AaB køber hollandsk måltyv

29. august 2018 kl. 15:54 af Brian Andersen

I den forgangne sæson var Tom van Weert topscorer for FC Groningen med 12 pletskud i 31 kampe, og også i indeværende sæson har Tom van Weert været i aktion for FC Groningen, men nu skifter den 28-årige angriber til Hele Nordjyllands Hold.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Tom van Weert er en forstærkning, vi tidligere har kigget på, men på daværende tidspunkt var det ikke muligt for os at løse det.

- Med salget af Jannik Pohl i den modsatte retning åbnede der sig imidlertid en mulighed, som vi syntes, vi var nødt til at forfølge, konstaterer Allan Gaarde.

- Tom van Weert er som hans statistik fortæller en notorisk målscorer, der har de kompetencer, vi har eftersøgt, som en dygtig afslutter i boksen, siger Allan Gaarde.

Tom van Weert, der overtager 9-tallet i AaB, ser frem til at prøve sig af i Superligaen:

- Jeg har spillet ni år i Holland og syntes, det var på tide at kigge ud over landegrænsen. Da jeg fik at vide, at AaB havde vist interesse for mig, og muligheden for et skifte til AaB bød sig, takkede jeg straks ja til muligheden.

- AaB har som klub en stor historie, og jeg har allerede set, at der hænger billeder rundt omkring fra de forskellige mesterskaber, så jeg ved, hvad klubben er i stand til, og jeg håber, vi kan komme op at hænge på væggene om et par år, siger Tom van Weert.

- Som spiller har jeg altid haft en evne til at score mål. Især inde i feltet er jeg skarp. Jeg kan afslutte både med højre, venstre og hovedet, og jeg søger altid at finde den rette positionering i feltet. Derudover arbejder jeg hårdt for holdet, og så spiller jeg altid for at vinde, fastslår Tom van Weert.

Tom van Weert træner første gang med AaB i morgen formiddag.

Pohl skifter til FC Groningen

29. august 2018 kl. 15:32 af Brian Andersen

U/21-landsholdsangriber Jannik Pohl skiftede til AaB som U/14-spiller via partnerklubberne Hjørring I.F. og GVL Løkken.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Jannik er ubetinget en succeshistorie for vores klub og samarbejdet med vores partnerklubber i Nordjylland.

- Hver gang at vi sender en af vores egne drenge til udlandet, så smiler vi med det ene øje og græder med det andet, men igen er der gjort et flot stykke arbejde i AaB Talent, hvilket efterfølgende er blevet videreudviklet af vores trænere omkring Superligatruppen, siger Allan Gaarde.

- Med sin ekstreme fart og sin fysik er Jannik en uro for ethvert forsvar, og vi glæder os til at følge hans udvikling i en klub som FC Groningen, som vi vurderer, vil være et optimalt match for Jannik, slutter Allan Gaarde.

22-årige Jannik Pohl ser både med vemod og forventning frem til sit næste skridt i karrieren.

- AaB betyder alt for mig, og derfor er det rigtig svært at skulle forlade klubben, men FC Groningen er en fed klub og en stor mulighed for mig.

- Jeg håber, jeg kan udvikle noget mere coolness og blive mere koldblodig foran mål, for det er det, jeg mangler i mit spil. Jeg håber også, at det kan styrke mig mere mentalt at komme til udlandet, siger Jannik Pohl.

- Alt i alt har min tid i AaB har været meget lærerig. Mine to første sæsoner som senior var hårde med først min mors dødsfald, hvilket selvfølgelig var hårdt psykisk, og det følgende år døjede jeg med kyssesyge, hvilket var hårdt fysisk. Men klubben og fansene har hele tiden vist mig tillid, og det har jeg sat stor pris på, og det vil jeg være evigt taknemmelig for, slutter Jannik Pohl.

Jannik Pohl opnåede 76 officielle kampe og 15 scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i august

29. august 2018 kl. 09:45 af Rasmus Estrup

Endnu en måned er gået, og nu skal månedens mål for august kåres. De to kandidater i denne måned er begge to sejrsmål. 

Først scorede Kasper Risgård sejrsmålet i udekampen mod Vendsyssel F.F. 6. august, og siden fulgte Philipp Ochs efter med sit debutmål i 1-0-sejren over FC Nordsjællland på Aalborg Portland Park. 

Se begge mål i videoen ovenfor, og stem på din favorit via nedenstående link. Afgiver du din stemme, deltager du i lodtrækningen om en signeret AaB-udebanetrøje. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Randers!

29. august 2018 kl. 08:40 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Bionutria Park
Kapacitet: 10.300
Placering udebaneafsnit: Quickpot Tribunen
Kapacitet udebaneafsnit: 1.050
Indgang: D

 

Billetpriser:

U/4: Gratis
U/17: 30,-
Voksen: 100,-

Billetter kan købes online via www.billetter.randersfc.dk

 

Transport til og fra Randers:   

Fælles:

ASC bustur: https://aabsupportclub.dk/?product_cat=busture 

Vesttribunen togtur: https://www.facebook.com/events/689265868102195/ for yderligere info

Kør selv:

Adresse: Viborgvej 92, 8920 Randers NV

De nærmeste parkeringspladser findes ved Arena Randers og på grusparkeringen med indkørsel ad Viborgvej. Deruodver er der parkeringsmuligheder på Hvidemøllevej og på de gamle fodboldbaner ved Vasen samt visse dele af Parkboulevarden. Ved grusparkeringen på Viborgvej bedes vejen mellem tennisbanerne og Randers Water & Wellness benyttes. Stien begynder på Viborgvej midt i mellem Randers Water & Wellness og lyskrydset ved Viborgvej/Vester Boulevard. Yderligere information omkring udebaneafsnittet findes her

 

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

 

AaB takker Jer alle for jeres støtte til drengene og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Vælg farven på AaB’s næste Håndsrækningstrøje

28. august 2018 kl. 15:25

Til jul lancerer AaB for tredje år i træk en ny Håndsrækningstrøje. Denne gang får du som AaB-fan lov til at vælge, hvordan spillerdragten skal se ud. AaB og hummel har på forhånd designet trøjen, og du kan nu vælge, om dragten skal være sort eller bordeaux. Som i de forgangne år vil hovedsponsor Spar Nord og beklædningssponsor hummel i samarbejde med AaB donere 100 kr. pr. solgt trøje til et særligt formål.

Se de to muligheder og stem på din favorit.
Afstemningen lukker fredag 31. august kl. 10.00

Køb også AaB’s hjemmebanetrøje og/eller udebanetrøje her