Friis ser frem til underholdende KMD Cup

11. januar 2018 kl. 11:34 af Rasmus Estrup

Når KMD Cup fløjtes i gang i Brøndby Hallen fredag aften kl. 19.00, åbner AaB turneringen mod Boldklubben Frem. Og nordjyderne ser frem til igen at prøve kræfter med indendørs fodbold.

- Primært handler det jo om, at KMD Cup skal være sjov og underholdende, og jeg tror alle fodboldspillere, der har en nogenlunde teknik, synes, at det er sjovt at spille indendørs, og det bliver det også fredag aften, siger assistenttræner Jacob Friis.

Han kommer til at dirigere tropperne fra sidelinjen fredag aften, mens assistenttrænerkollega Thomas Augustinussen er registreret som spiller.

- Jeg er ikke så bekymret for at have ham med. Jeg kan jo heldigvis bare holde ham på bænken, hvis jeg føler, at det er nødvendigt, siger Jacob Friis.

Ved AaB’s seneste deltagelse i et indendørsstævne i Brøndby i 2014 nåede Hele Nordjyllands Hold til finalen, hvor det blev til et nederlag til hjemmeholdet Brøndby I.F. Denne gang er planen at gå hele vejen.

- Vi har valgt nogle spillere, som vi ved er teknisk dygtige. Vi tager af sted for at få en god tur, og når vi er der, kan vi lige så godt vinde hele turneringen, og det tror jeg på, vi kan med dette hold, siger Jacob Friis.

AaB’s trup består udover assistenttræner Thomas Augustinussen af følgende spillere:

Rasmus Thellufsen, Patrick Kristensen, Yann Rolim, Bardhec Bytyqi samt U/19-ligaspillerne Wessam Abou Ali, Oliver Klitten, Mathias Johannesen og Rasmus Prangsgaard.

AaB er i pulje med AGF og Boldklubben Frem. De to bedste fra puljen kvalificerer sig til semifinalerne i KMD Cup. Hele turneringen spilles i løbet af fredag aften og kan ses på TV3+ fra kl. 18.30.

Skal du til Brøndby for at se KMD Cup, kan du læse praktisk information her.

 

Tags på denne nyhed

AaB spiller første kamp ved KMD Cup

10. januar 2018 kl. 11:40 af Brian Andersen

Opgøret mod Valby-klubben har kickoff kl. 19.00, og det samlede kampprogram for KMD Cup er som følger:

Pulje A: AaB – Boldklubben Frem
Pulje B: Næstved Boldklub – Brøndby I.F.
Kvinder: EM13 & Co – Brøndby I.F.
Pulje A: Boldklubben Frem – AGF
Pulje B: OB – Næstved Boldklub
Kvinder: Fortuna Hjørring – EM13 & Co
Pulje A: AGF – AaB
Pulje B: Brøndby I.F. – OB
Showkamp
EM 92 & Co – M/K Folketinget
Semifinaler
Nummer 1 Pulje A – Nummer 2 Pulje B
Nummer 1 Pulje B – Nummer 2 Pulje A

Kvinder: Brøndby I.F. – Fortuna Hjørring
Finale
Vinderne i de to semifinaler
Dommere
Kim Milton Nielsen og Claus Bo Larsen

Spilletiden i showkampen er 2 x 7 minutter; i alle andre kampe 1 x 10 minutter.

Hele stævnet transmitteres fredag aften direkte fra kl. 18.30 på TV3+.

Tags på denne nyhed

Endnu et AaB-talent udtaget til ungdomslandshold

10. januar 2018 kl. 09:49 af Rasmus Estrup

AaB har nu syv unge spillere med på de ungdomslandshold, som 12. januar drager på træningslejr til Cypern. U/17-ligaspiller Malthe Højholt er således også blevet udtaget til U/17-landsholdet, og han har derfor mulighed for at få sin første ungdomslandskamp for Danmark. 

Malthe Højholt er det fjerde AaB-talent i den nuværende U/17-landsholdstrup, da Mathias Ross Jensen, Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen i forvejen var udtaget til truppen, der rejser til Cypern. 

U/19-landsholdet og U/16-landsholdet tager også til Cypern. På U/19-landsholdet er AaB repræsenteret af Lukas Klitten og Anders Bærtelsen, mens Casper Gedsted Hansen holder AaB-fanen højt på U/16-landsholdet. 

Under træningslejren skal de tre landshold også i kamp. Alle tre hold møder Cypern to gange. Første kamp spilles tirsdag 16. januar, og anden kamp spilles torsdag 18. januar. U/19-landsholdet står også til at skulle møde Litauens U/21-landshold torsdag 18. januar. 

Tags på denne nyhed

AaB Fanshop holder lukket i januar

10. januar 2018 kl. 08:11

Således er fanshoppen på Aalborg Portland Park lukket de kommende onsdage, men genåbner igen den 14. februar op til hjemmekampen mod Brøndby I.F. den 18. februar.

I mellemtiden kan du naturligvis fortsat bestille AaB-merchandise på AaB's webshop her på siden.

AaB TV: Blåbjerg forlænger til 2020

9. januar 2018 kl. 12:05 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'