Reception flyttes midlertidigt på Aalborg Portland Park

8. januar 2018 kl. 12:46


Derfor henviser AaB midlertidigt al henvendelse vedrørende køb af billetter og sæsonkort til Aalborg Portland Park fra tirsdag 9. januar kl. 12.00. 

Receptionen er midlertidigt placeret ved informationslugen på det syd-vestlige hjørne mellem Spar Nord- og A. Enggaard Tribunen. 

 

Receptionen på Hornevej forventes at åbne i medio februar.

Tags på denne nyhed

A-licens til Augustinussen

7. januar 2018 kl. 10:40 af Rasmus Estrup

Thomas Augustinussen, der har været assistenttræner i AaB siden sommeren 2016, har gennemført A-træneruddannelsen og har fået sin A-licens.

Assistenttræneren startede på A-licensuddannelsen i januar 2017 og har nu bestået sin eksamen, hvor han blandt andet forsvarede sin hovedopgave “Sekserens betydning i opbygningsspillet mod en kompakt modstander.”

- Jeg er glad for at have fået A-licens. Det har været et spændende forløb, og jeg har lært en masse. Blandt andet gennem en uges udlandsbesøg i Borussia Mönchengladbach. Forløbet har været meget lærerigt, siger Thomas Augustinussen.

Både cheftræner Morten Wieghorst og assistenttræner Jacob Friis er indehaver af en P-licens, der er den højeste trænerlicens.

Tags på denne nyhed

AaB møder Thisted FC i sidste testkamp

6. januar 2018 kl. 16:26 af Brian Andersen

Ligeledes er det faldet på plads, at den ene af AaB’s to modstandere på den kommende træningslejr i San Roque i Sydspanien bliver bulgarske CSKA Sofia, der efter 20 spillerunder er placeret på en andenplads i den nationale liga.

Med henblik på at årets første udfordring i Alka Superligaen 10. februar i Silkeborg spilles på kunstgræs på Jysk Park, så afvikler AaB også opgøret ugen før mod Thisted FC på tilsvarende underlag.

AaB’s Superligatrup indledte i torsdags træningen, og de fortsatte forberedelser har følgende nøgledatoer:

Fredag 12. januar kl. 19.00 – KMD Cup, indendørsstævne i Brøndby Hallen

Lørdag 13. januar kl. 13.00 – testkamp, Randers FC-AaB (3x30 min)

Lørdag 20. januar kl. 13.00 – testkamp, IFK Göteborg-AaB

23. januar-1. februar – træningslejr i San Roque i Spanien inklusive to testkampe, hvoraf den ene endnu ikke er endeligt fastlagt

25. januar – CSKA Sofia-AaB

Lørdag 3. februar kl. 14.00 – testkamp, AaB-Thisted FC

Lørdag 10. februar kl. 16.00 – 20. spillerunde i Alka Superligaen, Silkeborg I.F.-AaB

AaB TV: Tæt på første træning i 2018

5. januar 2018 kl. 15:50 af Rasmus Estrup

Træningsstart i morgen

4. januar 2018 kl. 13:09 af Rasmus Estrup

Fredag klokken 10.30 starter Hele Nordjyllands Holds første træning i 2018. Første punkt på dagsordenen er fysiske test indendørs, hvorefter træningen fortsætter med bold udendørs.

- Træningen kommer her i starten til at være fysisk, fordi vinteropstarten er den længste, vi har i dansk fodbold. Men samtidig skal vi også allerede fra start lægge på rent spillemæssigt. For med fremrykningen af Alka Superligaen er der alligevel kun er lidt over en måned til første turneringskamp, siger cheftræner Morten Wieghorst, der forventer at truppen møder ind i fin form i morgen.

- Hver spiller har fulgt et individuelt træningsprogram her i pausen, for det er vigtigt, at vi undgår skader her i opstarten. Vi mister for meget, hvis en spiller skal sidde ude i en eller to uger, siger Morten Wieghorst, der som sædvanlig ser frem til træningsstarten.

- Det bliver fedt. Både trænere og spillere glæder sig til at komme i gang igen. Vi har et spændende forår foran os i både Alka Superligaen og DBU Pokalen. Som efteråret skred frem, følte vi os mere og mere konkurrencedygtige, og resultaterne blev mere stabile. Vi håber, at vi nu kan tage næste skridt, så vi kan skabe nogle gode resultater i 2018, siger Morten Wieghorst.

Det foreløbige program for træningsopstarten er som følger:

Fredag den 5. januar kl. 10.30 - træningsstart på Hornevej

Fredag den 12. januar kl. 19.00 - KMD Cup, indendørsstævne i Brøndby Hallen

Lørdag den 13. januar kl. 13.00 - testkamp, Randers FC-AaB (3x30 min)

Lørdag den 20. januar kl. 13.00 - testkamp, IFK Göteborg-AaB

23. januar til 1. februar - træningslejr i San Roque i Spanien inklusive to testkampe mod endnu ukendte modstandere

Lørdag den 3. februar - testkamp mod endnu ukendt modstander.

Lørdag 10. februar kl. 16.00 - Forårspremieren i Alka Superligaen på udebane mod Silkeborg I.F.

Tags på denne nyhed
'