Ny udebanetrøje lanceres i Sportmaster kl. 16.00

11. juli 2018 kl. 10:44 af Rasmus Estrup

Offentliggørelsen finder sted i eftermiddag klokken 16.00 i Sportmaster Aalborg Storcenter, hvor Kasper Kusk, Kasper Risgård og Wessam Abou Ali vil præsentere trøjen.

Efter præsentationen vil der være mulighed for at købe trøjen samt tage en selfie med de tre AaB-spillere og få en autograf. De 50 første fremmødte vil modtage en gratis AaB-fodbold.

Op til lanceringen har der været holdt en konkurrence, hvor man har kunnet uploade et billede under #minAaBtrøje. Heraf er der fundet tre finalister. De tre finalister vil ved lanceringen i dag modtage AaB's nye udebanetrøje. Derudover skal de også dyste i en jongleringskonkurrence med en AaB-spiller, og vinderen af jongleringskonkurrencen modtager et gavekort på 1.000 kr. til Sportmaster Aalborg Storcenter. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-ambassadør Nikolaj Ehlers

10. juli 2018 kl. 11:44 af Rasmus Estrup

Ishockeystjernen Nikolaj Ehlers bor i Winnipeg og spiller ishockey for NHL-klubben Winnipeg Jets. Men i en travl tilværelse som professionel ishockeyspiller tager den 22-årige aalborgenser sig tid til at følge Hele Nordjyllands Hold. 

Nikolaj Ehlers, der er søn af ishockeylegenden Heinz Ehlers, er nemlig stor AaB-fan, og han er vores nyeste AaB-ambassadør.

AaB TV har talt med Nikolaj Ehlers under hans sommerferie i Aalborg, og i dette tv-indslag kan du blive klogere på ishockeystjernens tilknytning til Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Haderslev!

10. juli 2018 kl. 08:38 af Simon Vangsgaard Jensen

Bemærk venligst, at udebaneafsnittet til fredagens kamp er flyttet til Vesttribunen.

Navn: Sydbank Park     

Kapacitet: 10.000

Kapacitet udebaneafsnit: Minimum 300 til fredagens kamp

Placering udebaneafsnit: Vesttribunen – Indgang ved krydset mellem Louisevej og Gymnasiestien

Billetpriser:

Bemærk venligst, at du trods det flyttet udebaneafsnit fortsat skal købe billetter til det almindelige udebaneafsnit.

U/7 år: Gratis

U/17 år: 50,-

Voksen: 100,-

Klik her for at gå direkte til billetsalget til kampen.

 

Transport til og fra Haderslev

Fælles:

ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil billetter her

Vesttribunen arrangerer bustur: https://www.facebook.com/Vesttribunen - for yderligere information

 

Kør selv:

Adresse: Sydbank Park, Stadionvej 7, 6100 Haderslev

 

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

 

AaB takker alle for støtten til drengene og Nordjylland på udebane.  

Tags på denne nyhed

Vil du være sponsor i AaB?

9. juli 2018 kl. 12:59 af Rasmus Estrup

Som sponsor i AaB har du gode muligheder for at få gavn af sponsoratet gennem fire hovedområder: Hospitality, eksponering, digitalt og AaB Netværket.

Hospitality: Tag dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller dit netværk med til unikke oplevelser, når Hele Nordjyllands Hold går på banen på Aalborg Portland Park. Med gennemsnitligt 700 erhvervsfolk i de eksklusive lounger og skyboxe får du adgang til et unikt netværk af potentielle forretningsforbindelser, der kommer for at udbygge både det personlige og erhvervsmæssige netværk. Læs mere her.

Eksponering: En samarbejdsaftale med AaB kan sikre jeres virksomhed en både effektiv og dynamisk eksponering, og derved øge kendskabet til jeres virksomhed og virksomhedens produkter. AaB tilbyder en lang række forskellige muligheder indenfor eksponering af jeres virksomhed, hvor I kan målrette jeres markedsføring mod flere forskellige målgrupper. Læs mere her.

Digitalt: Som sponsor har I mulighed for at blive en del AaB's voksende digitale univers, der spreder sig over en række forskellige platforme. Fra website og Facebook til elektroniske billetter, nyhedsmails, Twitter, Instagram og web TV. Læs mere her.

AaB Netværket: AaB Netværket kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser. Læs mere her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Silkeborg I.F.

8. juli 2018 kl. 07:51 af Rasmus Estrup

I sommerens sidste testkamp inden sæsonstarten på fredag tabte AaB 2-1 på hjemmebane til Silkeborg I.F. 

Gæsterne bragte sig foran i første halvleg på en hovedstødsscoring af Simon Jakobsen. 

Kort inde i anden halvleg gjorde Davit Skhirtladze det til 2-0, inden Bardhec Bytyqi minuttet senere reducerede til 2-1. 

AaB havde kampen igennem flere muligheder for at score yderligere, men testkampen endte med et nederlag på 2-1. 

Se et fyldigt sammendrag af opgøret i videoen fra AaB TV, hvor du også kan se reaktioner fra Kasper Risgård, målscorer Bardhec Bytyqi og cheftræner Morten Wieghorst. 

Tags på denne nyhed