Alle mand til Vejle!

18. november 2018 kl. 15:14

Navn: Vejle Stadion
Kapacitet: 11.050
Kapacitet udebaneafsnit: 1.350
Placering udebaneafsnit: Vesttribunen 

 

Billetpriser i forslag:
Alle kategorier: 80 kr.
Køb din billet her.
Bemærk venligst, at der tilføjes et ordregebyr på 5 kr. ved onlinekøb.

Billetpriser på kampdag:
Alle kategorier: 100 kr.

 

Transport til og fra Vejle Stadion

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur til kampen, som både kan købes som en enkeltstående tur eller som kombitilbud til en fordelagtig pris, hvor man også får de to kommende udebanekampe mod Esbjerg fB og OB med. Læs mere og bestil her.  

Vesttribunen arrangerer bustur til kampen. Læs mere her: www.facebook.com/Vesttribunen

Kør selv:

Roms Hule 6, 7100 Vejle

Der er begrænset med parkeringspladser i området nær Vejle Stadion, hvorfor det anbefales at komme i god tid samt være opmærksom på gældende parkeringsregler i området, hvor man parkerer.

Yderligere informationer om udebaneafsnittet - klik her.

 

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte AaB på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Skydeduel mellem Børsting og Pedersen

18. november 2018 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

I samarbejde med Oddset fra Danske Spil har Frederik Børsting og Kasper Pedersen dystet i en skydekonkurrence bestående af både lerdueskydning og bueskydning. 

På Facebook har AaB-fans tippet på, hvem af de to AaB-profiler, der ville vinde. Kasper Pedersen var en klar favorit, da 75 procent af fansene tippede på ham som vinder. Frederik Børsting fik til sammenligning 16 procent af buddene, mens de øvrige ni procent tippede på uafgjort. 

Hvordan det gik kan du se i tv-indslaget øverst. 

Tags på denne nyhed

Fire landskampmål fra AaB-fødder i går

17. november 2018 kl. 14:59 af Rasmus Estrup

Der var mål i støvlerne på flere af de AaB'ere, der i går var i aktion for diverse landshold. 

Tyske Philipp Ochs var i startopstillingen i U/21-landskampen mod Holland, som Tyskland vandt 3-0. AaB-angriberen startede på toppen og kunne efter 15 minutter bringe tyskerne foran 1-0 på et straffespark. Tyskernes scoring til 2-0 kom i hus i forlængelse af et hjørnespark fra AaB-spillerens fod. 

Det danske U/19-landshold og U/18-landshold var også i kamp i går, og selvom det endte med nederlag til begge danske mandskaber, stod AaB-spillere for alle de danske mål. 

På U/19-landsholdet startede Lukas Klitten, Oliver Klitten og Anders Bærtelsen inde mod Schweiz, der vandt 3-2. Lukas Klitten bragte ellers Danmark i front efter 12 minutter, men herefter kom Schweiz foran 2-1, inden anfører Anders Bærtelsen udlignede til 2-2. I overtiden tog schweizerne så sejren med scoringen til 3-2. 

Også for det danske U/18-landshold, der fredag tabte 2-1 til Ukraine, var tre AaB-talenter i startopstillingen, nemlig Mikkel Kaufmann, Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen. 

Ukrainerne førte 1-0 ved pausen, men i anden halvleg udlignede Mikkel Kaufmann til 1-1. Ti minutter før tid scorede Ukraine så sejsmålet til 2-1. 

Både det tyske U/21-landshold og de danske U/18- og U/19-landshold spiller igen på mandag. De danske ungdomslandshold møder igen henholdsvis Ukraine og Schweiz, mens det tyske U/21-landshold spiller mod Italien. 

Spar 25% på AaB-minikit denne weekend

17. november 2018 kl. 13:00

Til og med søndag kan du for 299,25 kr. (normal pris: 399 kr.) klæde de yngste AaB-fans på til en rød-hvid jul.
AaB-minikit findes i størrelserne 68-104.

AaB TV: AaB Talent samarbejder med Aabybro Efterskole

16. november 2018 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

For at give efterskoleelever mulighed for fortsat at få elitetræning i AaB, samarbejder AaB og Aabybro Efterskole. 

Samarbejdet har stået på i flere år. Blandt andre har Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen og den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle gået på Aabybro Efterskole, mens de trænede med AaB's U/17-ligahold. 

I år går otte af spillerne i U/17-ligatruppen på Aabybro Efterskole, og de bliver kørt til og fra træning fire gange om ugen af efterskolen. 

Muligheden for at kombinere et efterskoleophold med fortsat elitetræning i AaB er både for spillere, der i forvejen bor omkring Aalborg, og for spillere der har længere til AaB, som eksempelvis Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen og Joakim Mæhle havde. 

Bliv klogere på samarbejdet mellem AaB og Aabybro Efterskole i dette indslag fra AaB TV. 

Tags på denne nyhed
'