opgør der endte 1-1 på Right to Dream Park efter et selvmål af Andreas Skovgaard i 23. minut og en udligning af Godsway Donyoh i 84. minut. 

Foruden scoringerne kan du i sammendraget også se alle opgørets øvrige chancer. Se blandt andet Kasper Kusks nærgående forsøg efter lækre detaljer fra Lucas Andersen og Filip Lesniak samt det ekvilibristiske saksespark af Tom van Weert. Derudover er der også et par gode redninger fra AaB-målmand Jacob Rinne. 

Søndagens uafgjorte resultat i Farum betyder, at AaB indtager en femteplads i Superligaen efter 15 kampe. Næste Superligaopgave for Hele Nordjyllands Hold venter på søndag, hvor nordjyderne hjemme på Aalborg Portland Park tager imod FC København. Køb billetter til det opgør her. 

Tags på denne nyhed
'