ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil billetter her

Vesttribunen arrangerer bustur:

Kør selv:

Adresse: Langmarksvej 59, 8700 Horsens

Der er parkering på såvel den østlige som den vestlige side af CASA Arena Horsens samt villaveje omkring stadion – vær dog opmærksom på almindelige parkeringsregler, da der ofte er P-kontrol under kampene. Reserverede parkeringspladser findes på den østlige side.

Se også AC Horsens' hjemmeside for yderligere information.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

AaB takker alle for støtten til drengene og Nordjylland på udebane.

Sæsonkortholdere hyldes med mosaik

13. august 2018 kl. 19:00

I marts 2017 donerede Aalborg Portland AaB Tyren ved Aalborg Portland Park.

Nu vil Aalborg Portland hylde AaB’s sæsonkortholdere med en tilføjelse på soklen af AaB Tyren.
Der bliver nemlig monteret en mosaik af AaB’s sæsonkortholdere, som former et AaB-logo.

Tilføjelsen bliver præsenteret af AaB’s direktør Thomas Bælum før hjemmekampen mod Vejle Boldklub.

Er du sæsonkortholder, kan du få dit billede i mosaikken via knappen herunder.
Vi lukker for tilmeldingen til mosaikken mandag 27. august.

Billedet skal...
- Være kvadratisk
- Minimum være 800 x 800 px
- Maksimum fylde 5 mb
- Kun indeholde én person og vise ansigtet.
- Ikke indeholde krækende materiale.

AaB forbeholder sig retten til at frasortere billeder, der ikke overholder ovenstående.

Stadig ikke sæsonkortholder?

AaB-reserver udraderede Hobro I.K.

13. august 2018 kl. 16:31 af Brian Andersen

Rasmus Thellufsen blev dobbelt målscorer for AaB, mens også Philipp Ochs, Edison Flores og Frederik Børsting kom på måltavlen.

Udover sine to pletskud var Rasmus Thellufsen oplægger til de tre øvrige scoringer for AaB, der efter en jævnbyrdig begyndelse på kampen relativt hurtigt tog styringen.

Det var dog gæsterne der først var nærgående, da AaB-keeper Michael Lansing i det 17. minut måtte redde et kvalificeret forsøg fra Quincy Antipas.

Efterfølgende truede både Philipp Ochs, Edison Flores for AaB, inden Magnus Christensen i første halvlegs næstsidste minut missede en stor chance.

Fire minutter efter pausen var det Bardhec Bytyqis tur til at kikse en oplagt mulighed efter forarbejde fra Philipp Ochs, men omsider kom føringsmålet efter 52 minutter, hvor en eminent pasning fra Rasmus Thellufsen blev klinisk omsat til mål af Philipp Ochs.

2-0 scoringen kom fem minutter senere, da Edison Flores med et elegant chip udnyttede endnu et nydeligt oplæg fra Rasmus Thellufsen, og bare fire minutter senere var rollerne byttet om, da Edison Flores lagde bolde til rette til Rasmus Thellufsen og dermed 3-0 til AaB efter godt en times spil.

Trods en række ud- og indskiftninger fortsatte belejringen af udeholdets mål, og U/19 Ligaspiller Nicolai Bech Laursen drønede bolden på tværribben, inden Frederik Børsting seks minutter før tid scorede til 4-0.

Med tre minutter igen var Edison Flores kvik i opfattelsen med en præcis aflevering til Rasmus Thellufsen, der på fremragende vis kronede en god dag på kontoret.

Næste opgave for AaB i Reserveholdsturneringen venter først 1. oktober i den omvendte duel mod Hobro I.K.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 4, 2. spillerunde
AaB-Hobro I.K.  5-0 (0-0)
52. min 1-0 Philipp Ochs, 57. min 2-0 Edison Flores, 61. min 3-0 Rasmus Thellufsen, 84. min 4-0 Frederik Børsting, 87. min 5-0 Rasmus Thellufsen.

U/19 åbnede med sejr mod AGF

13. august 2018 kl. 13:48 af Brian Andersen

Allerede efter ni minutters spil tog AaB føringen, da angriber Mikkel Kaufmann, der fem dage forinden havde fået sin Superligadebut, satte et flot langskud ind ved den fjerneste opstander.

Få minutter senere fik aarhusianerne imidlertid udlignet, og herefter bølgede spillet frem og tilbage, uden at nogen af holdene fik sat sig afgørende på kampen.

I første halvlegs sidste minutter lykkedes det Mikkel Kaufmann efter en god dribling at fremtvinge et straffespark, som efterfølgende blev sikkert eksekveret af anfører Anders Bærtelsen til 2-1.

Kort inde i anden halvleg faldt også 3-1 scoringen, da Anders Bærtelsen med en dyb fremlægning fandt Lukas Klitten i venstresiden, hvorfra Klitten-tvillingen skar ind i banen og elegant chippede læderet over den fremstormende målmand.

Næste opgave i U/19 Ligaen er opgøret på lørdag mod Lyngby Boldklub. Samme dag og samme sted tager U/17 Ligaholdet hul på sæsonen.

Nederlag i Danmarksserien
AaB’s mandskab i Danmarksserien tabte i fredags 2-1 på udebane mod VSK Århus.

Mathias Andersen havde ellers bragt AaB foran i det 31. minut, men på to scoringer i anden halvleg fik værterne vendt kampen.

AaB har muligheden for at komme tilbage på pointsporet, når IF Lyseng gæster Hornevej på lørdag.