AaB-AC Horsens kampinformation

6. december 2018 kl. 10:01 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 19
Spilledato: Søndag 9. december 2018
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner kl. 13.00
Dommer: Sandi Putros

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 13.00.

Børn til og med 14 år får gratis adgang til 3F Tribunen, såfremt de har en nissehue på. Læs mere om det her. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra AC Horsens

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

I anledning af højtiden bliver der også solgt juleøl i fanområdet foran Weber Tribunen samt i Specialøl-baren på Weber Tribunen. 

Specielle AaB-nissehuer sælges til 40 kr. 

Som skrevet oven for er der gratis adgang til 3F Tribunen for alle børn til og med 14 år, som er iklædt en nissehue. 

Og til kampen på søndag kan der købes specielle AaB-nissehuer i en bod mellem A.Enggaard Tribunen og 3F Tribunen. Nissehuerne koster 40 kr.

Uggerhøj Biler sørger for julemandsbesøg inden kampstart

Søndagens kampsponsor Uggerhøj Biler har sørget for, at julemanden inden kickoff kommer forbi fanområdet bag Weber Tribunen, hvor han vil dele slik ud til børn. 

To halstørklæder for 150 kr. 

Igen på søndag er der mulighed for at klæde sig varmt på med et ekstra AaB-halstørklæde. I AaB Fanshop og AaB Souvenirbod kan man nemlig købe to halstørklæder til 150 kr.

Både AaB Fanshop og AaB Souvenirbod åbner to timer før kampstart. 

Dobbelt op på øl

Til årets sidste hjemmekamp kan man købe to øl og kun betale for en. Tilbuddet gælder Royal Pilsner, som serveres på alle tribuner samt i fanområdet foran Weber Tribunen, som åbner to timer før kampstart. Specialøl er ikke inkluderet i tilbuddet.

Burgerbar på Weber Tribunen og sandwiches i boderne

Der bliver fortsat solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af Weber Tribunen, mens der i boderne på Aalborg Portland Park sælges frisklavet sandwich fra Nadias Sandwich.

Sæsonkortholdere kan gratis tage en ven med

For at sige tak til alle vores sæsonkortholdere har AaB til søndagens kamp valgt at tilbyde alle sæsonkortholdere en ekstra billet gratis til den tribune, de har sæsonkort i. 

Læs mere om det - og se hvordan man får billetten her. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBACH – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB's U/19-ligahold vinder Baltic Sea Cup

5. december 2018 kl. 16:39 af Rasmus Estrup

AaB's U/19-ligahold vandt fjerde og sidste kamp i Baltic Sea Cup. Dermed tog AaB også trofæet i første udgave af den internationale turnering. 

Dagens opgør mod OB var en direkte duel om at vinde hele turneringen, da begge danske mandskaber havde vundet deres tre første kampe i turneringen.

På grund af en bedre målscore ville både uafgjort og sejr give AaB trofæet, mens OB ville snuppe trofæet med en fynsk sejr. Men nordjyderne vandt 4-2 over et OB-mandskab, der både bestod af Superligareserver, U/19-spillere og U/17-spillere. 

De gæstende fynboer lagde bedst ud, og bortset fra et par pæne AaB-chancer til Mikkel Kaufmann og Gabriel Adriano Alves Christensen havde OB overtaget i første halvleg. Kort før pausen kom OB også foran, da en stikning gav en friløber, som sikkert blev eksekveret.

Efter pausen spillede AaB sig op, og cirka ti minutter efter pausen udlignede de bolsjestribede nordjyder. Emil Rask Colding trykkede på et par meter uden for feltet og efter en afretning af OB-defensiven gik udligningen i kassen. 

Kort efter kunne Jeppe Pedersen bringe AaB foran 2-1 med en god afslutning efter godt AaB-spil. 

Efterfølgende fik AaB blandt andet et indirekte frispark tæt på mål, som blev blokeret på målstregen, inden Mikkel Kaufmann med cirka et kvarter igen gjorde det til 3-1 på en afslutning fra distancen. 

Med ti minutter igen reducerede OB til 3-2, og det fik gæsterne til at jagte et comeback, men efter 84 minutter lukkede Mikkel Kaufmann kampen, da han efter et godt oplæg af Lukas Klitten tæmmede bolden i feltet og sikkert sparkede 4-2-scoringen i nettet. 

AaB kunne derfor fortjent løfte pokalen og lade sig hylde som vinder af den internationale U/21-turnering Baltic Sea Cup. 

- Indsatsen i dag var mere blandet end vores spil gennem hele turneringen. Vi spillede ikke ret godt i første halvleg, hvor det blev lidt for individuelt. Men efter pausen gjorde vi det fint og får også scoret fire mål, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

- Generelt har det været en supergod turnering med mere voksen og fysisk modstand, end det vi møder i U/19 Ligaen, så det har været rigtig godt at prøve, siger Lasse Stensgaard. 

