AaB TV: Indvielse af AaB Pubben

20. februar 2018 kl. 12:12 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Underholdende reserveligakamp slutter 0-0

19. februar 2018 kl. 16:21 af Rasmus Estrup

Det startede, som det sluttede, da AaB og FC Midtjylland tørnede sammen i årets første puljekamp i Reserveligaen mandag eftermiddag. Men de 90 minutters fodbold på AaB's kunstgræsbane var mere underholdende, end resultatet antyder. 

Allerede efter to minutter fik midtjyderne tilkendt et straffespark. AaB's amerikanske målmand Michael Lansing var dog klar på stregen og fik med den ene hånd reddet straffesparket. 

AaB-målmanden måtte flere gange i kampen agere redningsmand på stregen. FC Midtjylland fik sågar også bolden over stregen efter 20 minutter, men der blev dømt offside i sekvensen. Midt i anden halvleg diskede Michael Lansing op med endnu en god redningsaktion, da han leverede en flot fodparade på en midtjysk friløber. 

Men AaB havde også sine chancer i den anden ende. Blandt andet kom Wessam Abou Ali frem til et par friløbere, som FC Midtjyllands målmand Bill Hamid reddede. Han tog sig blandt andet også kærligt af et landskudsforsøg fra Jakob Ahlmann, et langskudforsøg fra Kasper Risgård og en Pavol Safranko-afslutning efter et godt gennemspillet AaB-angreb. Kort før tid fik indskiftede Anders Harpøth Østergaard en god mulighed for at score et sejrsmål, men på en friløber missede han afslutningen. 

- Det var en rigtig, rigtig god reserveligakamp, der blev spillet på et fint niveau, og vi fik alle vores spillere op i et højt tempo mod en dygtig modstander. Det er længe siden, reserveholdet har været prøvet af i så højt et tempo, siger assistenttræner Jacob Friis, der sammen med udviklingschef Poul Erik Andreasen havde placeret Oliver Abildgaard i det centrale forsvar ved siden af Nikolaj Lyngø. 

- Vi var udfordret af at have mange Alka Superligaspillere, der skulle i kamp, så der var nogle, der skulle spille på lidt uvante positioner. Men jeg må tage hatten af for Oliver, som leverede en fremragende indsats, siger Jacob Friis, der stillede op med følgende opstilling: 

Michael Lansing
Patrick Kristensen, Nikolaj Lyngø, Oliver Abildgaard, Jakob Ahlmann
Wessam Abou Ali, Kasper Risgård, Robert Kakeeto, Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen
Pavol Safranko

Med et kvarters tid tilbage blev Pavol Safranko og Rasmus Thellufsen udskiftet og erstattet af Danmarksseriespiller Anders Harpøth Østergaard og U/19-ligaspiller Oliver Klitten. 

AaB's næste kamp i Reserveligaen spilles 27. marts hjemme mod Lyngby Boldklub. 

Tags på denne nyhed

Casper Gedsted Hansen med i målrig U/16-landskamp

19. februar 2018 kl. 13:39 af Rasmus Estrup

Efter et nederlag til England i første kamp ved UEFA Development-turneringen i England, skulle det danske U/16-landshold forsøge at rejse sig i fredags, da Skotland stod på den anden side. 

AaB-talentet Casper Gedsted Hansen (nr. 10) var ligesom mod englænderne i startopstillingen for Danmark. AaB-spilleren spillede hele første halvleg, men blev udskiftet ved pausen ved stillingen 1-1. Kampen endte 3-3, og Danmark vandt efterfølgende straffesparkskonkurrencen. 

U/16-landsholdets sidste kamp ved UEFA Development-turneringen blev spillet mandag, men Casper Gedsted Hansen kom ikke på banen i kampen, hvor Danmark trods en føring på 3-1 spillede 3-3 mod Spanien. Igen skulle der dog findes en vinder gennem en straffesparkskonkurrence, og igen vandt Danmark dysten fra 11-meterpletten. 

Casper Gedsted Hansen har med de to optrædener ved turneringen i England optrådt seks gange for det danske U/16-landshold. 

Tags på denne nyhed

Reserveholdet møder FC Midtjylland hjemme

19. februar 2018 kl. 10:18 af Rasmus Estrup

I dag indleder AaB forårets udgave af Reserveligaen. Det sker, når AaB's reservehold møder FC Midtjyllands reservehold kl. 14.00 på kunstgræsbanen på Hornevej. 

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har udtaget følgende spillere til kampen: 

Michael Lansing, Patrick Kristensen, Nikolaj Lyngø, Jakob Ahlmann, Oliver Abildgaard, Robert Kakeeto, Magnus Christensen, Kasper Risgård, Rasmus Thellufsen, Pavol Safranko og Wessam Abou Ali, samt Danmarksseriespiller Anders Harpøth Østergaard og U/19-ligaspillerne Anders Bærtelsen, Mathias Johannesen og Oliver Klitten. 

Der er som nævnt kampstart kl. 14.00, og det er selvfølgelig gratis at overvære kampen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Brøndby I.F.

19. februar 2018 kl. 07:47 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed