Hele Nordjyllands Hold besøger I.K. Rosendal torsdag

23. maj 2018 kl. 16:55 af Rasmus Estrup

Onsdag har Hele Nordjyllands Hold været i Hirtshals Boldklub for at træne, skrive autografer og uddele goodiebags. I morgen, torsdag, går turen så til en anden af AaB's nordjyske partnerklubber, nemlig I.K. Rosendal. 

Superligaholdet starter træningen på I.K. Rosendals baner kl. 15.00, og ca. kl. 16.15 vil der være autografskrivning med spillerne, og de første 300 børn får udleveret AaB-goodiebags. Autografskrivningen fortsætter ca. indtil kl. 17.00. 

Alle er velkommen til at møde op på I.K. Rosendals baner. Adressen er Døstrupvej 23, 9500 Hobro. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i maj

23. maj 2018 kl. 12:31 af Rasmus Estrup

Selvom Kasper Risgård havde dobbelt så mange kandidater med i konkurrencen om månedens mål, løber Kasper Kusk med hæderen af at have scoret det bedste AaB-mål i maj. 

Fansene har stemt, og med 73 procent af stemmerne blev Kasper Kusks sejrsscoring i tillægstiden mod FC København på Aalborg Portland Park 13. maj kåret til månedens mål. 

AaB takker alle dem, der har stemt og samtidig deltog i konkurrencen om et halvt års sæsonkortabonnement til en af endetribunerne på Aalborg Portland Park. Vinderen af præmien blev Kasper Knudsen, der bliver kontaktet direkte på mail af AaB. 

Allerede i morgen åbnes der for konkurrencen om sæsonens bedste AaB-mål, hvor præmien vil være en signeret spillertrøje. Så følg med på aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Casper Gedsted Hansen med på U/16-landshold

23. maj 2018 kl. 12:20 af Rasmus Estrup

AaB har en spiller med på det danske U/16-landshold, der i næste uge spiller to venskabskampe i Slovakiet mod det slovakiske U/16-landshold. Casper Gedsted Hansen er således endnu en gang med i U/16-landsholdstruppen. 

Danmark møder Slovakiet 29. maj kl. 16.30 og 31. maj kl. 11.00. Begge kampe spilles i Červeník. 

Casper Gedsted Hansen, der spiller på AaB's U/17-ligahold, har optrådt seks gange på U/16-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Hele Nordjyllands Hold kommer til Hirtshals onsdag

22. maj 2018 kl. 13:25 af Rasmus Estrup

Sæsonen sluttede i går, men spillerne på Hele Nordjyllands Hold træner fortsat ind til fredag - og i morgen eftermiddag foregår træningen hos partnerklubben Hirtshals Boldklub. 

Hele Nordjyllands Hold træner i Hirtshals Boldklub kl. 15.00, og ca. kl. 16.15 vil der være autografskrivning og uddeling af gratis goodiebags til de første 300 børn.

Autografskrivningen fortsætter ind til kl. 17.00, hvor Hele Nordjyllands Hold i samlet flok kører tilbage til Aalborg.  

Så er du i nærheden af Hirtshals, skal du endelig bare lægge vejen forbi Hirtshals Boldklub. Adressen er Søndergade 20, 9850 Hirtshals. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i maj

22. maj 2018 kl. 11:44 af Rasmus Estrup

Kasper Risgård og Kasper Kusk duellerer om at stå bag månedens AaB-mål i maj. Viceanføreren scorede to gange - mod AC Horsens og Brøndby I.F.. Kasper Kusk nettede en enkelt gang - mod FC København. 

Se målene i videoen ovenfor og stem på din favorit via linket herunder. Så deltager du samtidig i lodtrækningen om et halvt års sæsonkortabonnement til en af endetribunerne på Aalborg Portland Park. 

Vinderen findes allerede i morgen. 

Tags på denne nyhed
'