U/17-ligaholdet slog FC København på udebane

19. november 2018 kl. 12:47 af Rasmus Estrup

Lørdag eftermiddag snuppede AaB sæsonens tredje sejr i U/17 Ligaen, da AaB ude mod FC København vandt 2-0 efter en stærk nordjysk indsats.

AaB lagde presset højere end i nogle af de tidligere kampe i sæsonen, og det lykkedes at stresse FC København, når hjemmeholdet var på bolden. Derudover var AaB's udtryk mere dynamisk og målsøgende, og kort før pausen gav det pote.

Et længerevarende AaB-angreb førte til et indlæg, som Oliver Børsting styrede i mål til 1-0.

Efter pausen forsøgte FC København at spille mere offensivt og aggressivt, men AaB fortsatte det stærke presspil og tog brodden af københavnerne.

I stedet var AaB i flere omgange farlige, og i løbet af tre minutter brændte nordjyderne to kæmpe chancer og fik et mål annulleret.

Efter 70 minutter lukkede Oliver Børsting kampen med sin anden scoring i opgøret, da han headede et hjørnespark i kassen til 2-0.

Mod slutningen misbrugte AaB yderligere et par store muligheder, mens AaB-målmand Nicolai Vinter Christensen også fik leveret en stor redning i den anden ende.

- Vi kom ud med et rigtig fedt udtryk. Spillerne leverede en moden indsats, og det er virkelig fedt, at vi kan rejse os og præstere på dette niveau efter et stort nederlag i forrige kamp, siger U/17-ligatræner David Olsen.

AaB ligger på 11. pladsen i U/17 Ligaen inden efterårssæsonens sidste kamp på udebane mod Silkeborg I.F. 1. december. Inden da venter en testkamp på udebane mod Hertha Berlin i den kommende weekend.

Køb din billet her.
Bemærk venligst, at der tilføjes et ordregebyr på 5 kr. ved onlinekøb.

Billetpriser på kampdag:
Alle kategorier: 100 kr.

Transport til og fra Vejle Stadion

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur til kampen, som både kan købes som en enkeltstående tur eller som kombitilbud til en fordelagtig pris, hvor man også får de to kommende udebanekampe mod Esbjerg fB og OB med. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Roms Hule 6, 7100 Vejle

Der er begrænset med parkeringspladser i området nær Vejle Stadion, hvorfor det anbefales at komme i god tid samt være opmærksom på gældende parkeringsregler i området, hvor man parkerer.

Yderligere informationer om udebaneafsnittet - klik her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte AaB på udebane.

AaB TV: Skydeduel mellem Børsting og Pedersen

18. november 2018 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

I samarbejde med Oddset fra Danske Spil har Frederik Børsting og Kasper Pedersen dystet i en skydekonkurrence bestående af både lerdueskydning og bueskydning.

På Facebook har AaB-fans tippet på, hvem af de to AaB-profiler, der ville vinde. Kasper Pedersen var en klar favorit, da 75 procent af fansene tippede på ham som vinder. Frederik Børsting fik til sammenligning 16 procent af buddene, mens de øvrige ni procent tippede på uafgjort.

Hvordan det gik kan du se i tv-indslaget øverst.

Fire landskampmål fra AaB-fødder i går

17. november 2018 kl. 14:59 af Rasmus Estrup

Der var mål i støvlerne på flere af de AaB'ere, der i går var i aktion for diverse landshold.

Tyske Philipp Ochs var i startopstillingen i U/21-landskampen mod Holland, som Tyskland vandt 3-0. AaB-angriberen startede på toppen og kunne efter 15 minutter bringe tyskerne foran 1-0 på et straffespark. Tyskernes scoring til 2-0 kom i hus i forlængelse af et hjørnespark fra AaB-spillerens fod.

Det danske U/19-landshold og U/18-landshold var også i kamp i går, og selvom det endte med nederlag til begge danske mandskaber, stod AaB-spillere for alle de danske mål.

På U/19-landsholdet startede Lukas Klitten, Oliver Klitten og Anders Bærtelsen inde mod Schweiz, der vandt 3-2. Lukas Klitten bragte ellers Danmark i front efter 12 minutter, men herefter kom Schweiz foran 2-1, inden anfører Anders Bærtelsen udlignede til 2-2. I overtiden tog schweizerne så sejren med scoringen til 3-2.

Også for det danske U/18-landshold, der fredag tabte 2-1 til Ukraine, var tre AaB-talenter i startopstillingen, nemlig Mikkel Kaufmann, Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen.

Ukrainerne førte 1-0 ved pausen, men i anden halvleg udlignede Mikkel Kaufmann til 1-1. Ti minutter før tid scorede Ukraine så sejsmålet til 2-1.

Både det tyske U/21-landshold og de danske U/18- og U/19-landshold spiller igen på mandag. De danske ungdomslandshold møder igen henholdsvis Ukraine og Schweiz, mens det tyske U/21-landshold spiller mod Italien.