AaB TV: Julehilsen fra Hele Nordjyllands Hold

24. december 2018 kl. 10:10 af Rasmus Estrup

På vegne af Hele Nordjyllands Hold ønsker Rasmus Würtz og Kasper Risgård alle en rigtig glædelig juleaften. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Jesper Sørensen - ny AaB-ambassadør

23. december 2018 kl. 11:17 af Rasmus Estrup

21-årige Jesper Sørensen har været AaB-fan i en stor del af hans liv, og hans første store fodboldoplevelse fik han for 11 år siden på Aalborg Portland Park. Nu er han blevet den seneste i rækken af AaB-ambassadører. 

Jesper Sørensen blev landskendt gennem dokumentaren Drengen i den gamle krop i 2008, og siden har han været en inspiration for mange danskere med sit gode humør og sin livsglæde. 

Hør om hans glæde ved at følge AaB - både på hjemmebane og udebane - i dette tv-indslag af AaB TV. 

Jesper Sørensen er AaB's femte AaB-ambassadør. Tidligere er Nikolaj Ehlers, Troels Malling, Jens Ringberg og Glenn Ringtved blevet udnævnt til ambassadører for Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

Træningsstart 7. januar

22. december 2018 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Hold vender efter selvtræning i juleferien tilbage til fælles træning på Hornevej mandag d. 7. januar. 

Herefter følger indendørsturneringen KMD Cup, to testkampe, en træningslejr og endnu en testkamp efter træningslejren. 

Programmet ser indtil videre ud som følger: 

7. januar - træningstart

11. januar - indendørsturnering, KMD Cup i Ceres Arena, Aarhus

12. januar - testkamp, AaB-Hobro I.K.

15. januar - testkamp, AaB-Thisted FC

21. januar til 30. januar - træningslejr i Belek, Tyrkiet - inkl. to testkampe for Superligaholdet og to reserveholdskampe henholdsvis 25. januar og 29. januar. 

2. februar - testkamp, AaB-Vejle Boldklub

3. februar - reserveholdstestkamp, AaB-Vejgaard Boldspilklub

10. februar - forårspremieren i Superligaen, AaB-Randers FC kl. 14.00 på Aalborg Portland Park

Der er fri entré til alle AaB's testkampe på Hornevej, mens du kan købe billet til AaB-Randers FC her. 

AaB Talent fastholder høj standard

21. december 2018 kl. 17:00 af Rasmus Estrup

U/19-ligatræner Lasse Stensgaard vil resten af sæsonen rykke op i Superligatruppens trænerstab, hvor han bliver assistenttræner. Efter sæsonen vender han tilbage til rollen som U/19-ligatræner.

Indtil da vil der være en rokade blandt trænerne i AaB Talent. Den nuværende U/17-ligatræner David Olsen overtager trænerposten på U/19-ligaholdet resten af sæsonen.

Nikolaj Hørby, der er U/15-træner, bliver midlertidig U/17-ligatræner indtil sommer.

AaB forventer inden længe at kunne præsentere en midlertidig U/15-træner. 

-   Jeg har god ro i maven i forhold til den midlertidige trænerrokade. Alle trænere i AaB Talent er dygtige og arbejder hver dag helhjertet med de enkelte træningsmiljøer. Vi har en form for mesterlære-princip angående uddannelse af vores trænere, så en intern rotation bekymrer mig ikke. Vi har en god kontinuitet i AaB Talent, og der er flere dygtige trænere på vej i AaB Talent, udtaler talentchef Anders Damgaard.

-   Alle spillere i AaB Talent vil fortsat opleve en rigtig god og lærerig træning. Det er jeg ikke i tvivl om, siger Anders Damgaard.

Efter forårssæsonen vender alle trænere i AaB Talent efter planen tilbage til deres hidtidige trænerroller.

Tags på denne nyhed

Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen bliver assistenttrænere i AaB

21. december 2018 kl. 16:30 af Rasmus Estrup

AaB’s cheftræner Jacob Friis får to assistenttrænere knyttet til trænerstaben. AaB’s nuværende U/19-ligatræner Lasse Stensgaard træder ind som assistenttræner sæsonen ud, mens den tidligere AaB-spiller Allan K. Jepsen træder ind som permanent assistenttræner. Begge tiltræder pr. 1. januar 2019.

Det har været vigtigt for os, at vi hurtigt kunne få skabt det bedst mulige hold omkring Jacob (Friis, red), så han har de rette muligheder for at lykkes og skabe succes til klubben. Det er jeg sikker på, at vi har fået nu med tilføjelsen af Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen, som begge er trænere, Jacob har været med til at pege på, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

Lasse og Allan bliver en del af en meget kompetent trænerstab med cheftræner Jacob Friis, målmandstræner Poul Buus, fysisk træner Ashley Tootle og udviklingschef Poul Erik Andreasen, som alle står klar til at påbegynde træningen 7. januar, siger Allan Gaarde.

35-årige Lasse Stensgaard, der afslutter sin P-licens til sommer, har siden oktober 2016 været U/19-ligatræner i AaB. I de seneste tre kampe har han fungeret som assistenttræner for Jacob Friis, og den rolle udfylder han resten af denne sæson. 

Lasse arbejder godt sammen med Jacob, den øvrige trænerstab og spillerne. Han kender klubben indgående og har efter ønske fra Jacob valgt at hjælpe klubben ved at træde til som assistenttræner resten af sæsonen. Derefter er det planen, at han igen indtager rollen som U/19-ligatræner, hvor han er meget vigtig for vores klub, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

Jeg er rigtig glad for at være U/19-ligatræner, men de seneste tre uger, hvor jeg har arbejdet med Superligatruppen, har også været rigtig spændende. Derfor glæder jeg mig til at prøve kræfter med fodbold på landets øverste hylde i et halvt år, hvorefter jeg med ny erfaring vender tilbage til U/19-ligatruppen, siger Lasse Stensgaard.

41-årige Allan K. Jepsen træder ind i trænerstaben som permanent assistenttræner. Den tidligere AaB-spiller opnåede 199 kampe for AaB fra 2000 til 2006, hvor han blev solgt til norske Vålerenga. 

Han lagde støvlerne på hylden i 2011, og to år senere begyndte han som ungdomstræner i AGF og blev senere tilknyttet Superligatruppen i samme klub. Han har senest været A+ træner i AGF og afslutter ligesom Lasse Stensgaard sin P-licens til sommer.

Det har været vigtigt for os at få en træner, som har erfaring fra en Superligaklub og har en god forståelse for spillernes hverdag. Begge kompetencer besidder Allan blandt andet. Derudover er han en yderst professionel, ambitiøs og hårdtarbejdende træner. Han er en person, vi glæder os til at få tilbage til AaB, siger Allan Gaarde.

Jeg glæder mig helt vildt til at vende tilbage til AaB, hvor jeg som spiller havde mange gode år. Jeg har haft nogle gode samtaler med Jacob og Allan, og jeg ved at der er gode folk i og omkring klubben, siger Allan K. Jepsen.

Lasse Stensgaards rolle som U/19-ligatræner bliver for den resterende del af sæsonen overtaget af den nuværende U/17-ligatræner David Olsen. Nikolaj Hørby, der hidtil har stået i spidsen for AaB’s U/15-hold, bliver U/17-ligatræner sæsonen ud. Efter sæsonen er planen, at ungdomstrænerne vender tilbage til deres hidtidige trænerroller.

'