Alle mand til Herning!

27. september 2017 kl. 09:45

Navn: MCH Arena

Kapacitet: 11.500

Kapacitet udebaneafsnit: 1.100

Placering udebaneafsnit: Sportmaster Tribunen

Billetpriser på kampdagen: U/16 år: 60 ,- Voksen: 120 ,-  

 

Billetpriser i forsalg  

U/16 år: 55 ,-

Voksen: 105 ,- 

Køb billetter til kampen her

 

Transport til og fra Herning 

Fælles:

ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil billetter her

 

Vesttribunen arrangerer bustur:

Se https://www.facebook.com/Vesttribunen for yderligere information

 

Kør selv:

Ruteplanlægger - klik her

 

Adresse:

Kaj Zartows Vej 5

7400 Herning

 

AaB takker alle for deres støtte til drengene og Nordjylland på udebane. 

AaB TV: Dialogmøde med fans

26. september 2017 kl. 11:49 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Theodor EXAKT Cup afholdt i søndags

26. september 2017 kl. 08:55 af Rasmus Estrup

Rasmus Würtz havde fløjten, da Bangsbo Freja, RKG Klarup og Jetsmark I.F. spillede Theodor EXAKT Cup på Aalborg Portland Park forud for AaB-Lyngby Boldklub i søndags. 

Bangsbo Freja endte som vinder af turneringen. De startede også med at vinde turneringens første kamp 1-0 over Jetsmark I.F. Dernæst spillede Bangsbo Freja og RKG Klarup uafgjort 0-0, inden RKG Klarup vandt 1-0 over Jetsmark. 

Dermed skulle der en straffesparkskonkurrence til for at finde vinderen af Bangsbo Freja og RKG Klarup. Hvert hold fik tre forsøg fra pletten, og RKG Klarup scorede et mål, mens Bangsbo Freja nettede to gange og dermed vandt turneringen. 

Indskiftere bag reserveholdssejr

25. september 2017 kl. 16:40 af Rasmus Estrup

AaB er fortsat ubesejret i Reserveholdsturneringen. Mandag eftermiddag besejrede de bolsjestribede Hobro I.K. med 2-1 takket være mål af Jakub Sylvestr og U/19-ligaspiller Wessam Abou Ali. 

Første halvleg var meget jævnbyrdig. AaB havde dog de fleste store chancer med muligheder til blandt andre Marco Meilinger, Jakub Sylvestr og Yann Rolim. Men det var alligevel hjemmeholdet Hobro I.K., der kunne gå til pause foran 1-0. 

Målet opstod, da Hobro I.K. erobrede bolden på kanten af AaB-feltet og sendte læderet i kassen. 

Efter pausen fik AaB lavet mange fejl, hvilket til tider gjorde Hobro I.K. farlige i omstillinger. Men med et kvarter igen fik indskiftede Lukas Klitten fra U/19-ligaholdet tilkæmpet sig et straffespark, som Jakub Sylvestr kunne omsætte til den udlignende scoring. 

Her efter var AaB i bedre kontrol af kampen, og med ti minutter igen scorede den indskiftede U/19-ligaspiller Wessam Abou Ali sejrsmålet til 2-1. 

- Indskifterne gjorde forskellen i anden halvleg. Først var det Lukas Klittens fortjeneste, at vi scorer på straffespark, og til sidst er det Wessam Abou Ali, der afgør kampen, siger assistenttræner Jacob Friis. 

- Selvom vi vinder, er det lidt en blandet fornemmelse, vi står med bagefter, for vi har spillet mange bedre reserveholdskampe end den her, hvor vi især i anden halvleg laver for mange fejl. Men det er godt, at vi til sidst har overskuddet og kvaliteten til at tage sejren, siger Jacob Friis. 

Han og udviklingschef Poul Erik Andreasen havde valgt at starte med følgende opstilling

Tamati Williams
Patrick Kristensen, Jores Okore, Nikolaj Lyngø, Bardhec Bytyqi
Marco Meilinger, Oliver Abildgaard, Malthe Højholt (U/17 Liga), Rasmus Thellufsen
Jakub Sylvestr, Yann Rolim

I pausen kom Magnus Christensen, Mathias Johannesen (U/19 Liga) og Lukas Klitten (U/19 Liga) ind i stedet for Jores Okore, Malthe Højholt og Bardhec Bytyqi. 

I løbet af anden halvleg kom også U/19-ligaspillerne Wessam Abou Ali og Jonathan Stæhr Larsen ind i stedet for Yann Rolim og Oliver Abildgaard. 

AaB har nu syv point efter de tre første kampe i Reserveholdsturneringen. AaB's næste kamp i turneringen spilles 16. oktober mod Randers FC på Hornevej. 

AaB-trio på U/21-landsholdet

25. september 2017 kl. 13:12 af Rasmus Estrup

Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen og Jannik Pohl er igen udtaget til det danske U/21-landshold, der i oktober spiller to EM-kvalifikationskampe. De tre AaB-spillere var også med i U/21-landsholdstruppen i seneste landskampspause. Her fik Jannik Pohl og Rasmus Thellufsen spilletid i én kamp hver, mens Magnus Christensen fortsat har sin U/21-landsholdsdebut til gode. 

Debuten kan komme fredag 6. oktober, hvor det danske U/21-landshold møder Georgien på Aalborg Portland Park. Fire dage senere spiller Danmarks U/21-landshold så på udebane mod Finland. 

Jannik Pohl har hidtil spillet én U/21-landskamp og 30 ungdomslandskampe i alt. Rasmus Thellufsen har også én U/21-landskamp i bagagen og 10 ungdomslandskampe i alt, mens Magnus Christensen har spillet ni ungdomslandskampe i alt. 

'