0 : 0
18. marts
4 : 0
11. marts
1 : 1
5. marts
0 : 1
1. marts
1 : 1
25. februar

Flores og Lesniak indkaldt til landshold

7. marts 2018 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

Edison Flores og Filip Lesniak er udtaget til henholdsvis Perus A-landshold og Slovakiets U/21-landshold senere i marts.

Umiddelbart efter sidste grundspilskamp mod AGF søndag 18. marts er der landskampspause. Og to udenlandske AaB-spillere er blevet udtaget til hver sit landshold. 

Edison Flores er udtaget til Perus A-landshold, der mødes til venskabskampe forud for sommerens VM-slutrunde i Rusland. Fredag 23. marts spiller Peru mod Kroatien, og tirsdag 27. marts er modstanderen Island. 

Edison Flores har hidtil spillet 25 A-landskampe og scoret otte mål for Peru. 

Derudover er den slovakiske midtbanespiller Filip Lesniak i samme periode udtaget til kvalifikationskampe til U/21-EM. Der venter Slovakiet to kampe mod Albaniens U/21-landshold. Den første U/21-landskamp spilles i Albanien 23. marts, og 27. marts tørner de to landshold sammen i Slovakiet. 

Filip Lesniak har hidtil optrådt fem gange på Slovakiets U/21-landshold. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fans ryddede sne før AC Horsens-kampen

6. marts 2018 kl. 13:55 af Rasmus Estrup

AaB Support Club fik omkring 50 fans til at hjælpe med at rydde sne på Aalborg Portland Park mandag eftermiddag, så kampen mod AC Horsens kunne blive gennemført.

Tags på denne nyhed

Billige billetter til AGF-AaB

6. marts 2018 kl. 11:12 af Martin Stigaard Skammelsen

Som en del af billetsamarbejdet mellem AaB og AGF, kan AaB-fans købe billige billetter til det vigtige opgør i Aarhus næste uge.

26. spillerunde i Alka Superligaen tegner til at blive særdeles spændende, så der bliver brug for al tænkelig opbakning når AaB på udebane møder AGF søndag 18. marts kl. 17.00.

Som en del af billetsamarbejdet mellem de to klubber kan AaB-fans købe billetter til udebaneafsnittet på Ceres Park for kun 50 kroner, mens prisen for børn er 25 kroner.

Billetter til kampen købes her

AaB’s officielle fanklub, AaB Support Club, arrangerer naturligvis bustur til kampen.

Læs mere om turen og bestil din plads her.
Tags på denne nyhed

Tre AaB-talenter på U/17-landshold

6. marts 2018 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

Mathias Ross Jensen, Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen er udtaget til U/17-landsholdet.

Senere i marts spiller det danske U/17-landshold tre afgørende EM-kvalifikationskampe ved Elite Round. Med i truppen er tre AaB-talenter; Mathias Ross Jensen, Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen. 

Danmark er ved Elite Round i pulje med Frankrig, Bosnien-Hercegovina og Østrig. To af de fire landshold kvalificerer sig til EM. 

U/17-landsholdet møder Østrig 21. marts, Frankrig 24. marts og Bosnien-Hercegovina 27. marts. 

Jeppe Pedersen har 18 ungdomslandskampe i rygsækken, Thomas Albert Christiansen har spillet 17 ungdomslandskampe og Mathias Ross Jensen har optrådt fem gange for ungdomslandsholdet. 

AaB TV: Sammendrag af AaB-AC Horsens

6. marts 2018 kl. 07:30 af Rasmus Estrup

Se sammendrag af mandagskampen mod AC Horsens, der endte 1-1 efter scoringer af Kasper Pedersen og Jonas Borring.

Tags på denne nyhed