AaB’s opstilling mod Shonan Bellmare

26. januar 2018 kl. 13:10 af Brian Andersen

AaB’s 11 mand i startformationen bliver som følger:

Jacob Rinne

Kristoffer Pallesen – Jores Okore – Kasper Pedersen – Jakob Blåbjerg

Pavol Safranko – Magnus Christensen – Rasmus Würtz – Oliver Abildgaard – Rasmus Thellufsen

Jannik Pohl

Med undtagelse af de i Aalborg tilbageblevne Jakob Ahlmann og Marco Ramkilde er alle øvrige spillere til rådighed.

Opgøret sættes i gang kl. 16.00 på Ayala Polo Club i San Roque, og livetweets kan følges på AaB’s officielle Twitterkonto, ligesom der efterfølgende kan ses sammendrag og reaktioner på alle AaB’s  medieplatforme.

AaB A/S politianmeldt for overtrædelse af Markedsmisbrugs-forordningen

26. januar 2018 kl. 12:57 af Brian Andersen

Finanstilsynet sammenfatter sagen således:

https://www.finanstilsynet.dk/da/Tilsyn/Tilsynsreaktioner/Politianmeldelse/2018/AaB-260118

AaB har gennem et halvt år været i dialog med Finanstilsynet, og AaB har brugt betydelige interne og eksterne ressourcer på sagen.

Det er AaB’s og klubbens juridiske rådgiveres klare opfattelse at AaB nøje har fulgt de retningslinjer for spillertransfers, som Finanstilsynet har kommunikeret til børsnoterede fodboldklubber i 2012, og at der på den baggrund ikke er sket en overtrædelse af Markedsmisbrugsforordningen.

Finanstilsynet har efter AaB’s og klubbens juridiske rådgiveres vurdering anlagt en ny fortolkning af børsnoterede udstederes forpligtelser i forbindelse med spillertransfers, som AaB på ingen måde kunne have været bekendt med i forbindelse med salget af Christian Bassogog. AaB vurderer, at Finanstilsynets fortolkning er i strid med Markedsmisbrugsforordningen.

AaB erkender, at der er konstateret mindre og ubetydelige formelle mangler ved AaB’s insiderlister. Disse mangler har dokumenteret ikke haft nogen betydning i denne sag.

AaB vil nu samarbejde med politiet med henblik på at få berigtiget forholdet.

AaB foran tredjesidste test

25. januar 2018 kl. 18:52 af Brian Andersen

Efter sejre i årets første to testkampe mod henholdsvis Randers FC (1-0) og IFK Göteborg (3-1) ser cheftræner Morten Wieghorst frem til den første duel under træningsopholdet i San Roque i Sydspanien – blot otte-ti kilometer fra Gibraltar:

- Vi har allerede haft en række gode træningspas hernede, og nu bliver det spændende at møde en modstander med et helt anderledes udtryk, end vi er vant til.

- Jeg forventer, at vi kommer til at stå over for nogle atletiske spillere med stor løbekapacitet, og selvom vi har kigget lidt video af dem, så kan vi ikke være helt sikre på, hvordan de formationsmæssigt stiller op, og det er kun god læring for os alle – både trænere og spillere, påpeger Morten Wieghorst.

- For vores eget vedkommende handler kampen i morgen om, at vi til stadighed forbedrer os i alle spillets faser: vi skal have styr på de forskellige pressituationer, vi skal blive endnu dygtigere til at skabe chancer, og vi skal være svære at spille igennem, opremser Morten Wieghorst som nogle af parametrene inden morgendagens opgør på det perfekte græstæppe i Ayala Polo Club, hvor AaB’s daglige træning er henlagt til.

Ved torsdagens træningspas stod kun anfører Rasmus Würtz og Nikolaj Lyngø delvist over, mens alle andre inklusive den islandske gæstespiller Felix Örn Fridriksson og U/19 Ligatvillingerne Oliver og Lukas Klitten deltog.

Fredagens kamp mod Shonan Bellmare har kickoff kl. 16.00.

AaB TV: Pallesen om træningslejren

24. januar 2018 kl. 18:51 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018

24. januar 2018 kl. 09:21

Hele Nordjyllands Håndsrækning doneres halvårligt ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland, og siden oprettelsen har AaB doneret til seks gode formål i Region Nordjylland:

 

Børn i sorg - Sorggrupperne i Aars - efterår 2017 - 109.850 kr.

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 32.249 kr.

Broen Aalborg - efterår 2016 - 69.093 kr.

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr.

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr.

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr.

 

Nu skal der findes en modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018, og dit projekt, behandlingscenter, værested, forening eller noget helt andet kan også komme i betragtning. Kun fantasien sætter grænser, så længe der er tale om et nordjysk formål, som hverken har kommerciel eller politisk karakter.

Ønsker du at søge, eller kender du en forening, organisation eller et andet formål, der kunne have fordel af at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning, så er det nu, muligheden er åben. Klik på knappen herunder for at gå til ansøgningsskemaet.

Ansøgningsfristen for Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018 er 1. februar.

Om Hele Nordjyllands Håndsrækning

AaB og Spar Nord Fonden donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Alka Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park til et godt formål i Region Nordjylland. 

Pengene vil halvårligt blive doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland.

Der kan være tale om foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Mads Aagaard, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, administrerende direktør i AaB Stephan Schors og presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen vil blandt de indkomne ansøgninger udvælge tre af disse, som herefter kommer til afstemning her på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning offentliggøres umiddelbart før forårets første hjemmekamp i Alka Superligaen mod Brøndby I.F. den 18. februar.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:    

Børn i sorg - Sorggrupperne i Aars - efterår 2017 - 109.850 kr.

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 32.249 kr.  

Broen Aalborg - efterår 2016 - 69.093 kr.  

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr.  

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr.  

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr.

Tags på denne nyhed
'