Kom til AaB-Randers FC til særpris

7. marts 2018 kl. 11:36

Tilbuddet gælder alle billetter på Spar Nord- og 3F Tribunerne på Aalborg Portland Park.

En sejr i søndagens kamp vil således betyde, at AaB kan fastholde pladsen i Alka Superligaens top-6, inden det i sidste spillerunde gælder kampen mod AGF på udebane.

For at sikre den største mulige opbakning til kampen er priserne på stemnings- og familietribunen således sænket til en flad pris på 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn.

Med den reducerede pris er der alle muligheder for at tage familie og venner med på Aalborg Portland Park, og støtte Hele Nordjyllands Hold i jagten på en plads i Alka Superligaens top-6.

Har man allerede købt billetter til kampen til en af de to endetribuner, refunderer AaB naturligvis differencen i prisen. Send en e-mail til billet@aab-as.dk hvis det er tilfældet.

Tags på denne nyhed

Flores og Lesniak indkaldt til landshold

7. marts 2018 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

Umiddelbart efter sidste grundspilskamp mod AGF søndag 18. marts er der landskampspause. Og to udenlandske AaB-spillere er blevet udtaget til hver sit landshold. 

Edison Flores er udtaget til Perus A-landshold, der mødes til venskabskampe forud for sommerens VM-slutrunde i Rusland. Fredag 23. marts spiller Peru mod Kroatien, og tirsdag 27. marts er modstanderen Island. 

Edison Flores har hidtil spillet 25 A-landskampe og scoret otte mål for Peru. 

Derudover er den slovakiske midtbanespiller Filip Lesniak i samme periode udtaget til kvalifikationskampe til U/21-EM. Der venter Slovakiet to kampe mod Albaniens U/21-landshold. Den første U/21-landskamp spilles i Albanien 23. marts, og 27. marts tørner de to landshold sammen i Slovakiet. 

Filip Lesniak har hidtil optrådt fem gange på Slovakiets U/21-landshold. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fans ryddede sne før AC Horsens-kampen

6. marts 2018 kl. 13:55 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Billige billetter til AGF-AaB

6. marts 2018 kl. 11:12

26. spillerunde i Alka Superligaen tegner til at blive særdeles spændende, så der bliver brug for al tænkelig opbakning når AaB på udebane møder AGF søndag 18. marts kl. 17.00.

Som en del af billetsamarbejdet mellem de to klubber kan AaB-fans købe billetter til udebaneafsnittet på Ceres Park for kun 50 kroner, mens prisen for børn er 25 kroner.

AaB’s officielle fanklub, AaB Support Club, arrangerer naturligvis bustur til kampen.

Tags på denne nyhed

Tre AaB-talenter på U/17-landshold

6. marts 2018 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

Senere i marts spiller det danske U/17-landshold tre afgørende EM-kvalifikationskampe ved Elite Round. Med i truppen er tre AaB-talenter; Mathias Ross Jensen, Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen. 

Danmark er ved Elite Round i pulje med Frankrig, Bosnien-Hercegovina og Østrig. To af de fire landshold kvalificerer sig til EM. 

U/17-landsholdet møder Østrig 21. marts, Frankrig 24. marts og Bosnien-Hercegovina 27. marts. 

Jeppe Pedersen har 18 ungdomslandskampe i rygsækken, Thomas Albert Christiansen har spillet 17 ungdomslandskampe og Mathias Ross Jensen har optrådt fem gange for ungdomslandsholdet. 

'