Augustinussen skifter karrierespor

2. november 2018 kl. 10:18 af Brian Andersen

37-årige Thomas Augustinussen stoppede i sommeren 2016 sin aktive fodboldkarriere, hvor han blandt andet igennem 420 officielle kampe, hvilket er fjerdeflest i klubbens historie, og 45 scoringer har bidraget til to danske mesterskaber og en pokaltitel.

Siden karrierestoppet på grønsværen har Thomas Augustinussen i stedet været en del af AaB’s trænerstab under henholdsvis cheftræner Lars Søndergaard og cheftræner Morten Wieghorst, ligesom han har bidraget hos AaB Talent.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde er ærgerlig over afskeden med Thomas Augustinussen:

- Thomas Augustinussen er en legende i AaB, og vi er kede af, at han nu har valgt at forlade os.  

- Både på og uden for banen har ”Augo” bidraget enormt til vores kultur, og konkret har han jo i indeværende efterår om nogen været manden bag vores positive statistik i Superligaen på standardsituationer, fortæller Allan Gaarde. 

- Af flere årsager begræder vi derfor også Thomas’ afgang, men samtidig har vi også forståelse for, at han nu ønsker at prøve sig af i erhvervslivet, hvor en helt ny hverdag og weekend venter, og vi ønsker ”Augo” alt det bedste fremover, siger Allan Gaarde.    

Thomas Augustinussen kom i januar 1995 til AaB som drengespiller fra samarbejdsklubben Aabybro I.F. og var sidenhen med til at vinde DM-guld både i U/17- og U/19 Ligaen.

- AaB har været en del af mit liv, siden jeg var 13 år, og derfor har det også været en stor beslutning for mig at forlade klubben, lyder det fra Thomas Augustinussen.

- Jeg er stolt af at have været med til at sætte et aftryk i AaB’s historie, men samtidig har jeg i et stykke tid overvejet, om tiden var kommet til at prøve noget andet, konstaterer Thomas Augustinussen. 

- Det er ikke til at vide, om det på et tidspunkt bliver til et gensyn, men lige nu glæder jeg mig over at være blevet tilbudt et spændende job, hvor jeg tiltræder 1. januar, slutter Thomas Augustinussen.

Thomas Augustinussen har i landsholdssammenhæng opnået to A-landskampe og 33 U-landskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

Mød AaB-profiler og scor gratis billetter i eftermiddag

2. november 2018 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

I dag fra kl. 14.00 til 18.00 på Centertorvet i Aalborg Storcenter kan du score gratis billetter til Superligakampen AaB-FC København.

Besøg vores fotostand på Centertorvet, hvor du kan tage dit eget fanbillede. Hvis du efterfølgende poster det på Facebook, belønner vi dig med en eller flere gratis billetter til opgøret, der spilles på Aalborg Portland Park den 11. november.

I løbet af eftermiddagens arrangement vil det også være muligt at få autografer og selfies med fire AaB-profiler. Fra kl. 14.00 til kl. 16.00 står Kasper Kusk og Oliver Abildgaard klar, mens du fra kl. 16.00 til 18.00 kan møde Lucas Andersen og Tom van Weert.

Vi glæder os til at se dig på Centertorvet i Aalborg Storcenter i eftermiddag mellem kl. 14.00 og 18.00.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Lotte Hedegaard - AaB's nye salgschef

1. november 2018 kl. 16:45 af Rasmus Estrup

AaB TV har både ved pokalkampen i går og på hendes første arbejdsdag i dag fulgt Lotte Hedegaard, der er tiltrådt som AaB's nye salgschef. 

I dette indslag kan du lære hende lidt bedre at kende. 

Tags på denne nyhed

Abildgaard i karantæne mod FC Nordsjælland

1. november 2018 kl. 10:20 af Rasmus Estrup

I søndagens Superligakamp mod Vendsyssel F.F. fik Oliver Abildgaard et gult kort lige inden pausefløjtet. Det var midtbanespillerens fjerde advarsel i denne sæson, og med i alt 22 karantænepoint er han i karantæne til næste Superligakamp. 

Dermed må cheftræner Morten Wieghorst se bort fra Oliver Abildgaard, når AaB på søndag gæster FC Nordsjælland på Right to Dream Park kl. 14.30.

Oliver Abildgaard er igen til rådighed for cheftræneren 11. november, hvor AaB på hjemmebane tager i mod FC København. Du kan allerede nu købe billet til den kamp her. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Farum!

1. november 2018 kl. 08:35

Navn: Right to Dream Park
Kapacitet: 10.300
Placering udebaneafsnit: B-tribune
Indgang: Indgang 2. Både indgang og boder åbner en time før kampstart.
Dankort: Der tages imod dankort i både billet- og salgsboder

Billetpriser i forsalg:
u/8 år: Gratis
u/18 år: 50 ,-
Voksen: 125 ,-
Klik her for at gå direkte til billetsalg

Billetpriser på kampdag:
u/8 år: Gratis
u/18 år: 70 ,-
Voksen: 145 ,-

Transport til og fra Right to Dream Park:

Fælles:
ASC arrangerer bustur

Kør selv: 
Right to Dream Park, Idrætsvænget 2, 3520 Farum

Parkering: 

Skiltningen i Farum henleder til kørsel via Paltholmvej til den store grusparkeringsplads ca. 50 m fra stadion.

Ønsker man at benytte parkeringspladserne foran Hotel FC Nordsjælland, skal man køre via Ryttergårdsvej til Idrætsvænget. Right to Dream Park ligger på adressen Farum Park 2 (eller på nogle gps’er Idrætsvænget 2).

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

AaB takker Jer alle for at støtte drengene og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed
'