Ochs-indskiftning og Klitten-scoring

20. november 2018 kl. 08:35 af Rasmus Estrup

Syv AaB'ere fik mandag spilletid for diverse ungdomslandshold. Tyske Philipp Ochs, der scorede i sin seneste landskamp, blev i U/21-landskampen mellem Tyskland og Italien skiftet ind efter 82 minutter. På det tidspunkt førte Tyskland 2-1, som også endte med at være kampens resultat. Et resultat der betyder, at det tyske U/21-landshold går ubesejret igennem 2018. 

Opgøret var i øvrigt Philipp Ochs' niende U/21-landskamp, hvori han har scoret tre gange. 

På det danske U/19-landshold var tre AaB-talenter i spil i venskabskampen mod Schweiz. Anders Bærtelsen, der spillede sin niende U/19-landskamp, bar anførerbindet fra start og kunne sammen med holdkammeraterne gå til pause foran 1-0. 

Stillingen var også 1-0, da tvillingebrødrene Oliver Klitten og Lukas Klitten blev sendt på banen i 78. minut. En indskiftning der hurtigt viste sig effektiv. For minuttet senere kom Lukas Klitten på måltavlen for anden kamp i træk, da han med sin første boldberøring i kampen scorede til slutresultatet 2-0. 

Lukas Klitten har nu 11 U/19-landskampe i rygsækken, mens Oliver Klitten har optrådt syv gange på U/19-landsholdet. 

Det danske U/18-landshold, der mandag mødte Ukraine, havde også tre AaB-spillere på banen i løbet af mandagskampen. Forsvarsspiller Thomas Albert Christiansen startede inde i sin fjerde U/18-landskamp, mens angriber Mikkel Kaufmann, der spillede sin anden U/18-landskamp, havde anførerbindet om venstre arm fra første fløjt. 

Kort før pausen havde Mikkel Kaufmann et forsøg på stolpen, men stillingen var fortsat 0-0, da han efter 55 minutter blev skiftet ud. 0-0 var også stillingen, da Jeppe Pedersen efter 83 minutter blev indskiftet til sin fjerde U/18-landskamp. Men desværre for danskerne scorede Ukraine sejrsmålet til 1-0 i 89. minut. 

Velbesøgt træner- og lederdag for partnerklubberne

19. november 2018 kl. 14:50 af Rasmus Estrup

Torsdag aften var 150 trænere og ledere fra partnerklubberne under Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde (FNF) samlet på Aalborg Portland Park, hvor der var gode muligheder for at opleve spændende oplæg om talentudviklingen i Nordjylland. 

De fremmødte kunne selv skræddersy aftenen ud fra, hvilke fodboldfaglige oplæg de ville høre. Blandt oplægsholderne var målmandstræner Poul Buus, formand for AaB af 1885 Claus Fallingborg, T+ træner Mathias Krogh og fodboldfaglig ansvarlig i FNF Lars Lunde. 

Arrangementet torsdag aften er en videreudvikling af "Nordjysk Trænerdag", som tidligere har været holdt en gang årligt. Fremover bliver FNF's træner- og lederdag afholdt to gange årligt. 

Læs mere om Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde her. 

U/17-ligaholdet slog FC København på udebane

19. november 2018 kl. 12:47 af Rasmus Estrup

Lørdag eftermiddag snuppede AaB sæsonens tredje sejr i U/17 Ligaen, da AaB ude mod FC København vandt 2-0 efter en stærk nordjysk indsats. 

AaB lagde presset højere end i nogle af de tidligere kampe i sæsonen, og det lykkedes at stresse FC København, når hjemmeholdet var på bolden. Derudover var AaB's udtryk mere dynamisk og målsøgende, og kort før pausen gav det pote. 

Et længerevarende AaB-angreb førte til et indlæg, som Oliver Børsting styrede i mål til 1-0. 

Efter pausen forsøgte FC København at spille mere offensivt og aggressivt, men AaB fortsatte det stærke presspil og tog brodden af københavnerne. 

I stedet var AaB i flere omgange farlige, og i løbet af tre minutter brændte nordjyderne to kæmpe chancer og fik et mål annulleret.

Efter 70 minutter lukkede Oliver Børsting kampen med sin anden scoring i opgøret, da han headede et hjørnespark i kassen til 2-0. 

Mod slutningen misbrugte AaB yderligere et par store muligheder, mens AaB-målmand Nicolai Vinter Christensen også fik leveret en stor redning i den anden ende. 

- Vi kom ud med et rigtig fedt udtryk. Spillerne leverede en moden indsats, og det er virkelig fedt, at vi kan rejse os og præstere på dette niveau efter et stort nederlag i forrige kamp, siger U/17-ligatræner David Olsen. 

AaB ligger på 11. pladsen i U/17 Ligaen inden efterårssæsonens sidste kamp på udebane mod Silkeborg I.F. 1. december. Inden da venter en testkamp på udebane mod Hertha Berlin i den kommende weekend. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Vejle!

18. november 2018 kl. 15:14

Navn: Vejle Stadion
Kapacitet: 11.050
Kapacitet udebaneafsnit: 1.350
Placering udebaneafsnit: Vesttribunen 

 

Billetpriser i forslag:
Alle kategorier: 80 kr.
Køb din billet her.
Bemærk venligst, at der tilføjes et ordregebyr på 5 kr. ved onlinekøb.

Billetpriser på kampdag:
Alle kategorier: 100 kr.

 

Transport til og fra Vejle Stadion

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur til kampen, som både kan købes som en enkeltstående tur eller som kombitilbud til en fordelagtig pris, hvor man også får de to kommende udebanekampe mod Esbjerg fB og OB med. Læs mere og bestil her.  

Vesttribunen arrangerer bustur til kampen. Læs mere her: www.facebook.com/Vesttribunen

Kør selv:

Roms Hule 6, 7100 Vejle

Der er begrænset med parkeringspladser i området nær Vejle Stadion, hvorfor det anbefales at komme i god tid samt være opmærksom på gældende parkeringsregler i området, hvor man parkerer.

Yderligere informationer om udebaneafsnittet - klik her.

 

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte AaB på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Skydeduel mellem Børsting og Pedersen

18. november 2018 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

I samarbejde med Oddset fra Danske Spil har Frederik Børsting og Kasper Pedersen dystet i en skydekonkurrence bestående af både lerdueskydning og bueskydning. 

På Facebook har AaB-fans tippet på, hvem af de to AaB-profiler, der ville vinde. Kasper Pedersen var en klar favorit, da 75 procent af fansene tippede på ham som vinder. Frederik Børsting fik til sammenligning 16 procent af buddene, mens de øvrige ni procent tippede på uafgjort. 

Hvordan det gik kan du se i tv-indslaget øverst. 

Tags på denne nyhed
'