Aftenens kamp forventes gennemført

5. marts 2018 kl. 14:11

Vejrsituationen har flere steder givet årsag til bekymring om, hvorvidt aftenens kamp mod AC Horsens gennemføres.

AaB har i løbet af dagen været i løbende dialog med Aalborg Kommune, hvis beredskab løbende rydder banen for sne, således at opgøret i Alka Superligaen kan spilles.

- Med mindre vejrsituationen gør forholdene markant værre og banen umulig at holde fri for sne, så spiller vi kampen i aften, og heldigvis har vi mange fantastiske fans og frivillige, der også støtter op og hjælper med at holde tribunerne ryddet for sne, lyder det fra sportsdirektør Allan Gaarde.

AaB opfordrer alle tilskuere til aftenens kamp til at køre hjemmefra i god tid, så man kan køre sikkert og roligt efter vejrforholdene.

Tags på denne nyhed

Ungdomsholdene åbnede med sejre på 4-1

5. marts 2018 kl. 11:15 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Sejr på 4-1 over Lyngby Boldklub

AaB's U/19-ligahold startede foråret præcis som ønsket, da holdet lørdag vandt 4-1 på hjemmebane over Lyngby Boldklub i forårspremieren. 

Wessam Abou Ali scorede til 1-0 på straffespark, og angriberen blev også noteret for målet til 2-0 efter et hjørnespark. Han var også tæt på at score til 3-0, men efter at have afdriblet gæsternes målmand, ramte han stolpen. AaB's Jeppe Pedersen erobrede straks efter bolden og fra distancen lagde han flot læderet i nettet til pausestillingen 3-0. 

I anden halvleg blev Jeppe Pedersen også dobbelt målscorer, da et indlæg fra hans fod fik lov til at stryge direkte i mål til 4-0. 

Lyngby Boldklubs reducering til slutresultatet 4-1 blev sat ind på et straffespark. 

- Det er da fedt at starte med en pænt komfortabel sejr og tre point. Sejren kom også mod en direkte modstander i forhold til tabellen, og så tæt som den er, kan det blive vigtigt at være bedst indbyrdes, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

- Det var en kamp, hvor vi overordnet set var i god kontrol, og vi lykkedes med mange af de ting, vi har haft fokus på i opstarten. Især var det positivt at se, hvordan der blev leveret en god holdindsats, siger Lasse Stensgaard. 

AaB ligger i øjeblikket på sjettepladsen i U/19 Ligaen med fire point op til andenpladsen. Næste kamp spilles på lørdag på udebane mod førerholdet FC Midtjylland. 

U/17 Ligaen: 4-1-sejr over Lyngby Boldklub

Sejrscifrene var nøjagtig de samme i U/17 Ligaen, som også vandt 4-1 over Lyngby Boldklub i forårspremieren. AaB måtte ellers kort før kampstart se bort fra to spillere i startopstillingen på grund af skader. Men det kunne ikke ses på resultatet. 

Casper Gedsted Hansen åbnede scoringen, da et godt AaB-pres førte til en en friløber til Casper Gedsted Hansen. Han stod også for målscoringen ved AaB's andet mål. Fra kanten spillede Oliver Harbo Overgaard bolden ind mod midten, hvor Casper Gedsted Hansen havde timet et løb mellem Lyngby-stopperne og kunne eksekvere til 2-0. 

Efter pausen gjorde Andreas Fruergaard det til 3-0, da et langt udspark fra Marcus Bundgaard Sørensen snød Lyngby-forsvaret, og gav Andreas Fruergaard en friløber. 

Lyngby Boldklub fik efterfølgende reduceret til 3-1 på et straffespark, som Valdemar Bjerre begik. Selvsamme spiller gjorde dog skaden god igen, da han efter et par gode træk i Lyngby-feltet lukkede kampen med målet til 4-1. 

- Vi leverede en fuldstændig kontrolleret indsats, hvor gameplanen lykkedes. Offensivt fungerede vores aftalte løbemønstre, og defensivt var vi gode i blandt andet sideforskydelser, så der var aldrig tvivl om resultatet, siger U/17-ligatræner David Olsen. 

AaB indtager fjerdepladsen i U/17 Ligaen med en kamp til gode i forhold til første- og andenpladsen. På lørdag spiller AaB på udebane mod FC Midtjylland, der ligger på femtepladsen. 

Tags på denne nyhed

AaB foran minifinale mod AC Horsens

4. marts 2018 kl. 21:35 af Brian Andersen

Syv sejrsløse spillerunder som indledning på sæsonen har betydet, at AaB hele vejen har haft et efterslæb i forhold til målsætningen om en placering blandt de seks bedste klubber, og stadig befinder AaB sig med tre spillerunder tilbage af grundspillet uden for det bedste selskab.

Med uafgjorte resultater mod topholdene fra Brøndby I.F. og FC Nordsjælland samt senest torsdag aften sejren på udebane mod SønderjyskE har cheftræner Morten Wieghorsts mandskab imidlertid bragt sig i en position, hvor man selv kan afgøre tingene, og et stort skridt kan tages i morgen aften mod de fysisk stærke dødboldsspecialister fra AC Horsens, der også i denne sæson har imponeret og foreløbig blot tabt fem ud af 23 kampe:

Morten Wieghorst udtaler:

- Vi skal bygge videre på sejren over SønderjyskE, og det er klart, at vi i morgen vil gå efter yderligere tre point, så vi kan stå bedst muligt inden de to sidste spillerunder af grundspillet.

- Vi håber, at vi som sædvanligt vil få stor opbakning fra fansene, og ikke mindst for deres skyld skal vi via en stærk præstation jagte sejren i morgen aften, selvom vi også er bevidste om, at der venter os en vanskelig kamp mod et Horsens-hold, som man kun kan have respekt for, siger Morten Wieghorst.

- Det er ikke længere blot på standardsituationer, at Horsens er farlige, og de er et hold, der aldrig giver op, hvilket man så så sent som i deres seneste kamp mod AGF, og alene det faktum, at de kun har tabt fem kampe hidtil i sæsonen, taler sit eget tydelige sprog, men vi har omvendt en stærk tro på, at vi kan gøre ondt på dem i morgen aften, lyder det fra Morten Wieghorst, der efter søndagens træningspas har udtaget følgende 20 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 14 Pavol Safranko, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 28 Yann Rolim, 30 Wessam Abou Ali og 32 Kasper Pedersen.

Magnus Christensen har karantæne, mens Kasper Risgård er sygdomsramt.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2018 går ubeskåret til Foreningen Grønlandske Børn, som efter forårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 20.138 kr.

Bemærk at der i morgen aften allerede er kickoff kl. 18.00. Køb i forsalg billet her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-AC Horsens

4. marts 2018 kl. 08:55 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB-AC Horsens kampinformation

3. marts 2018 kl. 15:27

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 24. runde
Spilledato: Mandag 5. marts 2018
Kick-off: kl. 18.00
Dørene åbner: kl. 17.00
Dommer: Peter Munch Larsen

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 17.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Tilhængere fra AC Horsens

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 16.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Burgerbar på Weber Tribunen

Læs mere her om det nye tiltag

Sandwiches i boderne

Ligesom ved nogle af kampene i efteråret, vil der på mandag blive solgt sandwich fra Nadias Sandwich i boderne på Aalborg Portland Park, så kig forbi boderne og stil sulten med en frisklavet sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBACH – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed
'