Alle mand til Brøndby!

12. september 2017 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

Hele området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion er i 2017 blevet optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Yderligere info kan findes her:

www.brondby.com/udefans

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 1400
Placering udebaneafsnit: Nordtribunen

Billetpriser på kampdag:
u/16 år: 50 ,-
Voksen: 140 ,-

Billetpriser i forsalg:
https://billetto.dk/da/events/20162017brondbyaab/tickets
u/16 år: 25 ,-
Voksen: 115 ,-

Transport til og fra Brøndby

Fælles:
ASC arrangerer bustur:
www.aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

Vesttribunen arrangerer bustur:
www.facebook.com/vesttribunen for yderligere info

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

U/17-holdet fik tredje sejr i træk

12. september 2017 kl. 11:40 af Rasmus Estrup

U/19: Nederlag på 3-1 til FC Midtjylland

Lørdag tabte AaB i U/19 Ligaen til FC Midtjylland med 3-1.

AaB bragte sig ellers foran efter 10 minutter. Nikolaj Lyngø vandt bolden foran eget felt, og sendte Wessam Abou Ali af sted i en lang bold. Wessam Abou Ali fik efter et par driblinger trykket af på gæsternes målmand, der gav en returbold, som Jonathan Stæhr Larsen kunne sparke ind til 1-0.

Resten af første halvleg sad FC Midtjylland fuldstændig på, og inden pausen havde midtjyderne fortjent bragt sig foran 3-1.

Efter pausen kom AaB bedre tilbage i kampen, men manglede en scoring før de for alvor kunne presse på for at få point.

Selvom nordjyderne i slutminutterne var en mand i overtal, endte opgøret med et nederlag på 3-1.

- FC Midtjylland var gode og kampbilledet var lige efter deres hoved i første halvleg. Efter pausen ændrer vi lidt på tingene, og vi spiller en fin anden halvleg, hvor spillerne fandt frem til den rette intensitet og præsterede sammen som et hold, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard.

På lørdag spiller AaB sæsonens tredje kamp, når holdet gæster FC København.

U/17: Sejr på 3-2 over FC Midtjylland

AaB’s U/17-ligahold fortsatte sejrsrækken og har nu vundet de første tre kampe i sæsonen, efter at holdet lørdag besejrede FC Midtjylland med 3-2 takket være en AaB-scoring i slutminutterne.

Nordjyderne kom efter 22 minutter foran 1-0, da Gabriel Adriano Alves Christensen sparkede et langskud op i det ene målhjørne.

Cirka 10 minutter senere fordoblede Mikkel Kaufmann føringen. Han vandt bolden på egen banehalvdel og driblede hele vejen ned til modstandernes målfelt, hvor fra han sikkert sparkede bolden ind bag FC Midtjyllands målmand.

Kort efter reducerede FC Midtjylland, og i begyndelsen af anden halvleg udlignede gæsterne også til 2-1.

Men fire minutter før tid scorede Mikkel Kaufmann sit andet mål i kampen, da han på en ripost resolut sparkede sejrsmålet i nettet.

Det var en god, tæt kamp, som vi sukker efter at have flere af, og det er denne type sejre, der er god for moralen. Selvom de udligner til 2-2 og måske er mere boldbesiddende, er vi farligst, og vi holder vi os til gameplanen og har overskuddet til at afgøre det til sidst, siger U/17-ligatræner David Olsen.

I U/17 Ligaen møder AaB også FC København på lørdag.

Danmarksserien: 3-3 mod Viby

Tredje uafgjorte kamp i streg. Det er status for AaB’s Danmarksseriehold, der i weekenden spillede 3-3 mod Viby.

18 minutter inde i kampen kom AaB foran, da Kasper Emil Kristensen gjorde forarbejdet for Niclas Lind Simonsen, som sparkede et langskud i mål. Kort før pausen fik AaB så en kold spand vand i hovedet, da Viby udlignede, og lige efter pausen kom Viby foran 2-1.

