AaB TV: Blåbjerg forlænger til 2020

9. januar 2018 kl. 12:05 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB og Blåbjerg forlænger til 2020

9. januar 2018 kl. 10:04 af Brian Andersen

Jakob Blåbjerg kom allerede som U/13-spiller til AaB fra samarbejdsklubben Vejgaard Boldspilklub.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde glæder sig over aftalen med den på torsdag 23-årige forsvarsspiller. 

- Jakob er en hurtig, forudseende og fysisk stærk spiller, der i efteråret udviklede sig til at være en profil på vores hold.

- Blåbjerg har over en længere periode været stabil i sine præstationer og har den styrke, at han kan operere både i venstre forsvarsside og i midterforsvaret, ligesom han i et forsvarsmæssigt stærkt efterår også har bidraget med tre scoringer offensivt, roser Allan Gaarde.

- Både på og uden for banen er Jakob en fortrinlig repræsentant for vores klub, og også derfor er det glædeligt, at vi har kunnet blive enige om at fortsætte den positive udvikling sammen, siger Allan Gaarde.

Jakob Blåbjerg, der har optrådt på U-landsholdet i samtlige årgange, er noteret for hele 57 U-landskampe – heraf 23 for U/21-landsholdet.

- Jeg er glad og føler mig privilegeret over at få forlænget min kontrakt med AaB, lyder det fra Jakob Blåbjerg.

- AaB har været en del af mit liv i snart ti år, og jeg elsker byen, fansene og klubben, hvor vi har mange gode ting i gang, konstaterer Jakob Blåbjerg.

- Vi har igennem efteråret vist klar fremgang, og jeg er overbevist om, at vi kan løfte os yderligere, hvorfor jeg ser frem til at være en del af et slagkraftigt AaB-hold såvel på kort som på lang sigt, slutter Jakob Blåbjerg.

Jakob Blåbjerg har foreløbig spillet 103 officielle kampe og scoret fire mål for Hele Nordjyllands Hold.

I AaB’s nuværende Superligatrup har 15 ud af 25 spillere – altså 60 procent – spillet ungdomsfodbold i klubben.

Tags på denne nyhed

Reception flyttes midlertidigt på Aalborg Portland Park

8. januar 2018 kl. 12:46


Derfor henviser AaB midlertidigt al henvendelse vedrørende køb af billetter og sæsonkort til Aalborg Portland Park fra tirsdag 9. januar kl. 12.00. 

Receptionen er midlertidigt placeret ved informationslugen på det syd-vestlige hjørne mellem Spar Nord- og A. Enggaard Tribunen. 

 

Receptionen på Hornevej forventes at åbne i medio februar.

Tags på denne nyhed

A-licens til Augustinussen

7. januar 2018 kl. 10:40 af Rasmus Estrup

Thomas Augustinussen, der har været assistenttræner i AaB siden sommeren 2016, har gennemført A-træneruddannelsen og har fået sin A-licens.

Assistenttræneren startede på A-licensuddannelsen i januar 2017 og har nu bestået sin eksamen, hvor han blandt andet forsvarede sin hovedopgave “Sekserens betydning i opbygningsspillet mod en kompakt modstander.”

- Jeg er glad for at have fået A-licens. Det har været et spændende forløb, og jeg har lært en masse. Blandt andet gennem en uges udlandsbesøg i Borussia Mönchengladbach. Forløbet har været meget lærerigt, siger Thomas Augustinussen.

Både cheftræner Morten Wieghorst og assistenttræner Jacob Friis er indehaver af en P-licens, der er den højeste trænerlicens.

Tags på denne nyhed

AaB møder Thisted FC i sidste testkamp

6. januar 2018 kl. 16:26 af Brian Andersen

Ligeledes er det faldet på plads, at den ene af AaB’s to modstandere på den kommende træningslejr i San Roque i Sydspanien bliver bulgarske CSKA Sofia, der efter 20 spillerunder er placeret på en andenplads i den nationale liga.

Med henblik på at årets første udfordring i Alka Superligaen 10. februar i Silkeborg spilles på kunstgræs på Jysk Park, så afvikler AaB også opgøret ugen før mod Thisted FC på tilsvarende underlag.

AaB’s Superligatrup indledte i torsdags træningen, og de fortsatte forberedelser har følgende nøgledatoer:

Fredag 12. januar kl. 19.00 – KMD Cup, indendørsstævne i Brøndby Hallen

Lørdag 13. januar kl. 13.00 – testkamp, Randers FC-AaB (3x30 min)

Lørdag 20. januar kl. 13.00 – testkamp, IFK Göteborg-AaB

23. januar-1. februar – træningslejr i San Roque i Spanien inklusive to testkampe, hvoraf den ene endnu ikke er endeligt fastlagt

25. januar – CSKA Sofia-AaB

Lørdag 3. februar kl. 14.00 – testkamp, AaB-Thisted FC

Lørdag 10. februar kl. 16.00 – 20. spillerunde i Alka Superligaen, Silkeborg I.F.-AaB