AaB har på vejen frem mod triumfen slået polske Pogon Stettin, tyske Hertha Berlin og Union Berlin og så OB i dag.

Tags på denne nyhed

Sæsonkortholdere får ekstra billet til AaB-AC Horsens

5. december 2018 kl. 10:31 af Rasmus Estrup

På søndag 9. december kl. 14.00 spiller AaB årets sidste Superligahjemmekamp på Aalborg Portland Park. Som tak for støtten i år kan sæsonkortholdere tage en ven med gratis til den tribune, deres sæsonkort gælder til.

Sæsonkortholdere kan hente deres gratis billet ved at følge disse trin:

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Superligakampen mod AC Horsens og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner

Husk i øvrigt også, at børn til og med 14 år får gratis adgang til 3F Tribunen, hvis de har en nissehue på. 

Derfor er der til kampen også lavet specielle AaB-nissehuer, som sælges for 40 kr. i en bod mellem A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen på søndag. 

Tags på denne nyhed

Snævre nederlag i eSuperligaen

5. december 2018 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

For anden uge i træk havde AaB en pointløs uge i eSuperligaen, da sene scoringer gjorde ondt på nordjyderne, der tabte to tætte opgør til først SønderjyskE og siden Randers FC. 

eSuperligaen - 9. runde - AaB-SønderjyskE 3-4

Det startede ellers godt for AaB mandag aften. Daniel "Shoppen" Mogensen spillede første duel på udebane mod Banzy, og til trods for at SønderjyskE tidligt kom foran, dominerede AaB opgøret. Shoppen fik også vendt rundt på måltavlen og vandt opgøret 3-1. 

Den føring skulle Asger "Aagaard" forsøge at holde på hjemmebane mod Rabeck, men det var lettere sagt end gjort. Rabeck fik tidligt scoret til 1-0 og inden pausen førte SønderjyskE-spilleren også 2-0. 

Den stilling ville dog stadig give AaB en samlet sejr på reglen om udebanemål, og stillingen var tæt på at holde. Men i opgørets sidste sekund leverede Rabeck et vanvittigt saksesparksmål, og dermed vandt han 3-0, hvilket gav en samlet SønderjyskE-sejr på 4-3. 

eSuperligaen - 10. runde - Randers FC-AaB 4-3

Tirsdag var det en på papiret noget sværere opgave, der ventede AaB. Nemlig Randers FC, der blandt andet har en tidligere verdensmester på holdet. 

Første duel stod mellem AaB's Anders "Hansi" Hansen og Randers FC's Hassan. Det var ens stor udfordring for Hansi, som også kom bagud 3-0, men mod slutningen reducerede AaB-spilleren til slutresultatet 1-3. 

Dermed var det lidt af et bjerg, Daniel "Shoppen" Mogensen skulle bestige i kampen mod den tidligere verdensmester Al-Bacha. Men Shoppen bed godt fra sig. Efter mindre end et kvarter kom AaB-kaptajnen foran, og tidligt i anden halvleg udbyggede Shoppen sin føring med målet til 2-0. Dermed manglede han blot en enkelt scoring for at tippe sejren over til AaB. 

Desværre kom AaB-scoringen ikke, og i stedet reducerede Al-Bacha med ca. 10 minutter tilbage til slutresultatet 2-1. Et resultatet der gav Randers FC en samlet sejr på 4-3. 

Efter de to snævre nederlag ligger AaB på 13. pladsen i eSuperligaen med syv point op til ottendepladsen, der giver adgang til eSuperliga Playoff. De resterede fem runder af eSuperligaens grundspil spilles fra mandag til onsdag i næste uge. 

Se højdepunkter fra ugens kampe i videoerne nedenfor. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i november

4. december 2018 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

Se seks af AaB's scoringer i november og stem på din favorit, så deltager du samtidig i lodtrækningen om tre AaB-julekugler og et gavekort på 500 kr. til et sæsonkortabonnement. 

Kandidaterne til scoringerne er: 

1: Lucas Andersen til 1-0 mod FC København 11. november
2: Tom van Weert til 1-0 mod Vejle Boldklub 23. november
3: Lucas Andersen til 1-0 mod Esbjerg fB 30. november
4: Lucas Andersen til 2-0 mod Esbjerg fB 30. november
5: Rasmus Thellufsen til 3-0 mod Esbjerg fB 30. november
6: Kasper Kusk til 4-0 mod Esbjerg fB 30. november

Stem via knappen nedenfor inden fredag kl. 12.00, hvor afstemmningen slutter. 

Tags på denne nyhed