AaB TV: Nytårshilsen fra AaB

31. december 2018 kl. 09:35 af Rasmus Estrup

Tom van Weert og Michael Lansing bliver hele tiden bedre og bedre til dansk.

Derfor står de to AaB-spillere bag årets nytårshilsen fra Hele Nordjyllands Hold - på dansk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fraklip fra 2018

30. december 2018 kl. 12:12 af Rasmus Estrup

Når kameraet ruller, er det ikke altid, at det går helt efter planen. Derfor er der en masse optagelser, der ikke kommer med i de endelige AaB TV-indslag. 

I videoen ovenfor har vi samlet en række fraklip fra året, der er gået. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Efteråret for U/19 og U/17

29. december 2018 kl. 12:33 af Rasmus Estrup

Året lakker mod sin ende, og det er på tide at samle op på efterårssæsonen for U/19-ligaholdet og U/17-ligaholdet. 

U/19-ligaholdet sluttede året af med at vinde Baltic Sea Cup, en international U/21-turnering, og Lasse Stengaards tropper overvintrer på andenpladsen i U/19 Ligaen. 

I U/17 Ligaen er der blevet kæmpet hårdt for pointene, og AaB ligger i vinterpausen på en 12. plads i U/17 Ligaen. 

Hør om efteråret fra den nu tidligere U/19-ligatræner Lasse Stensgaard, den tidligere U/17-ligatræner David Olsen, U/19-ligaspiller Malthe Højholt og U/17-ligaspiller Casper Gedsted Hansen i tv-indslaget øverst eller på Facebook her. 

Tags på denne nyhed

Se AaB-truppen til KMD Cup

27. december 2018 kl. 12:27 af Rasmus Estrup

Fredag 11. januar kl. 19.00 spilles KMD Cup 2019, hvor AaB dyster mod AGF, Brøndby I.F., OB og Vejle Boldklub dyster i indendørsfodbold. 

Cheftræner Jacob Friis har valgt at stille med følgende spillere til KMD Cup 2019: 

2 Patrick Kristensen, 10 Lucas Andersen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 22 Michael Lansing, 30 Wessam Abou Ali og 32 Kasper Pedersen. 

Det forventes, at nogle U/19-ligaspillere også træder ind i truppen. Hvem det bliver, ligger først fast i dagene op til turneringen. 

Tags på denne nyhed

Shoppen: eSuperligaen var en mega fed oplevelse

26. december 2018 kl. 14:10 af Rasmus Estrup

Uge efter uge har Daniel "Shoppen" Mogensen, Anders "Hansi" Hansen og Asger Aagaard fra AaB's eSuperligahold duelleret på eSuperliga-scenen mod de bedste danske FIFA-spillere om mandagen og tirsdagen. 

Kampene er blevet spillet i et publikumsfyldt studie i København, og de er blevet vist live. Online på Dplay og på tv hos Canal 9. 

- Det har været et mega fedt koncept. Jeg har spillet kompetitivt i tre år, men det har aldrig været vist live på tv, så det har været en mega fed oplevelse. Men det var ærgerligt, at vi lige præcis ikke kom med i top 8, siger AaB's kaptajn Daniel "Shoppen" Mogensen.

Et nederlag til de senere eSuperliga-mestre, Brøndby I.F., i grundspillets sidste runde blev stopklodsen for AaB's eSuperligahold, der endte på en samlet 10. plads - to point efter blandt andre Silkeborg I.F. og FC Midtjylland, der snuppede syvendepladsen og ottendepladsen, som gav adgang til eSuperliga Playoffs i Forum.  

Med en uge tilbage af grundspillet så det ud til, at AaB havde udspillet sin chance for en plads ved finalestævnet. AaB lå på 13. pladsen og havde syv point op til en slutspilsplads. Men de fire første kampe i den sidste uge endte alle med AaB-sejre, og dermed levede håbet før sidste opgør mod Brøndby I.F. 

- Vi vidste, at Brøndby I.F. ikke havde noget at spille for, for de var allerede kvalificeret til finalerne i Forum. Hansi fik også et stærkt resultat i første kamp med 1-1 mod Dingo, men jeg fik en svær start mod Fredberg og kom bagud 3-0. Det tvang mig til at satse, og jeg begik nogle fejl, der gjorde udsvinget, siger Shoppen, der tabte sin kamp 5-1. 

Op til den kamp var det ellers gået forrygende for Shoppen, der også toppede eSuperligaens Power Ranking og havde snuppet seks personlige sejre i træk. Han var inden kampen også kravlet fra en 13. plads til på en andenplads på topscorerlisten i løbet af den sidste uge. 

- Jeg skulle lige vænne mig til setuppet i starten, men som turneringen skred frem, fik jeg vist det spil, jeg ved, jeg kan levere, og mod slutningen fandt jeg ind i en rigtig god rytme, siger Shoppen, der mest af alt nød at have en holdkammerat ved sin side under kampene. 

- Det er rigtig fedt, at man spiller på et hold. Det skaber en holdånd og et fællesskab, fordi det er holdpræstationen, der er afgørende. Hvis der kommer en ny sæson af eSuperligaen, vil vi også gerne træne mere sammen som et hold, og denne gang skal vi ende i top 8. Det er jeg også sikker på, at vi kan, siger AaB-kaptajnen.

Undervejs i turneringen leverede AaB-spillerne også nogle flotte individuelle præstationer. Aagaard lagde for eksempel ud med i sin første kamp at spille uafgjort mod den tidligere verdensmester Agge. Shoppen tog præstationen skridtet videre og besejrede en anden tidligere verdensmester, Al-Bacha. Og samlet set fik AaB blandt andet uafgjort mod finalisterne fra Vejle Boldklub.

- Topniveauet i Danmark er tårnhøjt. Vi havde jo to tidligere verdensmestre med i turneringen, men som vi kunne se, kunne de også tabe. FC København var i mit hoved kæmpe favoritter til at vinde det hele, men de tabte til Vejle Boldklub i semifinalen. Så det viser også, at niveauet var meget jævnbyrdigt, siger Shoppen. 

Tags på denne nyhed