Få minutter senere udlignede Nicolai Rask Lassen dog til 2-2, da han sparkede et frispark direkte i netmaskerne, inden Viby igen var i front med 3-2.

Her efter skiftede momentum, og Sergen Inekci udlignede midtvejs i første halvleg til 3-3. Mod slutningen havde AaB flere åbne målchancer, men det fjerde mål udeblev, og derfor endte opgøret uafgjort.

Resultatet er fair set over en hel kamp, og nu har vi spillet tre kampe i streg uafgjort mod tre tophold. Men vi arbejder fortsat på at score på vores chancer og samtidig minimere mulighederne for modstanderne, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen.

Tags på denne nyhed

Okore og Abildgaard i kamp for reserverne

12. september 2017 kl. 10:10 af Rasmus Estrup

Klokken 14.00 spiller AaB efterårets anden kamp i Reserveholdsturneringen, når nordjyderne gæster Randers FC på BioNutria Park Randers.

Der er mulighed for gensyn med flere af AaB's spillere, der har været sat tilbage med skader. Således starter Jores Okore inde i midterforsvaret, mens Oliver Abildgaard starter ude og ventes at blive sat i aktion i anden halvleg. 

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende startopstilling. 

Tamati Williams
Patrick Kristensen, Nikolaj Lyngø, Jores Okore, Bardhec Bytyqi
Marco Meilinger, Robert Kakeeto, Emil Lagergaard (Danmarksserien), Wessam Abou Ali (U/19 Liga)
Yann Rolim, Jakub Sylvestr

På bænken sidder Oliver Abildgaard, Mathias Andersen, Mathias Johannesen (U/19 Liga), Mathias Ross Jensen (U/17 Liga) og Mikkel Kaufmann (U/17 Liga). 

Kampen spilles som nævnt kl. 14.00 på BioNutri Park Randers. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Silkeborg I.F.

12. september 2017 kl. 07:26 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Forløsende Superliga-sejr over Silkeborg I.F.

11. september 2017 kl. 19:52 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Hold fik mandag aften sæsonens første sejr i Alka Superligaen, da Hele Nordjyllands Hold hjemme på Aalborg Portland Park besejrede Silkeborg I.F. med scoringer af Jakob Blåbjerg og Jannik Pohl. Dermed rykker AaB op på 10. pladsen i Alka Superligaen. 

Jens Grabski Maaes første fløjt var kun et minut gammelt, da Pavol Safranko satte hovedet på et indlæg fra Jakob Ahlmann, men slovakkens hovedstød gik over mål. 

AaB's næste forsøg kom efter 12 minutter, da Jannik Pohl blev sendt af sted i en løbeduel med gæsternes bagkæde. Den hurtige angriber nåede først frem til læderet, men skudforsøget uden for feltet blev blokeret. 

Små ti minutter senere drev Edison Flores kuglen frem på midten af banen, inden han trykkede af fra distancen. Afslutningen susede dog forbi Thomas Nørgaards ene målhjørne. 

Kampen skulle midtvejs ind i første halvleg, før Silkeborg I.F. for alvor viste sig farlige, men da var de så også rigtig farlige. Robert Skov lagde bolden dybt til Davit Skhirtladze, som var helt alene med Jacob Rinne, men udeholdets nummer 8, overplacerede sin afslutning, som gik uden om bagerste AaB-opstander. 

Herefter overtog AaB igen overtaget i spillet og havde især omkring det 33. minut optræk til gode muligheder. Men næste forsøg stod Silkeborg I.F. også for, da Davit Skhirtladze sendte et fladt langskud mod mål. Et langskud Jacob Rinne i AaB-buret havde helt styr på. 

Efter 43 minutter kunne Hele Nordjyllands Hold så bringe sig foran 1-0. Edison Flores slog et hjørnespark ind omkring kanten af målfeltet, hvor Pavol Safranko headede bolden mod bagstolpen. Her kastede forsvarsspiller Jakob Blåbjerg sig frem og scorede sit andet sæsonmål. 

