Første testkamp mod Viborg F.F. i morgen

22. juni 2018 kl. 13:35 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park danner i morgen ramme om sommerens første testkamp, når 1. divisionsklubben Viborg F.F. kommer på besøg kl. 14.00. A. Enggaard Tribunen holder åbent, og der er fri entré til kampen. 

- Vi glæder os til at komme i gang efter en god pause. Spillerne er kommet tilbage i en god forfatning, og nu har vi haft en hård uges træning. Derfor er det heller ikke planen, at nogle skal spille hele kampen, men at vi får så mange som muligt i kamp, siger cheftræner Morten Wieghorst, der blandt andet har fire U/19-spillere med i truppen til lørdagens testkamp.

Truppen til testkampen mod Viborg F.F. ser således ud:

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 14 Pavol Safranko, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 24 Nikolaj Lyngø, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 33 Bardhec Bytyqi, samt U/19-ligaspillerne Oliver Klitten, Jeppe Pedersen, Anders Bærtelsen og Mikkel Kaufmann. 

Edison Flores er til VM med Peru, mens Patrick Kristensen, Rasmus Thellufsen, Marco Ramkilde, Frederik Børsting, Wessam Abou Ali og Kasper Pedersen er ukampdygtige. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Minitræningslejr i Øland

22. juni 2018 kl. 12:16 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Hold har fra onsdag eftermiddag til fredag morgen været samlet på Ønskeland i nordjyske Øland på en kort træningslejr. 

Programmet var fyldt med en masse træningspas, der blandt andet også bød på en regnvåd løbetur i skoven. Derudover blev der blandt andet også skrevet autografer til Ølands beboer, samt en masse samvær for spillerne. 

I dette indslag fra AaB TV kan du få både Jakob Ahlmanns og cheftræner Morten Wieghorsts syn på turen. 

Smalt nederlag til Peru mod Frankrig

21. juni 2018 kl. 20:08 af Brian Andersen

De franske verdensstjerner åbnede med et hårdt pres, men det var peruvianerne og Flamengo-angriberen Paolo Guerrero, der i det 31. minut fik den indtil da største mulighed, men Tottenham-målmanden Hugo Lloris kom i vejen med en fodparade.

Blot tre minutter senere bragte Kylian Mbappe fra Paris Saint-Germain i stedet Frankrig i front, og trods dominans i anden halvleg til Peru og en afslutning på sammenføjningen fra Pedro Aquino, til daglig i mexicansk fodbold, så blev det ikke til point for sydamerikanerne.

Med de to smalle 1-0 nederlag mod henholdsvis Frankrig og Danmark er Peru dermed uden chance for avancement til ottendedelsfinalerne inden den sidste opgave i gruppen på tirsdag mod Australien.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Abildgaard og AaB forlænger til 2022

21. juni 2018 kl. 11:16 af Rasmus Estrup

I ovenstående indslag fra AaB TV kan du komme nærmere på Oliver Abildgaard og høre, hvad han tænker om sin egen rolle på AaB-holdet, forlængelsen med Hele Nordjyllands Hold og fremtiden for truppen. 

Cheftræner Morten Wieghorst og sportsdirektør Allan Gaarde kommer også ind på Oliver kvaliteter og udviklingsmuligheder. 

Abildgaard i AaB til 2022

20. juni 2018 kl. 13:35 af Brian Andersen

Oliver Abildgaard kom allerede som tiårig til AaB fra partnerklubben Aalborg Freja.

I sommeren 2015 blev Oliver Abildgaard rykket op fra AaB Talent, og i sin debut mod Esbjerg scorede han sit foreløbig eneste mål for AaB’s bedste mandskab.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- I løbet af foråret tog Oliver endnu et step opad i sin udvikling med stærke og voksne præstationer i eksempelvis kampene i Mesterskabsspillet mod FC København, AC Horsens og FC Midtjylland, og vi ser Oliver som en vigtig del af stammen på vores fremtidige hold.

- Oliver har sin styrke i presspillet, i nærkampene og i sit fremragende hovedspil, ligesom han er god til at distribuere boldene fra den centrale midtbane, og så er han sin unge alder til trods en ledertype, konstaterer Allan Gaarde.

- For alle unge spillere er Oliver med sin seriøsitet og sin træningsflid et mønstereksempel, og at han har været en del af AaB, siden han var ti år, betyder også, at vi ser ham som en spiller og en person, der kan være med til at bære vores værdier videre, og vi er selvfølgelig glade for, at en forlængelse er kommet på plads, siger Allan Gaarde.

Oliver Abildgaard, der for godt en uge siden kunne fejre sin 22-års fødselsdag, glæder sig ligeledes over kontraktforlængelsen.

- Jeg er stolt over at blive vist tillid med en ny kontrakt, og jeg føler mig også klar til at tage næste trin i min udvikling.

- Det er mit klare mål at tilkæmpe mig en stamplads på holdet og i næste fase blive en profil, og det gør jeg ved ydmygt at fortsætte det hårde arbejde, lyder det fra Oliver Abildgaard.

- Helt konkret vil jeg gerne blive mere målfarlig, så jeg også på den led kan bidrage til vores hold og trup, der efter min mening har et stort potentiale, hvilket også kom til udtryk i slutningen af sidste sæson.

- Det er oplagt, at vi arbejder på at levere tilsvarende præstationer oftere og gerne hver gang, så vi udover at belønne os selv og klubben også belønner vores trofaste fans, der med deres opbakning altid gør det til noget særligt at spille på Aalborg Portland Park, fastslår Oliver Abildgaard.  

Oliver Abildgaard er indtil videre noteret for 52 officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

I AaB’s nuværende Superligatrup har 16 ud af 25 spillere – altså 64 procent – spillet ungdomsfodbold i klubben.

Tags på denne nyhed