Onsdag er sidste frist for julegaver

14. december 2018 kl. 08:21

Har du endnu ikke bestilt dine julegaver på AaB's webshop, så er onsdag 19. december kl. 12.00 sidste frist for at gøre dette, såfremt du gerne vil modtage din ordre inden 24. december.

Ordrer der indløber efter dette tidspunkt vil naturligvis også blive afsendt hurtigst muligt, men det kan ikke længere garanteres, at disse når frem inden jul.

Tags på denne nyhed

AaB slutter året i Odense

13. december 2018 kl. 16:32 af Brian Andersen

OB har efter en pointmæssig tøvende indledning på sæsonen spillet sig op på Superligaens fjerdeplads – to point foran AaB.

Til gengæld har AaB blot tabt en enkelt af sæsonens foreløbige ti udekampe, og en opfølgning på den seneste gevinst i Esbjerg er naturligvis målsætningen i morgen aften.

- Set over de seneste par måneder møder vi et særdeles formstærkt OB-hold, og den del har vi selvfølgelig respekt for, siger AaB-cheftræner Jacob Friis.

- Vores fokus er dog på vores egen præstation, og her har vi i ugen fortsat arbejdet med at blive mere angrebsivrige, hvilket allerede har udmøntet sig i mange skabte chancer og seks scoringer i vores to seneste kampe, konstaterer Jacob Friis.

- Samtidig arbejder vi med, at vi med fremadrettet forsvarsspil også gerne vil tage initiativet, når vi ikke er på bolden, så vi blandt andet ikke kommer til at stå så lavt, som vi gjorde med vores ti mand i anden halvleg af kampen i søndags mod AC Horsens.

- OB har et rigtig fint hold, men omvendt har vi også kvaliteterne, som med en sammenhængende og aggressiv indsats kan skaffe tre point, bedyrer Jacob Friis, der efter torsdagens træningspas har udtaget følgende 19 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 24 Mathias Ross, 27 Oliver Abildgaard, 30 Wessam Abou Ali, 32 Kasper Pedersen samt U/19 Ligaspillerne Lukas Klitten, Oliver Klitten og Anders Bærtelsen.

Jakob Ahlmann og Jores Okore har karantæne, mens Jakob Blåbjerg, Kristoffer Pallesen, Frederik Børsting, Bardhec Bytyqi og Marco Ramkilde ligeledes alle er ukampdygtige.

Tags på denne nyhed

AaB-talent skal på træningslejr med U/16-landsholdet

13. december 2018 kl. 13:18 af Rasmus Estrup

Fra 11. januar til 18. januar skal Christoffer Ravn Jensen fra AaB Talent til Cypern med det danske U/16-landshold. På træningslejren venter to kampe mod det cypriotiske ungdomslandshold. 

Første kamp spilles 15. januar, og 17. januar følger endnu et opgør mod Cypern. 

Christoffer Ravn Jensen har indtil videre spillet fire ungdomslandskampe for Danmark. 

Tags på denne nyhed

Fire sejre var ikke nok til eSuperliga Playoffs

13. december 2018 kl. 08:58 af Rasmus Estrup

En sejrsrig uge med fire sejre i træk i sidste uge af eSuperliagens grundspil var desværre ikke nok til at AaB kunne kvalificere sig til eSuperliga Playoffs i Forum på mandag. 

Inden ugen lå AaB på en 13. plads i eSuperligaen og havde syv point op til ottendepladsen, der giver en plads ved finalestævnet på mandag. Dermed var det noget af et bjerg, AaB i denne uge skulle bestige. 

AaB-spillerne nåede næsten til tops på bjerget, men da de sidste skridt skulle tages blev modstanden for stor, og AaB endte lige akkurat uden for slutspillet, og dermed endte sæsonen for AaB i går. 

