Flores udtaget til Perus bruttotrup før VM

14. maj 2018 kl. 13:26 af Rasmus Estrup

AaB's peruvianske fødselar er udtaget til bruttotruppen for Perus landshold før VM-slutrunden i Rusland.

Edison Flores har indtil videre spillet 27 A-landskampe for Peru og scoret ni mål for hjemlandet. Han var gennem VM-kvalifikationen fast mand på peruvianske landshold, der kvalificerede sig til VM-slutrunden for første gang siden 1982.

Ved VM-slutrunden er Peru i pulje med Danmark, Frankrig og Australien. Sydamerikanernes første kamp ved slutrunden spilles 16. juni mod Danmark, hvorefter Peru møder Frankrig 21. juni og Australien 26. juni.

Sejr sender AaB på tredjeplads i U/19 Ligaen

14. maj 2018 kl. 12:45 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Sejr på 2-1 på udebane over Silkeborg I.F.

AaB's U/19-ligahold er med en sejr på 2-1 røget op på tredjepladsen i U/19 Ligaen med ét point op til andenpladsen og tre kampe tilbage i sæsonen.

Nordjyderne kom godt fra land, da holdet i Kristi Himmelfartsferien gæstede Silkeborg I.F. på Jysk Park, og efter otte minutter kunne Mads Stefansen flot bringe AaB fortjent foran med 1-0, da han sparkede et indlæg Jonathan Stæhr op i målhjørnet.

Fra målet og fremefter faldt AaB's spil i niveau, og små ti minutter før pausen udlignede Silkeborg I.F. til 1-1 på et fladt spark fra kanten af feltet.

Trods flere muligheder skulle AaB ind i overtiden før sejrsmålet kom - og det kom fra en Silkeborg I.F.-spiller. En AaB-spiller clearede bolden langt op på Silkeborgs banehalvdel, hvor en forsvarsspiller ville heade tilbage til målmanden. Men målmanden var gået ud af sit mål for at hente bolden, og derfor headede forsvarsspilleren bolden i eget net til en nordjysk sejr på 2-1.

- Vi spillede godt i de første otte minutter. Men derefter leverede vi en sløj præstation uden intensitet. Så det var overordnet set en rigtig ringe kamp, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard, der dog glæder sig over en øjeblikkelig tredjeplads.

- Det betyder, at vi får noget at spille for i de resterende tre kampe af sæsonen, og det bliver nogle spændende kampe for os, siger U/19-ligatræneren.

AaB spiller sin næste kamp i U/19 Ligaen 26. maj på udebane mod Brøndby I.F., der lige nu ligger på en fjerdeplads med et point mindre end AaB.

Danmarksserien: 1-1 på udebane mod Vatanspor

Der var lagt op til en vigtig kamp for Danmarksserieholdet i fredags, da AaB gæstede Vatanspor, som ligger lige under stregen, men har haft et pointrigt forår. Nordjyderne lykkedes dog med at tage et point med 1-1.

AaB lagde godt fra land, og efter at have brændt en stor chance kom de bolsjestribede foran 1-0, da Kasper Emil Kristensen prikkede bolden over stregen i en to-mod-en-situation.

Lidt senere i første halvleg bragte Vatanspor balance i stillingen, da de efter en dødbold fik sparket bolden på mål fra kanten af feltet. Læderet blev afrettet og trillede ind i nettet langs den ene stolpe.

- Vi er godt tilfreds med uafgjort mod Vatanspor, der har høstet mange point i de seneste kampe. Og det betyder, at vi stadig har nedrykningsstregen på fin afstand, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup.

Pointdelingen betyder, at AaB ligger på fjerdepladsen i Danmarksserien med ni point ned til Vatanspor under stregen og seks point op til andenpladsen, hvor AaB's næste modstander, Hedensted I.F., ligger. AaB møder Hedensted I.F. på Hornevej på lørdag kl. 13.00.

Reservekamp på Aalborg Portland Park i dag

14. maj 2018 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

I går dannede Aalborg Portland Park ramme om sejren over FC København, og i dag kl. 14.00 lægger det græstæppe til reserveholdskampen mod FC Nordsjælland.

Til kampen har assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen valgt at stille til start med følgende startellever:

Michael Lansing
Kristoffer Pallesen, Nikolaj Lyngø, Thomas Albert Christiansen (U/17 Liga), Lukas Klitten (U/19 Liga)
Yann Rolim, Magnus Christensen, Filip Lesniak, Malthe Højholt (U/17 Liga), Oliver Klitten (U/19 Liga)
Jannik Pohl

På bænken sidder U/19-ligaspillerne Emil Lagergaard, Anders Bærtelsen, Jeppe Pedersen, Mads Stefansen, Patrick Björkman og U/17-ligaspillerne Mikkel Kaufmann og Marcus Bundgaard Sørensen.

Kampstart er som nævnt kl. 14.00 på Aalborg Portland Park, og der er fri adgang på A. Enggaard Tribunen ved indgang 9. Det vil også være muligt at købe drikkevarer i en af boderne.

AaB TV: Sammendrag af AaB-FC København

14. maj 2018 kl. 07:25 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor kan du se et fyldigt sammendrag af sejren over FC København søndag aften på Aalborg Portland Park.

AaB vandt opgøret 1-0 efter endnu et clean sheet og en scoring i tillægstiden af Kasper Kusk.

I løbet af opgøret havde AaB's Rasmus Thellufsen også et par farlige forsøg, der testede FC Københavns målmand Stephan Andersen.

AaB spiller sin næste kamp i Alka Superligaens Mesterskabsspil på fredag, når FC Nordsjælland gæster Aalborg Portland Park kl. 18.00. Køb dine billetter til kampen her.