Flores på tavlen for Peru

24. marts 2018 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Perus landshold er i gang med forberedelserne til VM-slutrunden til sommer, og i nat spillede sydamerikanerne mod Kroatien. Kampen endte med en peruviansk sejr på 2-0.

AaB’s Edison Flores var med fra start, og kort inde i anden halvleg scorede han selv til 2-0, da han efter et godt løb fik fulgt op på en afslutning fra Jefferson Farfan. Se målet her.

Målet var AaB-spillerens niende scoring i hans 26 A-landskampe for Peru. I nattens kamp blev Edison Flores skiftet ud efter 67 minutter.

Peru spiller igen natten til onsdag, hvor Island er modstander.

Fredag aften var slovakiske Filip Lesniak i øvrigt også i kamp for slovakiets U/21-landshold. Slovakkerne spillede EM-kvalifikationskamp på udebane mod Albaniens U/21-landshold, og til trods for at Albanien kom foran både 1-0 og 2-1, vandt Slovakiet 3-2 takket være to sene scoringer af udeholdet.

Filip Lesniak spillede hele kampen på den centrale midtbane, og han er dermed oppe på seks U/21-landskampe.

AaB’s udlejede albanier, Bardhec Bytyqi, er i øjeblikket med i den albanske U/21-landsholdstrup, men han var ikke blandt de udvalgte spillere på banen eller bænken i går.

Albanien og Slovakiet møder allerede hinanden igen på tirsdag.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Forlængelse med Patrick Kristensen

23. marts 2018 kl. 13:45 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Pohl cementerede stor U/21-sejr

22. marts 2018 kl. 21:44 af Rasmus Estrup

Både Jannik Pohl og Magnus Christensen var i aktion for det danske U/21-landshold, der torsdag aften besejrede Østrig 5-0 i en venskabskamp. Førstnævnte stod endda både for et mål og en assist i kampen. 

Begge AaB-spillere startede på bænken, og de kunne i første halvleg se Jacob Bruun Larsen og Marcus Ingvartsen bringe Danmark foran 2-0. AaB-spillerne blev skiftet ind efter pausen, og kort inde i anden halvleg leverede Jannik Pohl en god assist til Robert Skovs 3-0-scoring. 

Med små fem minutter igen gjorde Nikolai Laursen det til 4-0, inden AaB-angriber Jannik Pohl i kampens sidste minut cementerede den danske storsejr med sin scoring til 5-0. 

Scoringen var Jannik Pohl første for det danske U/21-landshold i tre kampe, mens Magnus Christensen fik sin anden optræden for U/21-landsholdet. 

U/21-landsholdet spiller igen på tirsdag, hvor det gælder en EM-kvalifikationskamp mod Georgien. 

Toårig Patrick Kristensen-forlængelse på plads

22. marts 2018 kl. 09:58 af Brian Andersen

Patrick Kristensen kom til AaB som ungdomsspiller fra samarbejdsklubben Storvorde Sejlflod Boldklub og debuterede for Hele Nordjyllands Hold som 18-årig i oktober 2005.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde er glad for, at en ny aftale med Patrick Kristensen er faldet på plads:

- For det første er Patrick en klog og dygtig pasningsspiller, der herudover bidrager med stor stabilitet, hvilket Patricks imponerende kampantal i AaB også afspejler.

- Med sin erfaring og sin personlighed er Patrick samtidig en vigtig støtte for de unge spillere, ligesom han altid også uden for grønsværen har været en god ambassadør for vores klub, siger Allan Gaarde.

- Derfor har det også været en prioritet for os at få Patrick med videre, og vi er sikre på, at han også i de kommende år vil bidrage positivt for AaB, lyder det fra Allan Gaarde.

30-årige Patrick Kristensen er tidligere i karrieren noteret for 18 U-landskampe for Danmark.

- Jeg er fantastisk glad for at skulle være yderligere minimum to sæsoner i AaB, som jo åbenlyst er min klub, fastslår Patrick Kristensen.

- Både individuelt og som holdspiller mener jeg stadig, jeg kan udvikle mig, og min ambition er naturligvis trods den hårde konkurrence om pladserne at spille hver gang og bidrage mest muligt.

- Med min force i pasningsspillet tiltaler Morten Wieghorsts (AaB’s cheftræner, red.) spillestil mig meget, og jeg synes også, at vi efterhånden har fået indarbejdet hans idéer. Herudover kan jeg jo i særlig grad med min rutine være en hjælp for vores mange talenter i Superligatruppen, og den del ser jeg ligeledes frem til, slutter Patrick Kristensen.

Patrick Kristensen er med sine foreløbige 325 officielle kampe og 11 mål for AaB noteret for 14. flest optrædener nogensinde gennem klubbens snart 133-årige historie.

I AaB’s nuværende Superligatrup har 16 ud af 25 spillere – altså 64 procent – spillet ungdomsfodbold i klubben.

Tags på denne nyhed

AaB-trekløver i dansk U/17-sejr

22. marts 2018 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold kom godt fra land ved Elite Round, der er den sidste og afgørende del af EM-kvalifikationen, hvor to af fire hold i Danmarks pulje går videre. 

Danmark, der havde AaB-trekløveret Thomas Albert Christiansen, Mathias Ross Jensen og landsholdsanfører Jeppe Pedersen i startopstillingen, besejrede Østrig 1-0 i puljespillets første kamp. 

Mens forsvarsspillerne Mathias Ross Jensen og Thomas Albert Christiansen spillede hele kampen, blev Jeppe Pedersen udskiftet efter 69 minutter. Det danske sejrsmål blev scoret lige bagefter af Gustav Isaksen. 

U/17-landsholdets næste kamp ved Elite Round spilles på lørdag kl. 11.00 mod Frankrig, der startede Elite Round med en sejr over Bosnien-Hercegovina. 

'