I ugens første kamp mod AC Horsens storspillede kaptajn Daniel "Shoppen" Mogensen og vandt første duel 4-1 over Ralle. Trods et føringsmål af Anders "Hansi" Hansen tabte AaB-spilleren returopgøret med 2-1 til Legind. Dermed tog AaB en samlet sejr i mandagskampen på 5-3. 

Se højdepunkter til højre. 

Tirsdagens første kamp blev spillet mod Hobro I.K., og her tabte Hansi første duel med 2-0 på hjemmebane til Lynge.

Dermed skulle Shoppen hive en stor præstation op af hatten, og AaB-kaptajnen leverede i højeste grad. Allerede inden pausen var Shoppen foran med 5-1 over Bech og ved slutfløjt var stillingen 6-3 til AaB, og dermed vandt AaB samlet set 6-5. 

 Se højdepunkter til venstre. 

Ugens tredje kamp ventede tirsdag aften, hvor AaB sad over for OB. Igen lagde Hansi ud på hjemmebane, og AaB-spilleren førte indtil et kvarter før tid med 1-0. Desværre scorede Baekkelund to mål mod slutningen og tog første stik 2-1.

I returopgøret ventede en dramatisk kamp mellem Shoppen og KegleKongen. Kampen bølgede frem og tilbage, og KegleKongen bragte OB foran både 1-0 og 2-1, men begge gange kom Shoppen tilbage i opgøret.

Efter 82 minutter sendte Shoppen AaB på sejrskurs med scoringen til 3-2, men KegleKongen slog resolut tilbage med en udligning lige efter. Shoppen gav bolden og løb direkte ned mod OB-målet og scorede sejrsmålet til 4-3. Den samlede stilling var derfor 5-5, men på reglen om udebanemål tog AaB de tre point.

Se højdepunkter til højre. 

Med tre sejre i træk - og en kaptajn i Shoppen, der toppede eSuperligaens Power Ranking efter tirsdag, levede håbet om en plads i slutspillet stadigvæk ved indgangen til sidstedagen, hvor 14. runde og 15. runde ventede.

Også her kom AaB godt fra land. I den tidlige kamp mod Lyngby Boldklub storspillede Shoppen endnu engang, og han besejrede Aldin med hele 7-2.

Derfor var det blot en formsag for Hansi at køre den samlede sejr hjem, og med et nederlag på kun 1-0 til Kaalby lykkedes det at tage en samlet sejr på 7-3. 

Se højdepunkter til venstre. 

Før sidste runde var AaB to point efter en plads i eSuperligaens Playoff, og dermed var en sejr kravet for at have muligheden for en plads ved finalestævnet i Forum. Modstanderen var dog en af storfavoritterne, Brøndby I.F.

Hansi spillede første duel mod Dingo, og med en scoring til allersidst hentede AaB-spilleren et uafgjort resultat, 1-1.

Dermed levede håbet før Shoppens sidste kamp mod Fredberg. Brøndby-spilleren var desværre i hopla og førte ved pausen 3-0. Det tvang Shoppen til at satse, hvilket kostede i modsatte ende og Shoppen tabte 5-1. 

Dermed blev det lige akkurat ikke til AaB-deltagelse ved eSuperliagens Playoff, der spilles på mandag i Forum. 

Se højdepunkter til højre. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ønskeland modtager 108.652 kr.

12. december 2018 kl. 15:30 af Rasmus Estrup

Kasper Kusk og Marco Ramkilde har i denne uge været forbi Ønskeland på Øland for at overrække AaB's pris Hele Nordjyllands Håndsrækning til Ønskeland. 

Sammen donerer AaB og Spar Nord Fonden 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til gode formål. I dette efterår er pengene gået ubeskåret til Ønskeland, som hjælper sårbare børn og unge. 

I dette tv-indslag fra AaB TV kan du se hvordan det gik til ved overrækkelsen og høre fra Ønskelands centerleder, Anne Tabor, AaB-spillerne Kasper Kusk og Marco Ramkilde samt direktør i Spar Nord Fonden, Steffen Nørgaard. 

'