Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen bliver assistenttrænere i AaB

21. december 2018 kl. 16:30 af Rasmus Estrup

AaB’s cheftræner Jacob Friis får to assistenttrænere knyttet til trænerstaben. AaB’s nuværende U/19-ligatræner Lasse Stensgaard træder ind som assistenttræner sæsonen ud, mens den tidligere AaB-spiller Allan K. Jepsen træder ind som permanent assistenttræner. Begge tiltræder pr. 1. januar 2019.

Det har været vigtigt for os, at vi hurtigt kunne få skabt det bedst mulige hold omkring Jacob (Friis, red), så han har de rette muligheder for at lykkes og skabe succes til klubben. Det er jeg sikker på, at vi har fået nu med tilføjelsen af Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen, som begge er trænere, Jacob har været med til at pege på, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

Lasse og Allan bliver en del af en meget kompetent trænerstab med cheftræner Jacob Friis, målmandstræner Poul Buus, fysisk træner Ashley Tootle og udviklingschef Poul Erik Andreasen, som alle står klar til at påbegynde træningen 7. januar, siger Allan Gaarde.

35-årige Lasse Stensgaard, der afslutter sin P-licens til sommer, har siden oktober 2016 været U/19-ligatræner i AaB. I de seneste tre kampe har han fungeret som assistenttræner for Jacob Friis, og den rolle udfylder han resten af denne sæson. 

Lasse arbejder godt sammen med Jacob, den øvrige trænerstab og spillerne. Han kender klubben indgående og har efter ønske fra Jacob valgt at hjælpe klubben ved at træde til som assistenttræner resten af sæsonen. Derefter er det planen, at han igen indtager rollen som U/19-ligatræner, hvor han er meget vigtig for vores klub, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

Jeg er rigtig glad for at være U/19-ligatræner, men de seneste tre uger, hvor jeg har arbejdet med Superligatruppen, har også været rigtig spændende. Derfor glæder jeg mig til at prøve kræfter med fodbold på landets øverste hylde i et halvt år, hvorefter jeg med ny erfaring vender tilbage til U/19-ligatruppen, siger Lasse Stensgaard.

41-årige Allan K. Jepsen træder ind i trænerstaben som permanent assistenttræner. Den tidligere AaB-spiller opnåede 199 kampe for AaB fra 2000 til 2006, hvor han blev solgt til norske Vålerenga. 

Han lagde støvlerne på hylden i 2011, og to år senere begyndte han som ungdomstræner i AGF og blev senere tilknyttet Superligatruppen i samme klub. Han har senest været A+ træner i AGF og afslutter ligesom Lasse Stensgaard sin P-licens til sommer.

Det har været vigtigt for os at få en træner, som har erfaring fra en Superligaklub og har en god forståelse for spillernes hverdag. Begge kompetencer besidder Allan blandt andet. Derudover er han en yderst professionel, ambitiøs og hårdtarbejdende træner. Han er en person, vi glæder os til at få tilbage til AaB, siger Allan Gaarde.

Jeg glæder mig helt vildt til at vende tilbage til AaB, hvor jeg som spiller havde mange gode år. Jeg har haft nogle gode samtaler med Jacob og Allan, og jeg ved at der er gode folk i og omkring klubben, siger Allan K. Jepsen.

Lasse Stensgaards rolle som U/19-ligatræner bliver for den resterende del af sæsonen overtaget af den nuværende U/17-ligatræner David Olsen. Nikolaj Hørby, der hidtil har stået i spidsen for AaB’s U/15-hold, bliver U/17-ligatræner sæsonen ud. Efter sæsonen er planen, at ungdomstrænerne vender tilbage til deres hidtidige trænerroller.

Forårspremiere for AaB 10. februar

20. december 2018 kl. 15:00 af Brian Andersen

AaB’s opdaterede kampprogram i både Superligaen og Sydbank Pokalen er dermed som følger:

Superligaen, 21. spillerunde – Søndag 10. februar 2019 kl. 14.00 – AaB-Randers FC

22. runde – Mandag 18. februar kl. 19.00 – FC Midtjylland-AaB

23. runde – Fredag 22. februar kl. 19.00 – AaB-SønderjyskE

24. runde – Fredag 1. marts kl. 19.00 – AaB-Hobro I.K.

25. runde – Søndag 10. marts kl. 18.00 – Brøndby I.F.-AaB

Sydbank Pokalen, kvartfinale – Torsdag 14. marts kl. 18.00 – Næstved Boldklub-AaB

Superligaen, 26. runde – Søndag 17. marts kl. 17.00 – AaB-AGF

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer i Gruppespillet om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå playoff om nedrykning.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, og ansøgningsfristen til at modtage AaB’s pris for foråret 2019 er 22. januar

Køb i forsalg din billet til den kommende hjemmekamp mod Randers FC eller køb sæsonkortabonnement her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i december

19. december 2018 kl. 13:30 af Rasmus Estrup

Kasper Kusks udlignende scoring til 1-1 på udebane mod OB 14. december er af AaB's fans blevet kåret til månedens mål. 

Scoringen, som du kan gense i videoen øverst, fik 71 procent af fansenes stemmer. Nærmeste konkurrent var Kasper Kusks mål til 2-2 mod AC Horsens, som fik 25 procent af stemmerne. 

AaB takker alle, der deltog i konkurrencen. Blandt alle der deltog er der trukket lod om en AaB-tyr og Kasper Kusks kampbrugte håndsrækningstrøje. Vinderen af præmien blev Martin, som kontaktes direkte af AaB over mail. 

Tags på denne nyhed

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019

18. december 2018 kl. 15:33 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Nu skal der findes en modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019, og ønsker du at søge, eller kender du en forening, organisation eller et andet formål, der kunne have fordel af at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning, så er det nu, muligheden er åben. Klik på knappen herunder for at gå til ansøgningsskemaet.

Ansøgningsfristen for Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019 er 22. januar.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen og centerleder af Ønskeland Anne Madsen Tabor vil blandt de indkomne ansøgninger udvælge tre af disse, som herefter kommer til afstemning her på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019 forventes offentliggjort i dagene op til forårets første hjemmekamp, der spilles mod Randers FC. Datoen for kampen ligger endnu ikke fast, men kampen spilles mellem fredag 8. februar og mandag 11. februar. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

Ønskeland - efterår 2018 - 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31. 249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

Bestil julegaver fra AaB Webshop senest i morgen

18. december 2018 kl. 12:32 af Martin Stigaard Skammelsen

Har du endnu ikke bestilt dine julegaver på AaB Webshop, så er i morgen, onsdag, kl. 12.00 sidste frist for at gøre dette, såfremt du gerne vil modtage din ordre inden 24. december.

Ordrer der indløber efter dette tidspunkt, vil naturligvis også blive afsendt hurtigst muligt, men det kan ikke længere garanteres, at disse når frem inden jul.

'