14. november 2018 kl. 09:50 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold med AaB Talents Christoffer Ravn Jensen deltager i slutningen af november i en miniturnering i Belgien.

Den 29. november møder Danmark Portugal, og 1. december skal danskerne spille mod værtslandet Belgien.

Christoffer Ravn Jensen har hidtil spillet to ungdomslandskampe for Danmark.

To svære eSuperligakampe gav et point

14. november 2018 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

eSuperliga - 3. runde: AaB-FC København 2-5

Der var på forhånd lagt op til en dyst mod overmagten, da AaB tørnede ud mod storfavoritterne FC København i tredje runde af eSuperligaen. Trods god modstand i begyndelsen endte det dog med et samlet nederlag på 5-2.

Den første af to dueller stod mellem AaB's eSuperligadebutant Asger Aagaard og den tidligere verdensmester Agge. Agge kom tidligt foran, men Asger Aagaard udlignede midt i første halvleg til 1-1. Med en solid defensiv præstation holdt Asger Aagaard fast i den stilling kampen ud.

I returopgøret stod Anders "Shoppen" Mogensen over for Murcuzo, der i sommer kom i top-4 ved FIFa eWorld Cup, og FC København-spilleren levede tidligt op til favoritrollen. Nærmest inden Daniel "Shoppen" Mogensen havde rørt bolden, havde Marcuzo bragt FC København foran 1-0. Daniel "Shoppen" Mogensen bragte dog balance i stillingen med en scoring til 1-1 senere i første halvleg.

Efter pausen trak Marcuzo dog fra og vandt til sidst kampen 4-1. Dermed vandt FC København samlet set 5-2.

eSuperliga - 4. runde: Vejle Boldklub-AaB 1-1

I fjerde runde af eSuperligaen tog AaB det ene point mod Vejle Boldklub.

I første opgør spillede Asger Aagaard mod Kragelund. Her leverede AaB-spilleren en solid præstation og med et sejrsmål et kvarter før tid vandt han Asger Aagaard 1-0.

Den føring skulle AaB-kaptajn Daniel "Shoppen" Mogensen forsøge at forsvare mod LordHjorth, men i opgørets spæde fase scorede LordHjorth til 1-0. Trods to skud på træværket for AaB, endte opgøret 1-0 til Vejle Boldklub.

Dermed blev den samlede stilling 1-1, hvilket gav begge hold et point.

Med det ene point er AaB på 12. pladsen i eSuperligaen efter de fire første runder. I næste uge møder AaB først FC Helsingør mandag kl. 19.30 og på tirsdag spiller AaB mod FC Midtjylland kl. 17.15.

Se højdepunkter fra kampene herunder.

Ochs indkaldt til Tysklands U/21-landshold

13. november 2018 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

AaB-angriber Philipp Ochs er med i Stefan Kuntz' tyske U/21-landsholdstrup til de kommende venskabskampe mod Holland og Italien.

Kampen mellem Tyskland og Holland spilles fredag 16. november, og mandag 19. november gælder det tyskernes opgør mod Italien.

Philipp Ochs har hidtil optrådt syv gange og scoret to mål for det tyske U/21-landshold.

AaB-nederlag i både U/19 Ligaen og U/17 Ligaen

12. november 2018 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

FC Nordsjælland 5-3 AaB

AaB tabte i U/19 Ligaen 5-3 på udebane til FC Nordsjælland i lørdags.

Allerede inden uret rundede sit første minut, havde hjemmeholdet bragt sig foran 1-0, da en forsvarsfejl førte til en friløber.

AaB fik dog udlignet til 1-1 ti minutter senere på et langskud fra Oliver Klitten. Den stilling holdt til midt i første halvleg, hvor FC Nordsjælland bragte sig på 2-1.

Efter pausen kom AaB bedre ud til kampen, men FC Nordsjælland fik alligevel bragt sig foran 3-1 ti minutter efter pausen.

Midt i anden halvleg reducerede Gabriel Adriano Alves Christensen til 3-2 efter indlæg fra Lukas Klitten.

Ti minutter før tid blev det 4-2 til hjemmeholdet, men få minutter før slutfløjt headede Emil Rask Colding en reducering i nettet efter et indlæg. 4-3.

I tillægstiden lukkede FC Nordsjælland kampen, da de på en dødbold fangede et passivt AaB-forsvar og scorede til 5-3.

- Det var en skidt præstation fra start til slut. Vi spillede passivt, usammenhængende og rodet. Det blev lidt bedre efter pausen, men det blev aldrig rigtig godt, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard.

AaB ligger på andenpladsen i U/19 Ligaen og spiller først igen en ligakamp lørdag 1. december på udebane mod Silkeborg I.F.

FC Nordsjælland 5-0 AaB

Også i U/17 Ligaen endte det med et nederlag på udebane mod FC Nordsjælland.

Allerede efter seks minutter kom hjemmeholdet i front, og fire minutter senere udbyggede FC Nordsjælland deres føring til 2-0 på et straffespark.

AaB virkede efterfølgende rystede, og inden pausen var AaB kommet yderliggere bagud med 4-0. 3-0-målet kom på efter en duelbold, som FC Nordsjælland vandt, og 4-0-scoringen faldt efter endnu et straffespark.

I pausen sadlede AaB om for at lukke ned defensivt, men fem minutter inde i anden halvleg blev FC Nordsjælland foræret en scoring til 5-0, som blev slutresultatet.

- Vi er mentalt helt nede. Vi gik ind til kampen med en tro på, at vi kunne snuppe tre point, men så snart de kom tidligt foran, blev vi rystet, og vi faldt helt sammen, siger U/17-ligatræner David Olsen.

AaB ligger på 11. pladsen i U/17-ligaen og skal på lørdag spille på udebane mod 12. pladsen, FC København, kl. 15.30.

AaB TV: Sammendrag af AaB-FC København

12. november 2018 kl. 07:15 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor kan du se et fyldigt sammendrag af søndagskampen mod FC København. En kamp, der efter en god indsats af AaB-spillerne endte 1-1.

Lucas Andersen bragte hjemmeholdet i front efter 57 minutter, da han kanonerede bolden i mål via stolpen, men i 83. minut udlignede FC Københavns topscorer, Dame N'Doye, da han tæskede bolden helt op i det ene målhjørne.

Trods et par fine AaB-muligheder mod slutningen endte Superligakampen 1-1.

Dermed har AaB 21 point, hvilket rækker til en syvendeplads, men Hele Nordjyllands Hold har samme pointantal som OB på fjerdepladsen.