Men glæden var kort, for lige inden pausefløjtet udlignede gæsterne til 1-1. I efterdønningerne på et hjørnespark som AaB ikke fik clearet, blev bolden spillet ind midt i feltet til Jens Martin Gammelby. Han sparkede resolut bolden mod det ene målhjørne og ind i netmaskerne bag AaB-keeperen.

Umiddelbart efter pausen kom AaB dog på sejrskurs igen med en straffesparksscoring. Jannik Pohl driblede forbi Thomas Nørgaard i Silkeborg-feltet, men angriberen nåede ikke at få afsluttet, før Silkeborg-målmanden tog benene på ham, og dommeren tøvede ikke med at tildele AaB et straffespark. Jannik Pohl tog sig selv af muligheden fra 11-meter-pletten, som han sikkert eksekverede med en afslutning midt i målet. 2-1 til Hele Nordjyllands Hold.  

De følgende minutter var AaB i solidt pres for endnu en scoring. Blandt andet med to indlæg til henholdsvis Pavol Safranko og Jannik Pohl, men de to angriberes hovedstødsforsøg blev aldrig rigtigt farlige. 

Efter 61 minutter lykkedes det heller ikke indskiftede Rasmus Thellufsen at fuldende et godt drive frem i banen. Kantspilleren fik ellers fint driblet sig vej til en afslutningsmulighed i feltet, men han fik ikke ordentligt træf på kuglen, der svævede til målspark. 

Midtvejs i anden halvleg fik gæsterne bedre fat i kuglen, og i det 70. og 71. minut kom Silkeborg I.F. frem til to afslutninger. Først sparkede Casper Sloth over fra en position på kanten af feltet. Siden var det Gustaf Nilsson, der forsøgte sig fra en lidt spids vinkel inde i feltet, men også hans afslutning var et pænt stykke uden for målrammen. 

Et lille kvarters tid før slutfløjt fik AaB en mulighed for at udbygge føringen. Jannik Pohl vandt bolden på midten, og så gik tempotoget ellers ned mod gæsternes felt i en overtalssituation, hvor Jannik Pohl var flankeret af Pavol Safranko. Men målscorerens sidste træk blev for langt, og Dennis Flinta kunne nå frem til bolden og ekspedere den til hjørne. 

Med ti minutter igen fik Jannik Pohl en ny mulighed, da indskiftede Yann Rolim lagde et fladt indlæg ind i fødderne på Jannik Pohl, men angriberens afslutning gik forbi. 

Tættere på en scoring kom ingen af holdene mod slutningen, og dermed sikrede AaB sæsonens første sejr i Alka Superligaen. AaB er nu ubesejret i de seneste fem Alka Superligakampe og indtager 10. pladsen med otte point. 

AaB's næste opgør i Alka Superligaen spilles søndag 17. september kl. 18.00, hvor Hele Nordjyllands Hold gæster Brøndby I.F. 

Matchfacts - Alka Superligaen, 8. spillerunde

AaB-Silkeborg I.F. 2-1 (1-1)
44. min 1-0 Jakob Blåbjerg, 45. min 1-1 Jens Martin Gammelby, 51. min 2-1 Jannik Pohl
Advarsler AaB: Kasper Risgård (14), Jannik Pohl (84)
Advarsler Silkeborg I.F.: Simon Jakobsen (67), Ibrahim Moro (88)
4.808 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-4-2): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann, Edison Flores, Magnus Christensen (46: Robert Kakeeto), Filip Lesniak, Kasper Risgård (38: Rasmus Thellufsen), Jannik Pohl, Pavol Safranko (79: Yann Rolim).

Silkeborg I.F. (4-5-1): Thomas Nørgaard, Jens Martin Gammelby, Dennis Flinta, Simon Jakobsen, Gregor Sikosek (85: Mikkel Cramer), Robert Skov, Casper Sloth, Sammy Skotte (62: Marc Rochester Sørensen), Ibrahim Moro, Davit Skhirtladze, Mate Vatsadze (62: Gustaf Nilsson).

Dommer: Jens Grabski Maae

Tags på denne nyhed