Alle mand til Brøndby!

15. maj 2018 kl. 11:27 af Simon Vangsgaard Jensen

Området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion blev i 2017 optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 500 til mandagens kamp – 1400 normalt
Placering udebaneafsnit: J. Jensen-tribunen

Billetpriser i forsalg: 
u/16 år: 20 ,- 
Voksen: 110 ,-

Billetterne sælges ekstraordinært via AaB's billetside til dette opgør: Bestil billetter her. 

 

Billetpriser på kampdag: 
u/16 år: 50 ,- 
Voksen: 140 ,-

 

Transport til og fra Brøndby

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil billetter her

 

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30 
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

 

Offentlig transport:

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

 

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Sportspsykologisk rådgiver stopper i AaB

15. maj 2018 kl. 10:00 af Brian Andersen

Martin Langagergaard har været tilknyttet AaB i 12 år i en konsulentrolle, hvor hans faglighed og tilstedeværelse har været særdeles værdsat.

- Vi er ærgerlige over, at Martin har valgt at forlade os, men ønsker ham samtidig held og lykke med sin nye udfordring i FC København, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Martin har med sin professionalisme og fine menneskelige kvaliteter haft stor betydning for såvel vores spillertrup som trænerstab, og han har på flere plan været en vigtig sparringspartner, fremhæver Allan Gaarde.

Martin Langagergaard siger med vemod farvel til AaB:

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB med masser af spændende udfordringer, og jeg vil gerne takke alle de mennesker, jeg har mødt på min vej, for et godt samarbejde.

- Nu er tiden kommet til at prøve mig selv af i et andet fodboldmiljø, og jeg glæder mig til udfordringen, men ønsker naturligvis AaB al mulig held og lykke fremover, lyder det fra Martin Langagergaard.

Martin Langagergaard har blandt andet haft andel i to danske mesterskaber og en pokaltitel i sin tid i AaB.

Tags på denne nyhed

AaB holder loyalitetsdag for sæsonkortholdere

14. maj 2018 kl. 16:58 af Simon Vangsgaard Jensen

Festen foregår på Spar Nord Tribunen fredag 18. maj kl. 16.00 til 17.00. Tilbuddet gælder alle sæsonkortholdere, selvom sæsonkortet gælder til Weber- eller 3F Tribunen.

I forbindelse med arrangementet vil man i boderne kunne få sine drikkevarer serveret af kendte AaB-ansigter.
Drikkevarerne leveres i samarbejde med Royal Unibrew.

Hvis du endnu ikke er sæsonkortholder, har du mulighed for at få adgang til arrangementet ved at sikre dig en fast plads på Aalborg Portland Park med det nye sæsonkortabonnement.

Kl. 17.00 åbner dørene for alle tilskuere som normalt, der har mulighed for at komme ind og være en del af den festlige opvarmning til sæsonens sidste hjemmekamp.

BEMÆRK: Arrangementet gælder alle sæsonkortholdere, som møder op med sit fysiske sæsonkort. Du kan altså til denne kamp IKKE videresende din plads. Alle sæsonkort kan til dette arrangement scannes ved indgangen til Spar Nord Tribunen, uanset hvilken tribune kortet normal gælder til.

Tags på denne nyhed

Målrigt nederlag i reserveholdskamp

14. maj 2018 kl. 16:08

AaB’s reservehold måtte se sig slået af FC Nordsjælland, da de to hold tørnede sammen på Aalborg Portland Park her til eftermiddag.

Gæsterne startede bedst ud og pressede AaB højt, hvilket gjorde det svært for hjemmeholdet at få spillet til at flyde.

AaB kom dog til et par gode muligheder omkring et kvarters spil ved først Jannik Pohl og siden Yann Rolim, men chancerne var uden gevinst.

I stedet kunne FC Nordsjælland umiddelbart efter løbe ned i den anden ende og bringe sig foran 1-0, da Nikolai Baden Frederiksen sparkede et langskud ind bag Michael Lansing i målet.

Efter 25 minutter fordoblede FC Nordsjælland deres føring, da Mads Aaquist kom igennem i AaB-feltet og lagde bolden op i det ene målhjørne.

Efterfølgende var FC Nordsjælland i to omgange tæt på at komme yderligere foran, men Michael Lansing leverede et par rigtig gode redninger på stregen.

38 minutter inde i kampen gjorde Jannik Pohl det så til 1-2, da han løb en god stikning op og sikkert sagde kuglen ind bag Nicolai Larsen.

Kort før pausen fandt Mads Aaquist igen vej til netmaskerne, da han igen lagde bolden over i fjerneste målhjørne.

Anden halvleg var kun fem minutter gammel, da Oliver Antmann, en finsk prøvespiller for FC Nordsjælland gjorde det til 4-1 efter en forsvarsfejl i AaB’s defensiv.

Efter 65 minutter fik AaB pyntet på resultatet. Yann Rolim scorede sikkert på et straffespark, der blev begået mod indskiftede Mikkel Kaufmann. Dermed endte opgøret med et nederlag på 4-2.

- Vi spiller en dårlig første halvleg, hvor vi ikke stod godt defensivt og ikke lukkede dem tilstrækkeligt ned. Udtrykket i anden halvleg var bedre, selvom vi laver en blunder ved deres scoring til 4-2, siger assistenttræner Jacob Friis, der sammen med Poul Erik Andreasen stillede til start med med følgende opstilling:

Michael Lansing

Kristoffer Pallesen, Nikolaj Lyngø, Thomas Albert Christiansen (U/17 Liga) Lukas Klitten (U/19 Liga)

Yann Rolim, Malthe Højholt (U/17 Liga), Magnus Christensen, Filip Lesniak, Oliver Klitten (U/19 Liga)

Jannik Pohl

Efter 60 minutter blev Jannik Pohl udskiftet med U/17-ligaspiller Mikkel Kaufmann. Otte minutter senere kom U/19-ligaspillerne Emil Lagergaard og Jeppe Pedersen på banen i stedet for Magnus Christensen og Malthe Højholt. Med 13 minutter igen blev Nikolaj Lyngø erstattet af Anders Bærtelsen. Endelig kom Mads Stefansen ind i stedet for Yann Rolim med ni minutter igen.

AaB’s reservehold har mulighed for at få revanche på tirsdag, hvor holdet gæster FC Nordsjælland.

Tags på denne nyhed

Flores udtaget til Perus bruttotrup før VM

14. maj 2018 kl. 13:26 af Rasmus Estrup

AaB's peruvianske fødselar er udtaget til bruttotruppen for Perus landshold før VM-slutrunden i Rusland. 

Edison Flores har indtil videre spillet 27 A-landskampe for Peru og scoret ni mål for hjemlandet. Han var gennem VM-kvalifikationen fast mand på peruvianske landshold, der kvalificerede sig til VM-slutrunden for første gang siden 1982. 

Ved VM-slutrunden er Peru i pulje med Danmark, Frankrig og Australien. Sydamerikanernes første kamp ved slutrunden spilles 16. juni mod Danmark, hvorefter Peru møder Frankrig 21. juni og Australien 26. juni. 

Tags på denne nyhed