Fem AaB'ere i kamp for ungdomslandshold

26. marts 2018 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold spillede sig et stort skridt tættere på en plads i EM-slutrunden, da holdet lørdag besejrede Frankrig 2-1 i anden kamp ved Elite Round.

Med i startopstillingen var AaB's Mathias Ross Jensen og Jeppe Pedersen. Sidstnævnte bar igen anførerbindet, indtil han i pausen blev skiftet ud ved stillingen 1-0 til Danmark.

I anden halvleg udlignede franskmændene, inden danskerne kort før tid scorede sejrsmålet. Umiddelbart efter scoringen kom AaB-angriber Mikkel Kaufmann også på banen. Han fik dermed sin fjerde U/17-landskamp. Kampen var Jeppe Pedersens 10. U/17-landskamp, og Mathias Ross Jensen, der spillede hele kampen, blev noteret for sin sjette U/17-landskamp. 

U/17-landsholdet vil med et point mod Bosnien-Hercegovina i morgen aften være kvalificeret til EM-slutrunden. 

Fredag var U/18-landsholdet desuden i aktion i en venskabskamp mod Tjekkiet, som endte med en tjekkisk sejr på 3-0. AaB's Lukas Klitten og Anders Bærtelsen var med i startopstillingen, og de blev begge skiftet ud efter 71 minutter, hvor Danmark allerede var bagud 3-0. 

U/18-landsholdet møder Tjekkiet i en ny venskabskamp senere i dag. 

AaB TV: Håndsrækning til Foreningen Grønlandske Børn

25. marts 2018 kl. 11:15 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Flores på tavlen for Peru

24. marts 2018 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Perus landshold er i gang med forberedelserne til VM-slutrunden til sommer, og i nat spillede sydamerikanerne mod Kroatien. Kampen endte med en peruviansk sejr på 2-0.

AaB’s Edison Flores var med fra start, og kort inde i anden halvleg scorede han selv til 2-0, da han efter et godt løb fik fulgt op på en afslutning fra Jefferson Farfan. Se målet her.

Målet var AaB-spillerens niende scoring i hans 26 A-landskampe for Peru. I nattens kamp blev Edison Flores skiftet ud efter 67 minutter.

Peru spiller igen natten til onsdag, hvor Island er modstander.

Fredag aften var slovakiske Filip Lesniak i øvrigt også i kamp for slovakiets U/21-landshold. Slovakkerne spillede EM-kvalifikationskamp på udebane mod Albaniens U/21-landshold, og til trods for at Albanien kom foran både 1-0 og 2-1, vandt Slovakiet 3-2 takket være to sene scoringer af udeholdet.

Filip Lesniak spillede hele kampen på den centrale midtbane, og han er dermed oppe på seks U/21-landskampe.

AaB’s udlejede albanier, Bardhec Bytyqi, er i øjeblikket med i den albanske U/21-landsholdstrup, men han var ikke blandt de udvalgte spillere på banen eller bænken i går.

Albanien og Slovakiet møder allerede hinanden igen på tirsdag.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Forlængelse med Patrick Kristensen

23. marts 2018 kl. 13:45 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Pohl cementerede stor U/21-sejr

22. marts 2018 kl. 21:44 af Rasmus Estrup

Både Jannik Pohl og Magnus Christensen var i aktion for det danske U/21-landshold, der torsdag aften besejrede Østrig 5-0 i en venskabskamp. Førstnævnte stod endda både for et mål og en assist i kampen. 

Begge AaB-spillere startede på bænken, og de kunne i første halvleg se Jacob Bruun Larsen og Marcus Ingvartsen bringe Danmark foran 2-0. AaB-spillerne blev skiftet ind efter pausen, og kort inde i anden halvleg leverede Jannik Pohl en god assist til Robert Skovs 3-0-scoring. 

Med små fem minutter igen gjorde Nikolai Laursen det til 4-0, inden AaB-angriber Jannik Pohl i kampens sidste minut cementerede den danske storsejr med sin scoring til 5-0. 

Scoringen var Jannik Pohl første for det danske U/21-landshold i tre kampe, mens Magnus Christensen fik sin anden optræden for U/21-landsholdet. 

U/21-landsholdet spiller igen på tirsdag, hvor det gælder en EM-kvalifikationskamp mod Georgien. 

'