AaB-AC Horsens kampinformation

3. marts 2018 kl. 15:27

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 24. runde
Spilledato: Mandag 5. marts 2018
Kick-off: kl. 18.00
Dørene åbner: kl. 17.00
Dommer: Peter Munch Larsen

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 17.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Tilhængere fra AC Horsens

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 16.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Burgerbar på Weber Tribunen

Læs mere her om det nye tiltag

Sandwiches i boderne

Ligesom ved nogle af kampene i efteråret, vil der på mandag blive solgt sandwich fra Nadias Sandwich i boderne på Aalborg Portland Park, så kig forbi boderne og stil sulten med en frisklavet sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBACH – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og AC Horsens…

3. marts 2018 kl. 12:18 af Brian Andersen

- at det er værd at bemærke, at mandagens kamp har kickoff allerede kl. 18.00.

- at AaB med en sejr mandag aften for første gang i indeværende sæson kan placere sig i den eftertragtede Top 6 i Alka Superligaen.

- at det forestående møde er Alka Superligakamp nummer 25 mellem AaB og AC Horsens. Statistikken siger ni sejre til AaB, 12 uafgjorte og tre nederlag samt en målscore på 35-22 i AaB’s favør.

- at AaB har fået point i ni ud af de ti tidligere Alka Superligakampe mod AC Horsens på Aalborg Portland Park (4V-5U-1T). Dertil kommer, at AaB har holdt AC Horsens fra at score i halvdelen af de ti kampe, heriblandt i tre ud af de fire seneste opgør i Aalborg.

- at uafgjort som tidligere nævnt er det hyppigst forekommende resultat mellem AC Horsens og AaB med 12 forekomster i 24 Alka Superligakampe. Det har også været tilfældet i tre ud af de fire seneste Alka Superligakampe mellem AaB og AC Horsens.

- at klubberne senest mødte hinanden 18. august 2017, hvor det sluttede målløst i Horsens. Seneste indbyrdes opgør i Aalborg forekom 17. juli 2016, hvor kampen endte 1-1 efter en sen AaB-udligning af Markus Holgersson.

- at AaB ikke har besejret AC Horsens i de seneste fire dueller (0V-3U-1T) eller siden 18. november 2012, hvor Kenneth Emil Petersen og Rolf Toft sørgede for en 2-0 gevinst på Aalborg Portland Park.

- at fra den nuværende AaB-trup har Kasper Kusk (2 mål), Kasper Risgård (1), Patrick Kristensen (1) og Rasmus Würtz (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod AC Horsens.

- at hvis AaB og AC Horsens spiller uafgjort, vil det være AaB’s fjerde Alka Superliga-hjemmekamp i træk med pointdeling. Det vil i givet fald være ny Superliga-klubrekord for AaB, men der udestår endnu nogle kampe op til Superligarekorden på syv uafgjorte hjemmekampe i træk, der indehaves af… AC Horsens.

- at AaB ikke har præsteret et clean sheet på Aalborg Portland Park i de seneste fem Alka Superliga-hjemmekampe. Hvis det heller ikke lykkes mod AC Horsens, vil det være første gang siden juli-oktober 2008, at AaB ikke holder nullet i seks hjemmekampe i træk.

- at ud af de 24 tidligere indbyrdes Alka Superligakampe mod AC Horsens har AaB scoret først i 12 tilfælde, hvilket har resulteret i otte sejre, fire uafgjorte og ingen nederlag. Omvendt har AC Horsens scoret kampens første mål i syv tilfælde, hvilket har givet AaB én sejr, tre uafgjorte og tre nederlag.

- at AaB er uden sejr i de fem seneste Alka Superliga-hjemmekampe. Hvis det ikke bliver til sejr mod AC Horsens mandag aften, vil det være første gang siden november 2010-april 2011, at AaB ikke tager tre point i seks hjemmekampe i træk.

- at bortset fra to hjemmekampe mod FC Midtjylland har AaB ikke tabt en mandagshjemmekamp i Alka Superligaen siden 2012. De 19 hjemmekampe siden 2012 har foruden de to nederlag mod FC Midtjylland resulteret i ti sejre og syv uafgjorte.

- at dommer Peter Munch Larsen mandag aften dømmer sin fjerde Alka Superligakamp med deltagelse af AaB. De tre tidligere opgør er alle endt uden sejr til AaB, hvoraf to af kampene har været mod… AC Horsens.

- at AaB blot én gang tidligere har været i aktion i Alka Superligaen på datoen 5. marts, hvilket skete i 2011, hvor det blev 1-1 i Aalborg mod Silkeborg I.F. efter en AaB-træffer af Jeppe Curth.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2018 går ubeskåret til Foreningen Grønlandske Børn, som efter forårets første to hjemmekampe allerede er sikret en donation på 22.138 kr. Køb i forsalg din billet til opgøret mod AC Horsens her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Burgerbar på Weber Tribunen fra mandag

3. marts 2018 kl. 08:15

Den nye burgerbar er blevet en realitet, i det der i den østlige ende af tribunen er plads og faciliteter til at den nuværende bod er blevet ombygget til en burgerbar.

Med en pris på 45 kr. vil man få muligheden for at lave ”byg-selv” burgere, hvor man selv tilsætter tilbehør, dressing m.m. Vælger man en menu med tilhørende sodavand er prisen 75 kr., mens man med en tilhørende øl i menuen skal betale 85 kr.

Efter åbningen vil det blive undersøgt, om det på sigt vil være muligt at etablere endnu en burgerbar i før-kamp området foran Weber Tribunen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af SønderjyskE-AaB

2. marts 2018 kl. 07:08 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'