Friis fortsætter som cheftræner i AaB

10. december 2018 kl. 23:10 af Brian Andersen

Jacob Friis overtog 26. november midlertidigt rollen som cheftræner i AaB, og begge parter ser det som en god løsning, at aftalen i første omgang er forlænget et halvt år.

Jacob Friis, der med sin P-licens har den højest mulige træneruddannelse i Danmark, ser frem til udfordringen i den klub, som han bortset fra to år som assistent i Mexico har været en del af siden, han var fire år:

- Jeg er beæret, stolt og ydmyg over, at AaB nu peger på mig som permanent cheftræner, og jeg vil gøre alt for at leve op til klubbens tillid.

- Jeg har en tro på, at det vigtigste for mig bliver at bevare mig selv som person, og det er i hvert fald ud fra den recept, at jeg altid har arbejdet som træner, siger Jacob Friis.

- Det er selvfølgelig afgørende, at vi vinder nogle fodboldkampe og derigennem opfylder vores ambitioner og målsætninger, og samtidig skal vi gerne have genskabt glæden ved at komme på Aalborg Portland Park og se et veloplagt AaB-hold.

- Naturligvis vil jeg tilføre mine egne input, men jeg vægter også sammenspillet med en kompetent stab højt, så vi kan samarbejde, men også give hinanden modspil, så vi hele tiden kan udvikle os i positiv retning, konstaterer Jacob Friis og tilføjer om kontraktlængden:

- Jeg er ikke i tvivl om, om jeg kan varetage opgaven, men det er vigtigt for mig at mærke efter, om dette skal være min fremtidige rolle, og det har jeg nu nogle måneder til at blive endeligt afklaret med. Optimalt set er de kommende måneder blot begyndelsen på en lang periode som cheftræner i AaB.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde supplerer:

- Vi er bevidste om, at vi i Jacob Friis har et af landets største trænertalenter, og derfor har vi også relativt hurtigt sporet os ind på, at tiden er kommet til at give Jacob chancen med det fulde ansvar for vores Superligatrup, og vi er enige om, at et halvt år som udgangspunkt er et fornuftigt tidsperspektiv at evaluere på baggrund af.

- Jacob har arbejdet sig op fra ungdomsrækkerne og kender vores klub og vores kultur indgående, herunder i sagens natur arbejdet i AaB Talent, ligesom hans fodboldfaglighed er velkendt – også uden for vores klub, siger Allan Gaarde.

- Ikke mindst kender Friis indgående tilgangen til vores spilfilosofi i AaB, og samtidig indeholder Jacob menneskelige egenskaber, der flugter med vores værdier og kommer til udtryk i hans mandskabsbehandling, slutter Allan Gaarde.

Næste opgave for Jacob Friis og AaB er udekampen fredag aften mod OB.

Tags på denne nyhed

Ahlmann og Okore ude af OB-kamp

10. december 2018 kl. 14:17 af Brian Andersen

Med henholdsvis et gult kort og to gule kort – og dermed rødt – passerede begge spillere respektive karantænegrænser, hvilket betyder, at Jakob Ahlmann må undvære dysten i Odense.

Det samme må som nævnt også Jores Okore, der ligeledes har karantæne i AaB’s første kamp i 2019 mod Randers FC.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Odense!

10. december 2018 kl. 11:38 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Nature Energy Park           
Kapacitet: 15.790
Placering udebaneafsnit: 3F tribunen   
Indgang udebaneafsnit: D1 - Gæstesupport. Portene åbnes en time før kampstart.

Billetpriser i forsalg
Børn u/14: 60,-
Voksen: 80,-
Pensionist: 60,- 
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag
Børn u/14: 100,-
Voksen: 120,-
Pensionist: 100,-

Transport til og fra Nature Energy Park

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer ligeledes bus til kampen. Se mere på www.facebook.com/Vesttribunen.

Kør selv:
Højstrupvej 7B, 5200 Odense

Nature Energy Park er kontantløst
Der tages ikke mod kontanter, men derimod betalingskort, mobilepay eller OB Pay. OB Pay er et en løsning, hvor man kan erhverve et kort til en værdi af 100 kr. Ved køb at et OB Pay-kort skal et engangsgebyr af 10 kr. blive opkrævet.

Få flere informationer om udebaneafsnittet her

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for jeres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-AC Horsens

10. december 2018 kl. 07:47 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af AaB's målrige nederlag til AC Horsens 9. december 2018. 

AaB tabte 4-2 i assistenttræner Thomas Augustinussens afskedskamp på Aalborg Portland Park. Nordjyderne kom ellers i front 1-0 efter en scoring fra Tom van Weert efter 12 minutter. 

24 minutter inde i kampen udlignede Kasper Junker til 1-1, og to minutter senere scorede Oliver Drost på straffespark til 2-1. 

Efter 32 minutter udlignede Kasper Kusk til 2-2 efter flot forarbejde af Jakob Ahlmann. 

Lige inden pausen viste dommer Sandi Putros det andet gule kort til AaB-anfører Jores Okore, som dermed blev vist ud. 

AaB spillede derfor med en mand i undertal i hele anden halvleg, og med en halv time tilbage scorede Michael Lumb til 3-2 for gæsterne. I de døende minutter lukkede Lasse Kryger opgøret med en scoring til 4-2 efter en friløber. 

Tags på denne nyhed